Porsche Car Connect er en app til din smartphone. Den indeholder mange avancerede funktioner til dig og din Porsche.

De omfatter Remote Services, som gør det muligt for dig at fjernbetjene udvalgte funktioner og få informationer om bilen. Porsche Vehicle Tracking Services hjælper dig med at beskytte din Porsche mod tyveri – og finde den igen, hvis den skulle blive stjålet. Safety Services sørger for din egen sikkerhed før og under kørslen.

Porsche Car Connect app til Apple Watch®.

Porsche Car Connect søger ved hjælp af smartphoneappen for, at du har perfekt forbindelse til din Porsche. Vi har nu intensiveret den forbindelse med en app til Apple Watch®. Du kan få alle informationer om din bils tilstand blot ved at kigge på uret.

Læs mere
Remote Services

Anvend din telefon som fjernbetjening.

Med Remote Services fra Porsche Car Connect kan du holde øje med din Porsche, selv når du befinder dig langt fra den. Og det er ikke alt. Den er altid til rådighed! Appen giver dig nemlig ikke blot mange informationer om din Porsche. Den gør det også muligt for dig at fjernbetjene udvalgte funktioner i bilen. Hvad er fordelene ved dette? Betydeligt mere komfort og naturligvis den dejlige følelse af, at du altid kan være tæt på din Porsche – uanset afstanden.

Køredata

Hvis man kører Porsche, ved man præcis, hvor mange timer man har tilbragt i bilen – og det gælder ikke kun entusiasterne. Med appen Porsche Car Connect har du uanset tid og sted adgang til køredata som køretid eller kørt distance, gennemsnitshastighed og brændstofforbrug. Oplysningerne vises som en overskuelig statistik på din telefon – over den seneste køretur eller den samlede køretid.

Bilstatus

Hvor er din Porsche parkeret? Er taget stadig åbnet? Låste du bagagerum og døre? Du kan være helt rolig. Disse spørgsmål kan du få svar på ved at kaste et blik på din telefon. Du får vist et billede af bilen og hvilke dele, der er åbne eller lukkede, og du kan se, om din Porsche er låst.

Du kan også klappe sidespejlene ind eller låse bilen via appen.

Carfinder

Vil du gerne kunne finde endnu hurtigere tilbage til din Porsche? Så kan du bare aktivere bilens horn eller havariblinket på afstand. Hvis du vil, kan du navigere dig frem til din Porsche via din telefon.

Dæktryk og forestående service

Porsche Car Connect-appen informerer dig om bilens dæktryk og forestående servicebesøg, hvilket bidrager til at opretholde sikkerhedsstandarderne.

Du kan altid se bilens stelnummer (VIN).

Gå med strømmen

Vi ved, hvor vigtigt det er, at gnisten er til stede. Og det er ikke noget, som afstanden skal ændre på. På din telefon kan du derfor se vigtige oplysninger om din E-Hybrids opladningsstatus. Appen viser fx rækkevidden i ren eldrift og den samlede rækkevidde, den aktuelle ladetilstand i hybridbatteriet og den resterende opladningstid. 

På den måde ved du altid, om din bil stadig oplades, eller om den er fuldt opladet.

Fjernstyret klimaanlæg

Med Porsche Car Connect-appen kan temperaturen i bilen være perfekt tilpasset til dine planer*. Bilen har en komfortabel temperatur, når du skal køre. Du kan naturligvis tilslutte eller afbryde klimaanlægget når som helst.

*Fjernstyring af klimaanlæg er kun tilgængelig på E-Hybrid.

Køredata for din E-Hybrid

Din Porsche E-Hybrid har meget at byde på. Helt på linje med dette suppleres bilens køredata i Remote Services af et antal oplysninger. Du kan holde øje med det gennemsnitlige strømforbrug og den tilbagelagte strækning i ren eldrift. Du kan se det hele på din telefon.

Safety Services

Hvad skal du koncentrere dig om, når du kører i din Porsche? Kun kørslen.

Porsche Car Connect forbedrer også sikkerheden. I tilfælde af en ulykke sender bilen fx et nødsignal med angivelse af bilens position og status. Derefter iværksættes straks en nødprocedure, og redningstjenesten kontaktes.

Hvis du har brug for vejhjælp, kan du kontakte Porsche via din app. Bilens position og relevante fejldiagnoser sendes til Porsche Assistance, så du får den bedst mulige hjælp.

Security Services

Som skabt til de lange ture. Men kun med dig bag rattet.

Beskyt din Porsche med Porsche Vehicle Tracking System (PVTS), som er en automatisk tyveriregistrering. Hvis din bil bliver stjålet, informerer appen dig om det via en push-meddelelse og en sms, og alarmen sendes automatisk til en døgnåben alarmcentral. Bilen lokaliseres og findes i samarbejde med de lokale myndigheder i 44 europæiske lande (inklusive Rusland), USA, Canada og Sydafrika.

Porsche Vehicle Tracking System

PVTS Plus – ekstra sikkerhed med Driver Recognition.

PVTS Plus giver dig ekstra sikkerhed: Når du har Driver Recognition-kortet med dig, genkender bilen dig som den godkendte fører og deaktiverer alarmsystemet. Hvis en fører uden Driver Recognition-kort derimod sidder i bilen, sendes en lydløs alarm til Porsche og til din Porsche Car Connect-app.