13. november 2020

Nu kan du for første gang vælge imellem tre forskellige plug-in-hybrider, hvis du er ude efter en Panamera.

2020 11 porshe magasin panamera facelift billede 3.jpeg

En stor familie

Tidligere på efteråret præsenterede Porsche fire opdaterede versioner af Panamera, og nu tilføjes yderligere tre spændende modeller til den voksende familie: Panamera 4S, Panamera 4 E-Hybrid og Panamera Turbo S E-Hybrid. Således tilbydes Panamera nu for første gang i tre forskellige plug-in-hybrid-varianter, der fås både som Executive- og Sport Turismo-udgaver. Familiens overhoved er den opdaterede Panamera Turbo S E-Hybrid, som kombinerer en 4,0-liters V8-benzinmotor med biturbo med en 136 hestekræfter stærk elmotor og et 17,9 kilowatttimer stort batteri. Dette giver en samlet systemydelse på hele 700 hestekræfter, hvilket gør modellen til den kraftigste Panamera nogensinde – og også en Panamera, som kan sprinte fra 0-100 kilometer i timen på 3,2 sekunder og samtidig yde en lydløs, elektrisk rækkevidde på helt op til 50 kilometer.

 

Tre forskellige plug-in-hybrider

Foruden den kraftfulde Turbo S E-Hybrid og den allerede præsenterede Panamera 4S E-Hybrid lanceres nu også den opdaterede basisvariant, Panamera 4 E-Hybrid. Der er imidlertid ikke så meget basis over præstationerne, eftersom den 2,9-liters V6-benzinmotor med biturbo i kombination med elmotoren præsterer en samlet effekt på hele 462 hestekræfter, hvilket gør det muligt at runde de første 100 kilometer i timen på 4,4 sekunder. Da batterikapaciteten samtidig er løftet fra 14,1 til 17,9 kilowatttimer, er det nu muligt at køre helt op til 56 kilometer på ren el. Fælles for plug-in-hybriderne er, de kan lades op hjemme i din garage eller indkørsel via en ladeboks fra Clever, som også giver mulighed for et abonnement, så du kan oplade ubegrænset både ude og hjemme til en fast månedlig pris.

Endnu mere sporty

Tredje og sidste nye Panamera-variant er en opdateret version af den populære Panamera 4S, der ligesom de øvrige modeller nu både er endnu hurtigere og endnu bedre udstyret. I motorrummet finder du stadig den effektive 2,9-liters V6-benzinmotor med biturbo og 440 hestekræfter, som er koblet sammen med en 8-trins PDK-gearkasse. 0-100-tiden er imidlertid reduceret til 4,1 sekunder, mens topfarten er øget til hele 295 kilometer i timen, og samtidig drager Panamera 4S fordel af alle de nye features fra den seneste modelopdatering – og er eksempelvis nu som standard udstyret med Sport Design pakke, hvilket giver modellen et endnu mere sportsligt udtryk.

2020 11 porshe magasin panamera facelift billede 1.jpeg

2020 11 porshe magasin panamera facelift billede 2.jpeg

2020 11 porshe magasin panamera facelift billede 5.jpeg

Relaterede artikler

Ny Panamera: Opdateret hele vejen rundt

Med flere kræfter og mere udstyr er den nyeste version af Porsche Panamera den hidtil bedste kombination af sportsvogn og luksuslimousine.

Læs mere

Mere power, mere sport: Den nye Cayenne GTS

Med GTS-versionerne af Cayenne og Cayenne Coupé tilføres Porsches SUV-familie et endnu mere sportsligt præg.

Læs mere

Elegant brutalitet: Cayenne Turbo Coupé

Cayenne Turbo var den første SUV til at forene ekstrem performance på såvel asfalten som i terrænet. I nyeste udgave af den kraftfulde model forenes det hele med den klassiske coupéform, som jo nærmest er synonymt med Porsche.

Læs mere