29. april 2020

Med Porsche Classic Communication Management kan du opdatere din klassiker eller youngtimer med moderne hi-fi og navigation.

Digitale bekvemmeligheder

Hvis du hører til  dem, som nyder at køre en ældre Porsche, men også savner moderne bekvemmeligheder som Bluetooth, DAB-radio, Apple CarPlay eller navigation – så har Porsche Classic løsningen klar. Porsche Classic Communication Management (PCCM) fører nemlig den digitale verden ind i de klassiske modeller.

Porsche Classic Communication Management er et moderne infotainmentsystem, udviklet til en bred vifte af modeller fra tresserne og frem til nullerne. Systemet kommer i to varianter – PCCM og PCCM Plus – som hver især erstatter bilernes originale radio- og infotainment-enheder. Begge varianter har moderne elementer som touch-skærm, DAB-tuner, Apple CarPlay, navigation samt mulighed for tilslutning af USB- og AUX-stik samt SD-kort, og mens PCCM er skabt til modeller med 1-DIN-enheder (som f.eks. alle luftkølede 911-modeller, 914, 944, 928 m.fl.), er PCCM Plus designet til yngre modeller med de store 2-DIN-enheder (911/996-modeller fra 1998-2005, Boxster/986 fra 1997-2004).

Bluetooth, Apple CarPlay med mere

Med PCCM-modulerne imødekommer Porsche Classic således ønsket fra et stigende antal entusiaster, som til dagligt eller i fritiden nyder fornemmelsen af en klassiker eller youngtimer, men som også gerne vil nyde nogle af de digitale løsninger, som med tiden er blevet en selvfølge i nye biler. Med Apple CarPlay kan du eksempelvis anvende applikationer som Spotify eller Youtube Music, mens Bluetooth gør det muligt at tale i håndfri mobil – også selvom du kører i en Porsche, som er fra en tid, før mobiltelefonen overhovedet blev opfundet.

Matcher det originale design

Porsche Classic Communication Management er designet, så modulerne harmonerer med designet af fortidens interiørs – hvad enten der er tale om en klassisk, luftkølet 911 fra tresserne, halvfjerdserne eller firserne, eller en yngre model fra halvfemserne eller nullerne. Mens PCCM har en 3,5-tommers-skærm og runde drejeknapper i stil med de øvrige elementer på modellerens instrumentbord, har PCCM Plus en stor 7-tommers-skærm og trykknapper i stil med det originale infotainmentsystem i 996-generation af 911 eller 986-generation af Boxster.

Bilernes øvrige originale audio-komponenter som for eksempel højttalere, subwoofere og antenne kan fortsat anvendes med Porsche Classic Communication Management og Porsche Classic Communication Management Plus.

 

Montér selv – eller få hjælp

Både PCCM og PCCM Plus fås allerede nu i Porsche Shop, hvor du også finder mere information om kompatible modeller. De opgivede priser er uden montering – kontakt dit Porsche Center, som kan hjælpe dig med en samlet monteringspris til lige præcis din Porsche.

 

Tekst: Nikolaj Karlshøj
Foto: Porsche AG

 

Video: Love the 70s

Relaterede artikler

Heritage Design Edition: Tilbage til rødderne

911 Targa 4S Heritage Design Edition er skabt til de Porsche-entusiaster, der elsker halvtredserne og tresserne.

Læs mere

911 Turbo: Fra den første til den nyeste

Ingen kender Porsche 911 Turbo bedre end rallyelegenden Walter Röhrl. Den tidligere verdensmester og Porsche-testkører købte sit første eksemplar i 1979, og hans første firmabil hos Porsche var også en 911 Turbo. Her tager tyskeren et kig på alle syv generationer af den ikoniske model.

Læs mere

Nu også PDK til de kraftigste 718-modeller

Endnu hurtigere: Nu kan du også bestille den syvtrins dobbeltkoblingsgearkasse til din 718 GT4, Spyder eller GTS.

Læs mere