Kategorier

24. november 2021

Porsche Experience: Et kørekursus ud over det sædvanlige

Hvis du kunne tænke dig at mærke adrenalinen og samtidig blive en bedre chauffør, mens du har det sjovt bag rattet i de nyeste modeller fra Porsche på FDM Jyllandsringen – så gå ikke glip af Porsche Experience.

18. november 2021

Porsche Taycan GTS: Sporty attitude, mere power og længere rækkevidde

Siden den legendariske 904 Carrera GTS så dagens lys i 1963, har modelbetegnelsen med de tre bogstaver haft en ganske særlig betydning for sande Porsche-fans. Med den første fuldt elektriske GTS-model har mærket nået endnu en milepæl.

17. november 2021

Ultimativ performance og maksimal underholdning: Porsche 718 Cayman GT4 RS

500 hestekræfter, 9.000 omdrejninger og hurtigere rundt på Nürburgring end nogensinde. Den nye 718 Cayman GT4 RS er rendyrket racerbil til brug på landevejen.

12. november 2021

Elektrisk allrounder: Porsche Taycan Cross Turismo

Hvis du er vild med Porsche Taycan, så er du måske endnu vildere med Taycan Cross Turismo, som praktisk talt er en Taycan, der byder på endnu mere eventyr.

5. november 2021

Iværksætterens analoge frirum

Oscar Rütt er en driftig ung og moderne iværksætter, som endnu ikke har rundet de 30 år. Alligevel foretrækker han biler, som er bygget, før hans forældre blev født.

27. oktober 2021

Bastian Buus sluttede som bedste rookie i Porsche Carrera Cup Deutschland

Bastian Buus missede mesterskabet til finalen i Porsche Carrera Cup Deutschland på tyske Hockenheim. Alligevel sluttede den 18-årige danske racerkører som bedste rookie i det samlede felt.

20. oktober 2021

968 L’ART: Når mode møder automobil

Franske L'Art De L'Automobile forbinder mode og sportsvogne på en helt særlig måde. Grundlæggeren, Arthur Kar, har nu opfyldt en livslang drøm og skabt en personlig fortolkning af halvfemserne Porsche 968.

14. oktober 2021

Tour de Skagen: 911 GT3

En hel dag med den nye Porsche 911 GT3 kan føre dig mange steder hen. Vi valgte at køre så langt, vi kunne – og endte i Skagen.

8. oktober 2021

Porsche Mission R: Fuldt elektrisk og skabt til racerbanen

Med op mod 1.100 hestekræfter, innovativ teknologi og lynhurtig opladning er Porsche Mission R et fuldt elektrisk bud på fremtidens racerbil.

1. oktober 2021

Endnu skarpere, endnu hurtigere: Den nye 911 GTS

Gran Turismo Sport er, når køreglæden løftes endnu højere. Bag betegnelsen har alle dage gemt sig nogle af de mest sportslige og samtidig underspillede modeller i Porsche-familien – og den seneste 911 GTS holder sig til traditionerne. Vi giver en walkaround.

17. september 2021

Arkitektens luftkølede drømme

Nicolai Richter-Friis tegner huse og bygninger og har også en svaghed for linjerne, som definerer den klassiske Porsche. Arkitekten fra Nordsjælland har både den allerførste og den allersidste luftkølede udgave stående i garagen.

10. september 2021

Porsche Esports Carrera Cup Denmark: Jagten på Danmarks hurtigste esportkører er gået ind

Hvem er Danmarks hurtigste racerkører i den virtuelle verden? Landets hurtigste esportkørere skal igen konkurrere om den prestigefulde titel og en præmiesum på 100.000 kroner i den nye sæson af Porsche Esports Carrera Cup Denmark.

2. september 2021

Porsche x BOSS: Ny kollektion inspireret af Taycan

Porsche og HUGO BOSS markerer et ikonisk samarbejde med lanceringen af en efterårs- og vinterkollektion inspireret af den fuldt elektriske Taycan.

1. september 2021

Opdateret Taycan: Nye farver og mere tech

Den fuldt elektriske Taycan og Taycan Cross Turismo vil fra september være udstyret med nye smarte løsninger og forbedringer, som optimerer oplevelsen.

