11. december 2020

2020-sæsonens sidste On Track-event blev kulminationen på et år, hvor selv ikke en pandemi kunne afholde Porsche-entusiasterne fra at komme ud på racerbanerne.

2020 12 porsche magasin on track billede 1.jpg

2020 12 porsche magasin on track billede 2.jpg

En fast del af sæsonem

On Track er Porsche Danmarks tilbud til alle sportsvognsejere om at komme ud på en racerbane og udfordre sig selv bag rattet af egen bil – og under kyndig vejledning af professionelle instruktører med mange års motorsportserfaring. On Track har været en fast til del af Porsche Danmarks kundeprogram i årevis, og konceptet har således med tiden udviklet sig til at være en fast del af mange danske entusiasters sportsvognssæson.

 

Trackdays trods pandemi

2020 blev dog anderledes end de foregående år. Covid-19 betød, at vi måtte tilpasse kalenderen og for første gang nogensinde var vi nødsaget til at aflyse flere udsolgte events. Dette betød dog ikke, at On Track-sæsonen blev en tom affære. Ved at imødekomme de strenge sanktioner – og takket være en kæmpe opbakning fra track-entusiasternes side – lykkedes det os nemlig alligevel at afholde tre fantastiske On Track-events hen over sommeren og efteråret.

Vi ses i 2021

Vi vil gerne have lov til at sige tak til alle, som deltog i årets On Track-events. Det har som altid være en fornøjelse mødes med jer omkring dét, som driver jeres passion – lige så vel, som det er en kæmpe glæde for os at opleve de mange glade tilbagemeldinger. Vi håber og tror på, at 2021 tillader os at afholde mange flere hæsblæsende events – og vi glæder os til at præsentere en spændende On Track-kalender for jer alle sammen.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og vær blandt de første, der får besked om Porsche On Track-arrangementer i 2021.

 

Tekst: Nikolaj Karlshøj
Foto og video: Lars Ege, Field Production

2020 12 porsche magasin on track billede 3.jpg

Om Porsche On Track

On Track er et række events, som er organiseret af Porsche Danmark, og som giver dig en unik mulighed for at slippe din sportsvogn løs på en rigtig racerbane, udvikle dine evner og flytte dine grænser under kyndig vejledning af professionelle instruktører med motorsportserfaring. On Track er forbeholdt alle kunder med baneorienterede biler. Det handler ikke om at sætte den hurtigste omgangstid, men om at lære at håndtere de mange kræfter under sikre forhold, blive fortrolig med ideallinjer og bremsepunkter og derigennem forfine din køreteknik. Derudover handler det naturligvis om at tilbringe en herlig dag med andre, som deler en glæde og stor passion for sportsvogne og køreoplevelser. On Track-sæsonen starter i foråret – bliv automatisk orienteret ved at tilmelde dig Porsche Danmarks nyhedsbrev på porsche.dk.

Video: Porsche On Track

Galleri
Relaterede artikler

Porsche Sport Driving Experience

Porsche Sport Driving Experience er den ultimative mulighed for at blive bedre bag et rat og samtidig prøve nogle af de nyeste modeller fra Porsche på en racerbane.

Læs mere

Sportscar Together Day 2020: Kaffe og køretur

Årets udgave af Sportscar Together Day tog entusiasterne med ud på en underholdende køretur gennem centrum af København.

Læs mere

Porsche Track Precision App: Din personlige trackday-træner

Optimér dine evner bag rattet med Porsche Track Precision App, som nu indeholder mere end 300 internationale racerbaner og fungerer via Apple CarPlay.

Læs mere