Denne privatlivspolitik beskriver, hvordan SKANDINAVISK MOTOR CO. PREMIUM IMPORT A/S (Porsche Danmark) (''vi'' eller ''os'') behandler dine personoplysninger.

1 DATAANSVARLIG

Den juridiske enhed, som er ansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger er:
SKANDINAVISK MOTOR CO. PREMIUM IMPORT A/S
CVR-nr. 25 59 25 14
Banevingen 6
2200 København N
persondata@semler.dk
+ 45 43 28 82 00

 

2 BESKRIVELSE AF BEHANDLINGEN

Formål

Kategorier af personoplysninger

Kilder

Behandlingsgrundlag

Modtagere

Opbevaring

Levering af vores ydelse

a)     Salg af biler: Personoplysninger anvendes til at udarbejde tilbud på biler, som du har anmodet om, prøvekørsler, til bestilling og klargøring af biler samt til transport og flytning af bestilte biler.

 

b)     Eftersalg:       Personoplysninger anvendes til generel kommunikation med forhandlere, til kundesupport, håndtering af klagesager, tilbagekaldelsesaktioner, håndtering af garantisager, forsikring samt vejhjælp og mobilitet.

 

c)     Opfølgning på vores ydelse:

Personoplysninger anvendes til opfølgning på salg og værkstedsbesøg via kundetilfredsundersøgelser.

 

d)     Statistik:

Personoplysninger anvendes til at udarbejde (historiske) statistikker for salg af biler.

Vi behandler følgende kategorier af personoplysninger om dig:

a)     Almindelige personoplysninger:

 

·       Navn*, adresse*, email, telefonnummer.

·       Kundenummer, kommisionsnummer, registreringsnummer*, stelnummer*, registreringsattest.

·       Kørekort*, CPR-nummer*.

·       Oplysninger om bilens tilstand*, oplysninger om din oplevelse af vores service i forbindelse med salg eller værkstedsbesøg, forsikringsoplysninger*.

 

Vi indsamler oplysninger fra følgende kilder:

·        Direkte fra dig

·        Fra Dr. Inq. H.c.F. Porsche AG (fabrikken)

·        Fra forhandlere og servicepartnere

 

Vi behandler dine personoplysninger som beskrevet ovenfor baseret på følgende behandlingsgrundlag

·        Artikel 6.1.b (nødvendig af hensyn til opfyldelse af en kontrakt, som du er part i)

·        Artikel 6.1.c (nødvendig for at vi kan overholde en retlig forpligtelse i forbindelse med tilbagekaldelsesaktioner)

·        Artikel 6.1.f (Nødvendig for forfølgelsen af legitime interesse for os.)

De legitime interesser der forfølges er

i)    vores interesse i at føre statistikker over solgte biler m.m. til internt brug og til fabrikken, samt

ii)    vores interesse i opfølgning på salg og værkstedsbesøg og heraf følgende forretningsudvikling.

 

Vi kan dele dine personoplysninger med:

·        Dr. Inq. h.c. F. Porsche AG (fabrikken)

·        Porsche Financial Services GmbH

·        Leverandører, forhandlere og servicepartnere, herunder IT-leverandører, support m.m.

·        Samarbejdspartnere, herunder til vejhjælp/redningsvirksomheder, analysebureauer der bistår med kundetilfredsundersøgelser, virksomheder der leverer klargøring eller transport af biler m.m.

·        Finansielle institutioner, som vi samarbejder med for at assistere vores virksomhed.

·        Koncernselskaber, herunder særligt forhandlere.

·        Offentlige myndigheder, herunder fx Sikkerhedsstyrelsen, Trafikstyrelsen og SKAT.

 

Vi vil opbevare personoplysninger så længe det er nødvendigt til de formål, der er nævnt.

·        Vi opbevarer oplysninger om dig så længe du er aktiv kunde hos os. Vi betragter dig som aktiv kunde så længe, vi inden for de seneste tre år har været i kontakt med dig. Oplysninger om dig slettes, når du ikke har været aktiv kunde i et år; altså 4 år efter vores seneste kontakt med dig.

