15. februar 2021

Med den nye Porsche Panamera 4 E-Hybrid kombinerer du 462 hestekræfter med muligheden for at køre på ren el i helt op til 56 kilometer.

2021 02 porsche magasin panamera 4 e-hybrid billede 02.jpg

2021 02 porsche magasin panamera 4 e-hybrid billede 01.jpg

Sporty, luksuriøs – og grøn

Gennem sine mere end 10 år på markedet har Porsche Panamera været det bedste eksempel på, at det er muligt at kombinere den rendyrkede følelse af sportsvogn med den luksuriøse oplevelse af en fire- eller fempersoners limousine. I dag har ingeniørerne fra den berømte fabrik i Stuttgart imidlertid tilføjet et tredje vigtigt element: Den nye Panamera 4 E-Hybrid, gør dig til en del af den grønne omstilling. Takket være den seneste plug-in-hybridteknologi og et batteri, som er opgraderet fra 14,1 til 17,9 kilowatttimer, er det nemlig muligt at køre på ren el – lydløst og helt uden lokal emission – i helt op til 56 kilometer.

 

462 elektrificerede hestekræfter

Panamera 4 E-Hybrid giver dig således mulighed for at klare flere af dagligdagens køreture helt uden at forbruge brændstof, akkurat som en elbil. Forskellen er blot, at du takket være hybrid-konceptet også kan drage afsted på de lange rejser uden at skulle planlægge ladestop undervejs. Den kraftfulde elmotor komplementeres nemlig af en konventionel 2,9-liters V6-benzinmotor med biturbo og 330 hestekræfter. Netop præstationerne er med til at gøre Panamera 4 E-Hybrid til et rullende bevis på, at klimavenlig teknologi og passioneret køredynamik godt kan forenes. Modellen leverer en samlet ydelse på hele 462 hestekræfter og 700 stærke newtonmeter, og tilsat et effektivt firehjulstræk og en 8-trins PDK-gearkasse runder Panamera 4 E-Hybrid de første 100 kilometer i timen på helt ned til 4,4 sekunder.

Spændende Porsche til attraktiv pris

Et andet punkt, som for alvor gør den nye Panamera 4 E-Hybrid til et stærkt bud på en performancebil, som omfavner tidens interesse for grøn omstilling, er prisen. Regeringens ændring af loven om registreringsafgift tilgodeser nemlig de mest energivenlige hybridbiler, og det betyder, at Porsche Panamera 4 E-Hybrid lanceres i Danmark til en pris på 1.199.000 kr., mens Panamera 4 E-Hybrid Sport Turismo fås fra 1.237.900 kr. Priserne er inklusive moms, registreringsafgift samt levering. Fælles for alle plug-in-hybriderne fra Porsche er, at de kan lades op hjemme i din garage eller indkørsel via en ladeboks fra Clever, som også giver mulighed for et abonnement, så du kan oplade ubegrænset både ude og hjemme til en fast månedlig pris.

 

Tekst: Nikolaj Karlshøj
Foto: Ingmar Bötker (Den afbillede model er Sport Turismo-varianten med ekstraudstyr)

2021 02 porsche magasin panamera 4 e-hybrid billede 06.jpg

2021 02 porsche magasin panamera 4 e-hybrid billede 04.jpg

Galleri
Relaterede artikler

Panamera-familien vokser

Nu kan du for første gang vælge imellem tre forskellige plug-in-hybrider, hvis du er ude efter en Panamera.

Læs mere

Ny Panamera: Opdateret hele vejen rundt

Med flere kræfter og mere udstyr er den nyeste version af Porsche Panamera den hidtil bedste kombination af sportsvogn og luksuslimousine.

Læs mere