3. februar 2021

Porsche Approved sikrer dig mod uventede værkstedsbesøg helt indtil din Porsche er 15 år gammel. Vælg mellem 12, 24 eller 36 måneders løbetid på din aftale.

2021 01 porsche magasin approved billede 01.jpg

Porsche Approved

Det er en fornøjelse at køre Porsche. Men det skal også være en tryg fornøjelse. Og det bliver det med Porsche Approved, som sikrer dig mod uventede besøg på værkstedet. Du kan se det som en forlængelse af nybilsgarantien – altså en aftale, som dækker fejl, nedbrud og skift af komponenter, som ikke skyldes almindeligt slid. Porsche Approved er ganske vist ikke nogen ny opfindelse, for vi har givet dig mulighed for at tegne Porsche Approved på din brugte Porsche i årevis. Men nyheden er, at Porsche Approved nu også kan tegnes som en 36 måneders aftale. Dette er måske særligt interessant for dig, som ejer eller overvejer at købe en ældre model og samtidig ønsker fuld tryghed i en længerevarende periode.

 

Tjekkes på 111 punkter

Der er naturligvis nogle enkelte krav, som skal opfyldes, før du kan tegne en Porsche Approved-aftale på din Porsche. Først og fremmest skal bilens seneste serviceeftersyn være udført på et autoriseret Porsche-værksted. Er det ikke tilfældet, skal bilen først gennemgå et stort autoriseret service, så vi blandt andet er sikre på, at der er anvendt de korrekte olier og væsker. Dernæst skal bilen gennemgå en omfattende kontrol ud fra en liste med 111 punkter, hvor vi sikrer, at alt bliver nøje gennemgået og udskiftet med originale dele i de tilfælde, det skulle være nødvendigt. Dette sikrer ganske enkelt, at din Porsche er i perfekt stand – og det er ikke nødvendigt at foretage et nyt tjek, såfremt du forlænger din Porsche Approved-aftale inden dens udløb. Det er heller ikke nødvendigt at få foretaget en 111-punkts kontrol, hvis du tegner 12, 24 eller 36 måneders Porsche Approved inden nybilsgarantien udløber.

Mulighed for op til tre års dækning

Den store nyhed ved Porsche Approved er altså muligheden for at tegne en aftale, som løber i helt op til 36 måneder. Her gælder fortsat reglen om, at din Porsche må være op til 15 år gammel. Vil du tegne en Porsche Approved-aftale på 12 måneder, må bilen således være maksimalt 14 år gammel – og vil du tegne en Porsche Approved-aftale med en løbetid på tre år, må den maksimalt være 12 år gammel. Uanset løbetid, så dækker Porsche Approved-aftalen alle omkostninger til både reservedele og arbejdsløn, og du kan gøre aftalen gældende hos et hvilket som helst Porsche Center. Der er i øvrigt ingen kilometerbegrænsning, når først aftalen er tegnet – og så kan du tilmed overdrage aftalen til bilens nye ejer, såfremt du skulle finde på at sælge din Porsche undervejs.

 

Tekst: Nikolaj Karlshøj
Foto: Porsche AG

2021 01 porsche magasin approved billede 02.jpg

Om Porsche Approved

Porsche Approved er skabt for at sikre fuld tryghed til de Porsche-ejere, som ikke længere kan gøre brug af bilens nybilsgaranti. Ved at tegne en Porsche Approved-aftale er du sikret mod fejl og nedbrud, som ikke skyldes almindelig slitage. Aftalen kan tegnes på biler, der er maksimalt 14 år gamle og har kørt maksimalt 200.000 kilometer. Korteste løbetid er 12 måneder, men Porsche Approved kan også tegnes for 24 og 36 måneder. For at kunne tegne en Porsche Approved-aftale kræves det, at bilens seneste serviceeftersyn er foretaget på et autoriseret Porsche-værksted, ligesom bilen også skal godkendes i et grundigt tjek, hvor den gennemgås på 111 forskellige punkter. Med Porsche Approved følger også muligheden for at tilkøbe Porsche Assistance – en 24-timers vejhjælpsservice, som gælder 365 dage om året i hele Europa.

2021 01 porsche magasin approved billede 03.jpg

Relaterede artikler

Rundt om Taycan: To års gratis serviceaftale

At køre en Taycan skal være en tryg fornøjelse, og som ejer af den første fuldt elektriske sportsvogn fra Porsche, får du nu to års gratis serviceaftale med i købet.

Læs mere

Nutidens hightech i fortidens Porsche: PCCM

Med Porsche Classic Communication Management kan du opdatere din klassiker eller youngtimer med moderne hi-fi og navigation.

Læs mere

Porsche Track Precision App: Din personlige trackday-træner

Optimér dine evner bag rattet med Porsche Track Precision App, som nu indeholder mere end 300 internationale racerbaner og fungerer via Apple CarPlay.

Læs mere