Undtagelser:

o    Oplysninger, der indgår i bogføringsmateriale (fakturaer mv.), opbevares i overensstemmelse med bogføringslovens regler; dvs. fem år fra udgangen af det regnskabsår, registreringen vedrører

o    Køresedler (oplysninger om prøveture) opbevares i 5 år

o    Oplysninger om biler opbevares dog i hele bilens levetid

 

Marketing

 

a)     Markedsføring: Personoplysninger anvendes til markedsføringsmæssige formål, herunder at målrette vores kommunikation med dig på baggrund af dine interesse- og fokusområder samt sende dig relevant markedsføring i form af bl.a. nyhedsbreve og magasiner.

 

b)     Events:

Personoplysninger anvendes til tilmelding til og afholdelse af events for kunder, samt til brug for presseture og udlån af pressebiler til journalister.

 

c)     Hjemmeside:

Personoplysninger indsamles ved din brug af vores hjemmeside. Disse oplysninger bruger vi til at optimere brugeroplevelsen på vores hjemmeside og de ydelser vi tilbyder samt i forbindelse med annonceafvikling. Se nærmere herom i vores cookie-politik porsche.dk/legal.

Vi behandler følgende kategorier af personoplysninger om dig:

a)     Almindelige personoplysninger:

 

·       Navn, adresse, email, telefonnummer, fødselsdag, arbejdsplads og stillingsbetegnelse, ip-adresse, din anvendelse af vores hjemmeside,

·       Kundenummer, registreringsnummer, stelnummer.

·       Kørekort, CPR-nummer, pasoplysninger.

Vi indsamler oplysninger fra følgende kilder:

·        Direkte fra digFra Dr. Inq. h.c. F. Porsche AG (fabrikken)

·        Fra forhandlere og servicepartnere

·         

Vi behandler dine personoplysninger som beskrevet ovenfor baseret på følgende behandlingsgrundlag

·        Artikel 6.1.a (samtykke)

·        Artikel 6.1.b (nødvendig af hensyn til opfyldelse af en kontrakt, som du er part i)

·        Artikel 6.1.c (nødvendig for at vi kan overholde en retlig forpligtelse i forbindelse dokumentation overfor SKAT af prøvekørsler).

·        Artikel 6.1.f (Nødvendig for forfølgelsen af legitime interesse for os.)

Den legitime interesse der forfølges er vores interesse i markeds­føring via vores hjemmeside.

 

Vi kan dele dine personoplysninger med:

·        Dr. Inq. h.c. F. Porsche AG (fabrikken)

·        Porsche Financial Services GmbH

·        Leverandører og forhandlere, herunder IT-leverandører.

·        Samarbejdspartnere, herunder i forbindelse med afholdelse af events, rejsebureauer, opholdssteder og lign.

·        Koncernselskaber, herunder særligt forhandlere.

Vi vil opbevare personoplysninger så længe det er nødvendigt til de formål, der er nævnt.

·        Vi opbevarer oplysninger om dig så længe du er aktiv kunde hos os. Vi betragter dig som aktiv kunde så længe, vi inden for de seneste tre år har været i kontakt med dig. Oplysninger om dig slettes, når du ikke har været aktiv kunde i et år; altså 4 år efter vores seneste kontakt med dig.

Undtagelser:

o    Oplysninger, der indgår i bogføringsmateriale (fakturaer mv.), opbevares i overensstemmelse med bogføringslovens regler; dvs. fem år fra udgangen af det år, registreringen vedrører

o    Køresedler (oplysninger om prøveture) opbevares i 5 år

 

 

Formål

Kategorier af personoplysninger

Kilder

Behandlingsgrundlag

Modtagere

Opbevaring

Levering af vores ydelse

a)     Salg af biler: Personoplysninger anvendes til at udarbejde tilbud på biler, som du har anmodet om, prøvekørsler, til bestilling og klargøring af biler samt til transport og flytning af bestilte biler.

 

b)     Eftersalg:       Personoplysninger anvendes til generel kommunikation med forhandlere, til kundesupport, håndtering af klagesager, tilbagekaldelsesaktioner, håndtering af garantisager, forsikring samt vejhjælp og mobilitet.

 

c)     Opfølgning på vores ydelse:

Personoplysninger anvendes til opfølgning på salg og værkstedsbesøg via kundetilfredsundersøgelser.

 

d)     Statistik:

Personoplysninger anvendes til at udarbejde (historiske) statistikker for salg af biler.

Vi behandler følgende kategorier af personoplysninger om dig:

a)     Almindelige personoplysninger:

 

·       Navn*, adresse*, email, telefonnummer.

