Hvis du bruger din Porsche hele året rundt, vil vi anbefale et grundigt vintertjek – inden mørket og kulden for alvor rammer os. Vi foretager blandt andet en visuel inspektion af bilen på alle komfort og sikkerhedsmæssigt relevante områder, herunder lys og lygter. Vi kigger på dine bremser og dæk, tjekker indhold af motorolie, køle-/bremse-/servovæske og topper op om nødvendigt (op til 1 liter motorolie uden beregning). Vi kontrollerer funktionen af eventuelt klimaanlæg og kalechefunktion, og vi laver VAL-logudlæsning fra din bils elektroniske system. Vi slutter af med at vaske din bil i vores vaskehal. Eventuelle fejl og mangler udbedres ikke uden din forudgående accept.

Skal du have monteret vinterdæk- eller hjul, kan vi også klare det, ligesom vi kan tilbyde at opbevare dine hjul. Se særskilt beskrivelse eller spørg efter et tilbud.

Pris for et vintertjek er 1.695 kr. inkl. moms.

Vi bestræber os altid på at finde en tid, der passer dig og din travle hverdag. Hvis du udfylder vores formular nedenfor, har vi et godt udgangspunkt for at imødekomme dit ønske. Den endelige bestilling af dit vintertjek er først bekræftet, når dit valgte Porsche Center har kontaktet dig.

Bestil tid til et vintertjek

Vælg dit foretrukne Porsche Center og udfyld nedenstående felter, så vil du blive kontaktet snarest muligt.