30. juli 2020

Optimér dine evner bag rattet med Porsche Track Precision App, som nu indeholder mere end 300 internationale racerbaner og fungerer via Apple CarPlay.

Bliv en skarpere chauffør

Den moderne telefon byder på en verden af muligheder, og med Porsche Track Precision App kan du eksempelvis bruge din smartphone til at blive en bedre chauffør på en racerbane. Appen registrerer og analyserer nemlig din kørsel og giver dig tips til at optimere dine færdigheder og udvikle den måde, du kører din Porsche. Det er data som omgangstid, hastighed, g-kræfter og bremsetryk, men også gearskifte og omdrejningstal, som appen behandler – og evalueringen sker live mens du kører, så du omgang for omgang hele tiden får guidelines til, hvordan du kan forfine og forbedre dig. Porsche Track Precision App forbinder sig nemlig med din Porsche via Porsche Communication Management-modulet (PCM) og kan således trække en masse brugbare data fra bilens mange sensorer og elektroniske enheder.

 

Lær racerbanerne at kende

Porsche Track Precision App er konstant under udvikling, og i den seneste 3.2-version kan du nu vælge mellem yderligere 100 racerbaner, hvilket bringer det samlede antal af internationale baner op på mere end 300 – blandt andre den tyske Bilster Berg-bane, som er en populær klassiker på det danske On Track-program. Og hvis din favorit-trackday-bane ikke er på listen, kan du selv logge den og føje den til appen. Appen fungerer med alle modeller i den nuværende Porsche 911- og 718-modelfamilien og visse ældre modeller, som er forberedt til teknologien – og om noget nyt kan du nu også få vist appen direkte i det store PCM-display via Apple CarPlay, hvilket gør teknologien endnu mere anvendelig.

Godkendt af racerkøreren

Porsche Track Precision App er udviklet af Porsche Motorsport og testet af blandt andre den tyske racerkører, Le Mans-vinder og Porsche-ambassadør, Jörg Bergmeister. “Indsamling af data spiller en kæmpe rolle i motorsporten og er ofte den afgørende faktor for, hvorvidt man vinder eller taber et racerløb. Ved at bruge Porsche Track Precision App kan man som sportsvognsejer blive guidet til at forbedre sin performance, mens man kører på racerbanen, og samtidig har man mulighed for at gemme sine data, nærstudere dem eller dele dem med andre, akkurat som man gør i motorsporten,” forklarer racerkøreren, som blandt andet har testet teknologien på Bilster Berg-banen. Porsche Track Precision App kan hentes gratis på Apple App Store eller Google Play Store.

Tekst: Porsche Newsroom
Foto og video: Porsche AG

 

Video: Porsche Track Precision App

Se racerkøreren og Porsche-ambassadøren Jörg Bergmeister demonstrere Porsche Track Precision App.

Relaterede artikler

Årets sidste On Track: Fuld fart som altid

2020-sæsonens sidste On Track-event blev kulminationen på et år, hvor selv ikke en pandemi kunne afholde Porsche-entusiasterne fra at komme ud på racerbanerne.

Læs mere

Rundt om Taycan: Porsche Connect

Porsche Connect er din digitale butler, som forbinder dig med din bil og gør det endnu smartere at køre Taycan.

Læs mere

Nutidens hightech i fortidens Porsche: PCCM

Med Porsche Classic Communication Management kan du opdatere din klassiker eller youngtimer med moderne hi-fi og navigation.

Læs mere