Porsche Classic

Det er ikke nogen nem opgave at skabe en Porsche, for den er ikke som en almindelig bil. Til at begynde med, er en Porsche skabt til at blive kørt og nydt, lidenskabeligt og i mange mange år. Det var i 1948 vi skabte vore første sportsvogne, de fleste af dem kører endnu, så naturligvis har vi stadig reservedelene til dem.

Hos Porsche har vi faktisk reservedele til alle de modeller, som ikke længere er i produktion. Det er mere end 35.000 reservedele alt i alt, og langt størstedelen af dem fremstilles stadig hos de originale underleverandører. I de sjældne tilfælde, hvor det ikke længere er muligt, står vi selv for produktionen, naturligvis efter de oprindelige forskrifter.

Dit autoriserede Porsche Center kan hjælpe dig med at finde præcis det, du har brug for. De kan også rådgive dig om, hvad der var originalt monteret på din Porsche, hvis du er i tvivl. Din Porsche er vigtig for os, fordi den er vigtig for dig. Det kommer aldrig til at ændre sig.

Classic Reservedelskatalog

I nedenstående link finder du reservedelskataloger på klassiske Porscher. Når du har fundet dine varenumre, så send en mail til dit lokale Porsche Center og de vil kontakte dig med priser og evt. leveringstermin.