2. september 2021

Porsche og HUGO BOSS markerer et ikonisk samarbejde med lanceringen af en efterårs- og vinterkollektion inspireret af den fuldt elektriske Taycan.

Et ikonisk samarbejde

Da Porsche i 2018 præsenterede et nyt samarbejde med modeikonet HUGO BOSS var det ikke første gang, de to brands teamede op. Motorsportsentusiaster vil nemlig vide, at det berømte BOSS-logo prydede en række legendariske racerbiler allerede i begyndelsen af firserne, og således går samarbejdet 40 år tilbage. I dag arbejder Porsche og HUGO BOSS tættere sammen end nogensinde, og foruden at designe og producere det officielle teamtøj for Porsches fabriksteams, kundeteams og millioner af motorsportsfans verden over, kommer partnerskabet også til udtryk i modekollektionen Porsche x BOSS.

 

Funktionalitet og komfort

Nu lanceres sjette kollektion i det ikoniske samarbejde, som deler mærkernes passion for høj kvalitet og lækkert design. Efterårs- og vinterkollektionen fra Porsche x BOSS Collection er inspireret af de rene, elegante og nedtonede linjer på den fuldt elektriske Taycan, og i udviklingen af de nye styles har designerne haft særligt fokus på funktionalitet og komfort. Farvepaletten er sort, lilla og bronze, og kollektionens styles dækker alt fra sko til sweatere, bukser og jakker i strik, læder og performancematerialer.

Kig forbi BOSS Store Copenhagen

Du kan allerede nu opleve de nye styles fra Porsche x BOSS Collection hos BOSS Store Copenhagen, og ved køb af produkter fra kollektionen frem til 12. september tilbyder BOSS Store Copenhagen sågar en eksklusiv gave – dog kun så længe lager haves. Og hvad siger du til at prøve en tur bag rattet i en racerbil, nu du er i gang? Dét er også muligt. Besøger du BOSS Store Copenhagen mellem den 6. og 13. september, kan du nemlig teste dine evner bag rattet i Porsche Danmarks toptunede racersimulator.

 

Tekst: Nikolaj Karlshøj
Foto: HUGO BOSS

 

Galleri
Relaterede artikler

Porsche x BOSS Collection

Siden 2018 har Hugo Boss designet det officielle teamtøj til Porsche Motorsport ­– og det er et samarbejde, som faktisk går mange år tilbage.

Læs mere

Opdateret Taycan: Nye farver og mere tech

Den fuldt elektriske Taycan og Taycan Cross Turismo vil fra september være udstyret med nye smarte løsninger og forbedringer, som optimerer oplevelsen.

Læs mere

Taycan Cross Turismo: Get off the road

Mere offroad, mere eventyr. Taycan Cross Turismo er det nye medlem i familien af fuldt elektriske modeller fra Porsche.

Læs mere