·       Kundenummer, kommisionsnummer, registreringsnummer*, stelnummer*, registreringsattest.

·       Kørekort*, CPR-nummer*.

·       Oplysninger om bilens tilstand*, oplysninger om din oplevelse af vores service i forbindelse med salg eller værkstedsbesøg, forsikringsoplysninger*.

 

Vi indsamler oplysninger fra følgende kilder:

·        Direkte fra dig

·        Fra Dr. Inq. H.c.F. Porsche AG (fabrikken)

·        Fra forhandlere og servicepartnere

 

Vi behandler dine personoplysninger som beskrevet ovenfor baseret på følgende behandlingsgrundlag

·        Artikel 6.1.b (nødvendig af hensyn til opfyldelse af en kontrakt, som du er part i)

·        Artikel 6.1.c (nødvendig for at vi kan overholde en retlig forpligtelse i forbindelse med tilbagekaldelsesaktioner)

·        Artikel 6.1.f (Nødvendig for forfølgelsen af legitime interesse for os.)

De legitime interesser der forfølges er

i)    vores interesse i at føre statistikker over solgte biler m.m. til internt brug og til fabrikken, samt

ii)    vores interesse i opfølgning på salg og værkstedsbesøg og heraf følgende forretningsudvikling.

 

Vi kan dele dine personoplysninger med:

·        Dr. Inq. h.c. F. Porsche AG (fabrikken)

·        Porsche Financial Services GmbH

·        Leverandører, forhandlere og servicepartnere, herunder IT-leverandører, support m.m.

·        Samarbejdspartnere, herunder til vejhjælp/redningsvirksomheder, analysebureauer der bistår med kundetilfredsundersøgelser, virksomheder der leverer klargøring eller transport af biler m.m.

·        Finansielle institutioner, som vi samarbejder med for at assistere vores virksomhed.

·        Koncernselskaber, herunder særligt forhandlere.

·        Offentlige myndigheder, herunder fx Sikkerhedsstyrelsen, Trafikstyrelsen og SKAT.

 

Vi vil opbevare personoplysninger så længe det er nødvendigt til de formål, der er nævnt.

·        Vi opbevarer oplysninger om dig så længe du er aktiv kunde hos os. Vi betragter dig som aktiv kunde så længe, vi inden for de seneste tre år har været i kontakt med dig. Oplysninger om dig slettes, når du ikke har været aktiv kunde i et år; altså 4 år efter vores seneste kontakt med dig.

Undtagelser:

o    Oplysninger, der indgår i bogføringsmateriale (fakturaer mv.), opbevares i overensstemmelse med bogføringslovens regler; dvs. fem år fra udgangen af det regnskabsår, registreringen vedrører

o    Køresedler (oplysninger om prøveture) opbevares i 5 år

o    Oplysninger om biler opbevares dog i hele bilens levetid

 

Marketing

 

a)     Markedsføring: Personoplysninger anvendes til markedsføringsmæssige formål, herunder at målrette vores kommunikation med dig på baggrund af dine interesse- og fokusområder samt sende dig relevant markedsføring i form af bl.a. nyhedsbreve og magasiner.

 

b)     Events:

Personoplysninger anvendes til tilmelding til og afholdelse af events for kunder, samt til brug for presseture og udlån af pressebiler til journalister.

 

c)     Hjemmeside:

Personoplysninger indsamles ved din brug af vores hjemmeside. Disse oplysninger bruger vi til at optimere brugeroplevelsen på vores hjemmeside og de ydelser vi tilbyder samt i forbindelse med annonceafvikling. Se nærmere herom i vores cookie-politik porsche.dk/legal.

Vi behandler følgende kategorier af personoplysninger om dig:

a)     Almindelige personoplysninger:

 

·       Navn, adresse, email, telefonnummer, fødselsdag, arbejdsplads og stillingsbetegnelse, ip-adresse, din anvendelse af vores hjemmeside,

·       Kundenummer, registreringsnummer, stelnummer.

·       Kørekort, CPR-nummer, pasoplysninger.

