Remote Services

Vil du gerne vide, hvor mange kilometer du kørte i din Porsche sidste gang? Eller hvornår du skal tanke igen? Appen viser de seneste informationer om køretid eller antal kørte kilometer, gennemsnitshastighed, gennemsnitsforbrug og den aktuelle brændstofbeholdning i et display, som ligner appen til smartphone.

Find vej til bilen

På en stor parkeringsplads mister man hurtigt øjenkontakten med sin Porsche, men ikke forbindelsen. Ved hjælp af Carfinder-funktionen viser dit Apple Watch® dig hurtigt vej til bilen.

Horn og havariblink

Hvis din Porsche er inden for synsvidde eller hørevidde, guider appen dig hurtigt frem til bilen ved at aktivere bilens horn eller havariblink.

Bilstatus

Det begynder at regne, og du kan ikke huske, om du har lukket taget? Selv i den situation er det tilstrækkeligt at kaste et blik på displayet på dit Apple Watch®, hvor du kan se, om døre og ruder er åbnet eller lukket.

Fjernstyret klimaanlæg

Parkeringsklimatiseringen, der fås som ekstraudstyr til E-Hybrid-modellerne, sørger for en perfekt temperatur i bilen. Porsche Car Connect-appen sørger for, at systemet aktiveres bekvemt og i rette tid. Du kan således aktivere klimatiseringen blot ved at trykke på displayet på dit Apple Watch®, mens du sidder på kontoret.

Vehicle Tracking Services

Appen til Apple Watch® indeholder desuden en meddelelsesfunktion. Hvis tyveri af bilen registreres, eller hvis visse sikkerhedsfunktioner er blevet aktiveret, får du en meddelelse i displayet på dit ur.

Funktioner til E-Hybrid

Selv hybridfunktionerne i din Porsche E-Hybrid kan styres komfortabelt via dit Apple Watch®, så du hele tiden har overblik over rækkevidde, resterende opladningstid og aktuel opladningsstatus.