Meet the heroes. Experience the legends.

Den første Porsche blev født 8. juni 1948, og 70-året for en af de mest ikoniske sportsvogne fejres denne sommer med events i hele verden – også i Danmark. Porsche i Danmark inviterer nemlig alle entusiaster til Sportscar Together Day lørdag den 9. juni i både København, Aarhus og Vejle.

MEET THE HEROES

Både hos Porsche Center København og Porsche Center Aarhus vil du kunne møde Porsche Factory Driver Michael Christensen og Porsche Selected Driver Christina Nielsen. Michael og Christina vil blot en uge efter arrangementet stille op til 24-timers Le Mans i hver deres Porsche 911 RSR.

NB! Vi har tidligere annonceret, at Porsche-ikonet fra Los Angeles, Magnus Walker, også vil være tilstede til Sportscar Together Day. Magnus Walker har imidlertid aflyst sin ankomst grundet andre forpligtelser.

Begivenhederne starter på Sjælland, hvor vi inviter til brunch fra klokken 10-13 hos Porsche Center København. Fra klokken 13-17 går det løs på Savværket i Højbjerg, hvor Porsche Center Aarhus inviterer til lækre canapeer og drikkevarer. Også hos Porsche Servicecenter Vejle vil dørene blive slået op til Porsche-oplevelser fra klokken 10.30-11.45 hvorefter alle interesserede kan køre med til Aarhus i egne biler. 

Både i København og Aarhus vil Michael Christensen og Christina Nielsen blive interviewet på en åben scene af TV-vært Anders Breinholt.

EXPERIENCE THE LEGENDS

Ferdinand Porsche elskede sportsvogne, og det samme gør vi. Derfor opfordrer vi alle sportsvogns-ejere til at tage deres bil med - uanset om det er en Porsche eller ej - til Sportscar Together Day. Vi har både i København, Aarhus og Vejle reserveret et område til udstilling af jeres biler, ligesom vi selv kan præsentere en række klassiske og moderne Porsche-modeller. Vi håber på rigtig mange biler på alle lokationer, dog vil der være begrænset antal pladser til bilerne, så nogle kan blive henvist til p-pladser uden for ”udstillingsområdet”.

Alle er velkomne – uanset, om du kommer med din bil, eller bare vil nyde den særlige stemning og de mange skønne biler. Vi beder dig blot om gratis at tilmelde dig nedenfor. I Vejle kan du tilmelde dig på info@pscv.dk