Er din Porsche klar til denne sæson?

Vi har sammensat et par eksklusive tilbud, så du kan nyde maksimal køreglæde uden bekymringer. Læs mere om vores aktuelle tilbud nedenfor og kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål eller forespørgsler.

 

1.695 kr. inkl. moms

Vintertjek

Hvis du bruger din Porsche hele året rundt, vil vi anbefale et grundigt vintertjek – inden vinterens mørke og kulde for alvor rammer os.

Læs mere og bestil et vintertjek

 

 

6.495 kr. inkl. moms

Kosmetisk klargøring

En kosmetisk klargøring af din Porsche inkluderer vask og rengøring, lakpolering, behandling af bilens vinyl, indvendig støvsugning og afvaskning, rengøring af fælge, rudepudsning samt maskinpolering og efterfølgende lakforsegling.

Bestil klargøring

 

 

4.595 kr. inkl. moms

Indvendig klargøring

En indvendig klargøring af din Porsche inkluderer støvsugning, kabinerengøring, rudepolering og rengøring af sæder, dørbeklædning og tæpper.

Bestil klargøring

 

 

1.198 kr. inkl. moms

Hjulskifte og opbevaring

Spar tid og plads ved at lade os skifte og opbevare dine sommer- eller vinterhjul. Efter afmontering vasker vi dine fælge og kontrollerer hjulene for slid og skader, så de er klar til en ny sæson. Og vi hjælper dig naturligvis gerne med at hente dine hjul, så du undgår unødigt besvær.

Bestil hjulskifte og opbevaring

 

 

Få 20-35% i rabat

Rabat på timeprisen

Hvis din Porsche har rundet 4 år og skal repareres eller have monteret Porsche Tequipment, tilbyder vi rabat på værkstedstimeprisen på mekanisk værksted.

Er din Porsche 4-10 år gammel, tilbyder vi dig 20%
Er din Porsche ældre end 10 år, tilbyder vi dig 35%

Send en forespørgsel for at at høre mere og modtag et uforpligtende tilbud.

Send forespørgsel

 

 

Fra 850 kr. inkl. moms

Hente-bringe service

Skal din Porsche på værksted, og har du behov for assistance til at hente og/eller bringe den? Det kan Porsche Service klare for dig.

Vi har ikke faste priser på hente-bringe service, da prisen afhænger af afstanden. Kontakt dit Porsche Servicecenter for et tilbud.

Kontakt dit Porsche Servicecenter

 

 

Få et uforpligtende tilbud

Tid til service?

Vores tre Porsche Servicecentre står klar til at modtage dig og din Porsche. Få tilsendt et uforpligtende servicetilbud ved at udfylde formularen på hjemmesiden.

Book service

 

 

1.995 kr. inkl. moms

Race Inspection

Hvis du bruger din Porsche til banekørsel eller anden krævende sportslig kørsel, vil vi anbefale Race Inspection for optimal performance.

Læs mere og bestil Race Inspection