Vi indsamler oplysninger fra følgende kilder:

·        Direkte fra digFra Dr. Inq. h.c. F. Porsche AG (fabrikken)

·        Fra forhandlere og servicepartnere

·         

Vi behandler dine personoplysninger som beskrevet ovenfor baseret på følgende behandlingsgrundlag

·        Artikel 6.1.a (samtykke)

·        Artikel 6.1.b (nødvendig af hensyn til opfyldelse af en kontrakt, som du er part i)

·        Artikel 6.1.c (nødvendig for at vi kan overholde en retlig forpligtelse i forbindelse dokumentation overfor SKAT af prøvekørsler).

·        Artikel 6.1.f (Nødvendig for forfølgelsen af legitime interesse for os.)

Den legitime interesse der forfølges er vores interesse i markeds­føring via vores hjemmeside.

 

Vi kan dele dine personoplysninger med:

·        Dr. Inq. h.c. F. Porsche AG (fabrikken)

·        Porsche Financial Services GmbH

·        Leverandører og forhandlere, herunder IT-leverandører.

·        Samarbejdspartnere, herunder i forbindelse med afholdelse af events, rejsebureauer, opholdssteder og lign.

·        Koncernselskaber, herunder særligt forhandlere.

Vi vil opbevare personoplysninger så længe det er nødvendigt til de formål, der er nævnt.

·        Vi opbevarer oplysninger om dig så længe du er aktiv kunde hos os. Vi betragter dig som aktiv kunde så længe, vi inden for de seneste tre år har været i kontakt med dig. Oplysninger om dig slettes, når du ikke har været aktiv kunde i et år; altså 4 år efter vores seneste kontakt med dig.

Undtagelser:

o    Oplysninger, der indgår i bogføringsmateriale (fakturaer mv.), opbevares i overensstemmelse med bogføringslovens regler; dvs. fem år fra udgangen af det år, registreringen vedrører

o    Køresedler (oplysninger om prøveture) opbevares i 5 år

 

 

3 OVERFØRSLER TIL LANDE UDENFOR EU/EØS 

Vi benytter Microsoft 365, hvorfor der kan ske overførsel af personoplysninger til lande udenfor EU. Du kan se listerne over Microsofts underdatabehandlere på Microsofts hjemmeside, her, her og her.
I nogle tilfælde er landet godkendt af EU-Kommissionen som et såkaldt "sikkert tredjeland", og ellers sker overførslen på grundlag EU-Kommissionens standardkontraktbestemmelser. Du kan få en kopi af standardkontraktbestemmelserne ved at kontakte os på kontaktinformationerne anført ovenfor.

4 PLIGTMÆSSIG INFORMATION

Oplysningerne markeret med "*" er obligatoriske. Hvis du ikke giver disse oplysninger, kan det betyde, at vi ikke kan levere produkter og services til dig, herunder give dig mulighed for at prøvekøre biler, samt bestille og/eller indregistrere biler, du ønsker at købe.

5 DINE RETTIGHEDER

Du har følgende rettigheder:
• Du har ret til at anmode om indsigt i, berigtigelse af eller sletning af dine personoplysninger.
• Du har også ret til at modsætte dig behandlingen af dine personoplysninger og få behandlingen af dine personoplysninger begrænset.
• Særligt har du en ubetinget ret til at modsætte dig behandling af dine personoplysninger til brug for direkte markedsføring
• Hvis behandlingen af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke, har du ret til at tilbagekalde dit samtykke til enhver tid. Din tilbagekaldelse vil ikke have betydning for lovligheden af behandlingen foretaget inden din tilbagekaldelse af dit samtykke.
• Du har ret til at modtage de personoplysninger, som du selv har afgivet, i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format (dataportabilitet).
• Du kan altid indgive en klage til en databeskyttelsestilsynsmyndighed, f.eks. Datatilsynet.

Du kan gøre brug af dine rettigheder via hjemmesiden www.gdpr.semler.dk, og du kan tilbagekalde dit samtykke ved at kontakte os på de ovenfor nævnte kontaktoplysninger.
Der kan være betingelser eller begrænsninger til disse rettigheder. Det er derfor ikke sikkert, at du f.eks. har ret til dataportabilitet i det konkrete tilfælde - dette afhænger af de konkrete omstændigheder i forbindelse med behandlingsaktiviteterne.

Ønsker du indsigt i vores behandling af dine oplysninger, eller at gøre brug af dine øvrige rettigheder, så kan oprette en anmodning her.

Sidst opdateret: 23. maj 2018