Ingen kender din Porsche bedre end dit autoriserede Porsche Center, og derfor har vi også faste priser på serviceeftersyn. Her på siden kan du se hvilke servicepakker, der er aktuelle for din Porsche. Kontakt dit Porsche Center for et prisoverslag på service til din Porsche.

Porsche Assistance

Porsche Assistance giver dig altid en såvel sikker ud- som hjemrejse, når turen køres i en Porsche. En service der følger med som standard ved købet af enhver ny Porsche. Den gælder også brugte Porscher med en Porsche Approved aftale.

Porsche Connect

Med Porsche Connect forbindes den digitale og den virkelige verden takket være informationer i realtid og problemfri opkobling. Så du kan nyde indbegrebet af køreglæde.

 

 

Servicebooking

Hold din Porsche godt kørende med autoriseret service. Lad Porsche Service tage sig af din Porsche, således du er sikret korrekte serviceeftersyn, komplette reperationer, originale reservedele og brug af det korrekte værktøj.

Gode tilbud fra Porsche Service

Er din Porsche klar til denne sæson? Vi har sammensat et par eksklusive tilbud, så du kan nyde maksimal køreglæde uden bekymringer. 

 

 

Tequiment

Fordyb dig i en verden af ​​Porsche Tequipment. Fra modelspecifikke tilbehørsprodukter til generelle tilbehørsløsninger. Bliv inspireret af det brede produktsortiment i vores originale Porsche-udstyrskatalog.

Hjulskifte og opbevaring

Ved at lade Porsche Service stå for dine hjulskifte og opbevaring sparer du både tid og plads. Lad os ombytte dine sommer- eller vinterhjul og opbevare dem på vores hjulhotel.

 

 

Vinterhjul fra Porsche Tequipment

Præstation og vinter går hånd i hånd, og når alt kommer til alt, er din Porsche den ideelle ledsager til enhver sæson. Og vinterhjul fra Porsche opfylder de højeste krav med hensyn til kvalitet, sikkerhed og køreglæde for optimal ydelse – også når det er koldt.

Porsche Classic

Det er ikke nogen nem opgave at skabe en Porsche, for den er ikke som en almindelig bil. En Porsche er skabt til at blive kørt og nydt i mange år. De første sportsvogne blev skabt i 1948, og de fleste af dem kører endnu. Derfor er det naturligt, at vi stadig har reservedele til dem.

 

 

Porsche Approved

Vi er overbevist om kvaliteten af vores sportsvogne. Derfor tilbyder vi dig med Porsche Approved-garantien sikkerhed på niveau med vores nybilsgaranti – og sikrer vores sportsvogne i helt op til 15 år. 

Bestil gratis dialogmodtagelse

Velkommen til Porsche Service. Vi bestræber os altid på at finde en tid der passer dig og din travle hverdag. Vi ser frem til at servicere dig og din Porsche.