Porsche

Book tid til service

Hold din Porsche godt kørende med Porsche Service. Porsche Service står klar til at modtage dig og din Porsche hos et af vores autoriserede værksteder i Aarhus, Vejle eller København. Med Porsche Service er du sikret korrekt serviceeftersyn, komplette reparationer, originale reservedele og brug af det korrekte værktøj.

Få tilsendt et uforpligtende servicetilbud, når du udfylder formularen.

 

Book tid til service

 

 

Porsche

Hjulskift og opbevaring

Ved at lade Porsche Service stå for dine hjulskift og opbevaring sparer du både tid og plads. Lad os ombytte dine sommer- eller vinterhjul og opbevare dem på vores hjulhotel. Efter afmontering kontrollerer vi hjulene for slid og skader, så de er klar til en ny sæson – og hvis du ønsker fælgevask oveni, så kan vi også klare det. Og vi hjælper dig naturligvis gerne med at hente dine hjul, så du undgår unødigt besvær.

Porsche investerer mange ressourcer i test og godkendelse af dæk. Montering af rette dæk til lige netop din bil kan have væsentlig indflydelse på både performance og sikkerhed. Har du brug for nye dæk til din Porsche, giver vi dig gerne et tilbud på både dækkene og på en fagligt korrekt og for dig problemfri montering.

Pris for hjulskift inkl. kontrol af dæk og opbevaring er 1.198 kr. inkl. moms.

 

Book tid til hjulskift og opbevaring

 

 

Porsche

Rabat på timeprisen

Vi tilbyder rabat på værkstedstimeprisen på mekanisk værksted, hvis din Porsche er ældre end fire år og skal repareres eller have monteret Porsche Tequipment.

Er din Porsche 4-10 år gammel, tilbyder vi dig 20%
Er din Porsche ældre end 10 år, tilbyder vi dig 35%

 

Book tid til service

 

 

Gode tilbud fra Porsche Service

 

Vintertjek

1.695 kr. inkl. moms

Læs mere | Book tid

Klimaservice

Fra 1.195 kr. inkl. moms

Læs mere | Book tid

Klargøring

Fra 4.595 kr. inkl. moms

Læs mere | Book tid

Hjulskift og opbevaring

1.198 kr. inkl. moms

Læs mere | Book tid

Race Inspection

1.995 kr. inkl. moms

Læs mere | Book tid

Race Clean

1.495 kr. inkl. moms

Læs mere | Book tid

 

 

Porsche

Hente-bringe service

Skal din Porsche på værksted, og har du behov for assistance til at hente og/eller bringe den? Det kan Porsche Service klare for dig.

Vi har ikke faste priser på hente-bringe service, da prisen afhænger af afstanden. Kontakt dit foretrukne Porsche Center for et tilbud.

 

Kontakt dit Porsche Center

 

 

Porsche

Gratis dialogmodtagelse

Få foretaget en gratis gennemgang af din bil inden den skal til service. Dialogmodtagelsen foregår sammen med en certificeret servicerådgiver eller tekniker fra Porsche Service, og tager ca. 30 minutter.

Vi ser frem til at servicere dig og din Porsche.

 

Book dialogmodtagelse