Porsche

En klassisk rabat

Hos vores Porsche Centre er vi specialister i at handle og servicere Porsche – også de modeller, der har status af Classic. Med vores rabatstruktur hos Porsche Servicecenter Vejle, Porsche Center Aarhus og Porsche Center København tror vi på, at vi kan gøre det attraktivt for dig at lære os at kende. 

Således tilbyder vi kunder, der ejer Porsche modeller:

  • Der er mellem fire og 10 år i forhold til registreringsattesten 20% rabat på timeprisen
  • Der er mere end 10 år i forhold il registreringsattesten 35% rabat på timeprisen

Når den skal repareres eller have monteret reservedele på et af vores værksteder. Vi anvender originale Porsche reservedele, så din Porsche forbliver original, og med en ændret prisstruktur på Classic-dele betyder det, at du ikke behøver at gå på kompromis med kvaliteten af reservedele til din Porsche.

 

 

 

Porsche

Reservedele

Hos Porsche har vi reservedele til alle de modeller, som ikke længere er i produktion. Der er mere end 35.000 reservedele, og langt størstedelen af dem fremstilles stadig hos de originale underleverandører. I de sjældne tilfælde, hvor reservedelen ikke længere findes, står vi selv for produktionen – naturligvis efter de oprindelige forskrifter.

Med vores reservedelskataloger kan du selv gå på opdagelse i de mange reservedele. Finder du en reservedel til din Porsche, så send gerne en mail med varenummeret til dit foretrukne Porsche Center for at få oplyst en pris og evt. leveringstermin.

 

Se reservedelskatalogerne (tysk)

 

 

Porsche

Skal vi hjælpe dig videre?

Hos vores Porsche Centre kan vi hjælpe dig med at finde præcis det, du har brug for. Vi kan også rådgive dig om, hvad der var originalt monteret på din Porsche, hvis du er i tvivl. Din Porsche er vigtig for os, fordi den er vigtig for dig. Det kommer aldrig til at ændre sig.

Uanset om du allerede har fundet varenummeret på en reservedel, som du skal bruge, eller om du har brug for vejledning hertil, så send en mail til dit foretrukne Porsche Center – og vi vil hjælpe dig videre.

 

Kontakt dit Porsche Center