2. juli 2020

Årets udgave af Sportscar Together Day tog entusiasterne med på en underholdende køretur gennem centrum af København.

Sammen hver for sig

Det handlede om at være sammen hver for sig, da holdet bag Sportscar Together Day satte sig ned for at arrangere årets udgave af den ultimative sammenkomst for sportsvognsentusiaster. Sportscar Together Day debuterede på 70-året for Porsches første model i 2018 og er siden blevet gjort til en årligt tilbagevendende begivenhed, hvor ejere af sportsvogne fra enhver årgang og ethvert mærke samles for at hylde passionen.

Restriktionerne i forbindelse med Covid-19 forhindrede imidlertid at afvikle årets arrangement i det traditionelle format – og derfor blev Sportscar Together Day i stedet forvandlet til en fælles køretur. På denne måde kunne deltagerne mødes og nyde hinandens biler på tryg afstand. Dækspark og kaffesnak blev i stedet til en dag, hvor deltagerne blev underholdt bag rattet af deres egne biler.

Kaffe, morgenmad og jazz

Mere end 150 biler havde tilmeldt sig Sportscar Together Day, som blev afviklet søndag den 28. juni. Alle deltagere mødte op om formiddagen hos Drive-In i Ballerup, hvor der blev leveret morgenmad og friskbrygget kaffe direkte ind gennem bilruderne. Bilentusiasten Mads Christensen sørgede for den gode underholdning på storskærmen, mens bilerne trillede ind på deres pladser, og jazzbandet på scenen skabte den helt rigtige stemning.

Køretur gennem København

Efter velkomsten drog alle deltagerne ud på den planlagte køretur, som tog kortegen af sportsvogne gennem centrum af København, og hvor deltagerne undervejs kunne lade sig fornøje af værterne fra Radio 100-programmet Mænd Med Slips. Værterne fra det populære talkshow havde i dagens anledning dedikeret sendetiden til masser af snak om sportsvogne, som man kunne tune ind på og lytte til.

Sportscar Together Day blev igen en bragende succes, og vi vil gerne sige tusind tak for fremmødet til de mange deltagere. Responsen på den alternative afvikling af Porsches hyldest til sportsvognen har været over alt forventning, og vi glæder os til at kunne byde jer alle sammen velkommen igen til endnu en omgang Sportscar Together Day i 2021.

Tekst: Porsche Danmark
Foto og video: Field Production

Fælles om passionen

Sportscar Together Day debuterede i forbindelse med 70-året for den første Porsche i 2018 og er siden blevet til en årligt tilbagevendende begivenhed i hele verden. Arrangementet samler ejere af sportsvogne fra ikke blot Porsche, men fra ethvert bilmærke, til en dag, hvor passionen for biler og køreglæde hyldes. Restriktionerne i forbindelse med Covid-19 gjorde det imidlertid til en udfordring at gennemføre 2020-udgaven af Sportscar Together Day, men ved at lave arrangementet om til en fælles køretur, lykkedes det alligevel at samle de danske entusiaster til en hyggelig formiddag i sportsvognens tegn.

Video: Sportscar Together Day

Galleri
Relaterede artikler

Årets sidste On Track: Fuld fart som altid

2020-sæsonens sidste On Track-event blev kulminationen på et år, hvor selv ikke en pandemi kunne afholde Porsche-entusiasterne fra at komme ud på racerbanerne.

Læs mere

Porsche Sport Driving Experience

Porsche Sport Driving Experience er den ultimative mulighed for at blive bedre bag et rat og samtidig prøve nogle af de nyeste modeller fra Porsche på en racerbane.

Læs mere

Porsche Track Precision App: Din personlige trackday-træner

Optimér dine evner bag rattet med Porsche Track Precision App, som nu indeholder mere end 300 internationale racerbaner og fungerer via Apple CarPlay.

Læs mere