Lad os fortælle dig, hvad et serviceeftersyn koster, allerede inden vi går i gang.

Ingen kender din Porsche bedre end dit autoriserede Porsche Center, og derfor har vi også faste priser på serviceeftersyn. Du kan se alle priserne i den komplette oversigt her på siden. Det sikrer, at du på forhånd ved hvad det koster, og kan overlade din Porsche til dem, der kender dem bedst.

Boxster Servicepakker

Ønsker du et prisoverslag på service til din Boxster - så venligst klik på "Lav en værkstedsforespørgsel" i menuen, udfyld formularen og vi vender snarest tilbage til dig.

Nedenfor kan du få en idé om hvilken type service der kunne være aktuel for din Boxster, men bemærk venligst, at du altid skal referere til din Porsches servicehæfte for det korrekte serviceinterval.

Cayman servicepakker

Ønsker du et prisoverslag på service til din Cayman - så venligst klik på "Lav en værkstedsforespørgsel" i menuen, udfyld formularen og vi vender snarest tilbage til dig.

Nedenfor kan du få en idé om hvilken type service der kunne være aktuel for din Cayman, men bemærk venligst, at du altid skal referere til din Porsches servicehæfte for det korrekte serviceinterval.

911 Servicepakker

Ønsker du et prisoverslag på service til din 911 - så venligst klik på "Lav en værkstedsforespørgsel" i menuen, udfyld formularen og vi vender snarest tilbage til dig.

Nedenfor kan du få en idé om hvilken type service der kunne være aktuel for din 911, men bemærk venligst, at du altid skal referere til din Porsches servicehæfte for det korrekte serviceinterval.

Cayenne Servicepakker

Ønsker du et prisoverslag på service til din Cayenne - så venligst klik på "Lav en værkstedsforespørgsel" i menuen, udfyld formularen og vi vender snarest tilbage til dig.

Nedenfor kan du få en idé om hvilken type service der kunne være aktuel for din Cayenne, men bemærk venligst, at du altid skal referere til din Porsches servicehæfte for det korrekte serviceinterval.

Panamera Servicepakker

Ønsker du et prisoverslag på service til din Panamera - så venligst klik på "Lav en værkstedsforespørgsel" i menuen, udfyld formularen og vi vender snarest tilbage til dig.

Nedenfor kan du få en idé om hvilken type service der kunne være aktuel for din Panamera, men bemærk venligst, at du altid skal referere til din Porsches servicehæfte for det korrekte serviceinterval.