25. august 2021

Porsche Talks #1 - Elektrisk racing

Fremtidens racerbiler kører på strøm, og begejstringen skal bogstaveligt talt starte i det små. Første udgave af Porsche Talks gjorde deltagerne klogere på udviklingen af elektriske gokarts.

18. august 2021

Sportscar Together Day 2021: En hyldest til sportsvognen

2021-udgaven af Sportscar Together Day samlede entusiaster i både øst og vest til en dag, hvor begejstringen for sportsvognen blev delt, dyrket og suppleret med dækspark-kaffe, foodtrucks, musik og god underholdning.

4. august 2021

Racerbil til landevejen: Den nye 911 GT3

Det er ret beset en racerbil med nummerplader, og så er den naturligvis hurtigere end nogensinde. Men hvad gemmer sig ellers under skindet på den nye 911 GT3? Vi giver en walkaround om syvende generation af ikonet.

20. juli 2021

Stærkere, skarpere og endnu mere sporty: Den nye Macan

Den nye Macan er landet og fås fra begyndelsen i tre forskellige versioner: Fra en kraftfuld indgangsmodel til en endnu stærkere GTS.

5. juli 2021

Cayenne Turbo GT: Den nye superhelt fra Porsche

Med sine 640 hestekræfter er den nye Cayenne Turbo GT skabt til at kombinere rå og kompromisløse køreoplevelser med alsidig smidighed i hverdagen.

1. juli 2021

De nye GTS-modeller: Endnu mere Porsche 911

Porsche udvider nu 911-familien med de ekstra sportslige GTS-modeller, som både introduceres som Coupé, Cabriolet og Targa.

25. juni 2021

At køre er at leve

Mads Christensen har kørt 258.000 kilometer i sin Porsche 911 fra 1986, og han er langtfra færdig. Bilen er nemlig forfatteren og foredragsholderens meditative rum – og de lange køreture er de bedste.

17. juni 2021

Performance-variant af Cayenne er hurtigste SUV på Nürburgring

En kommende performance-variant af Cayenne har bevist sit potentiale på Nürburgring Nordschleife, hvor den i hænderne på Porsches testkører Lars Kern har klaret en omgang på rekordtid.

16. juni 2021

GT3 Touring: Den diskrete racer

992-versionen af 911 GT3 fås nu også med en Touring-pakken, som gør det hele lidt mere diskret – og nu enten med manuel eller automatisk PDK-gearkasse.

6. juni 2021

Batterier og boxermotor

Kokken og iværksætteren Bo Sand Hersoug fascineres af det kraftfulde og lydløse boost fra sin elektriske Taycan – men kan heller ikke undvære brølet fra den luftkølede boxermotor i sin klassiske 911.

28. maj 2021

Rekorden skal bevares: Porsche gør comeback på Le Mans

Porsche vil bevare titlen som det mest vindende bilmærke på Le Mans og tilslutter sig i 2023 det nye Hypercar-program i FIA World Endurance Championship.

21. maj 2021

Endnu mere personlighed i din Porsche

Med en udvidelse af Porsche Exclusive Manufaktur, Porsche Tequipment og Porsche Classic bliver der nu endnu bedre mulighed for at personliggøre din nye, brugte eller klassiske Porsche.

13. maj 2021

Den elektriske Porsche Macan er på vej

De første prototyper af den kommende elektriske Macan er nu sluppet ud af porten hos Porsches udviklingscenter i Weissach.

6. maj 2021

Legetøj for vovehalse: Den nye 911 GT3 Cup

Drømmer du om en karriere som racerkører? Så er den nye 911 GT3 Cup et godt sted at begynde. Vi giver en walkaround om den nye, brutale racerbil fra Zuffenhausen.

5. maj 2021

Stærk sæsonstart for Bastian Buus i Porsche Carrera Cup Deutschland

Bastian Buus sikrede to stærke ottendepladser i sæsonpremieren på Porsche Carrera Cup Deutschland, som blev afviklet på belgiske Spa-Francorchamps.

30. april 2021

Skæve øjeblikke: Porsche-kunst med Chris Labrooy

Den skotske designer og kunstner Chris Labrooy forener klassiske Porscher og moderne kunst i skæve og særprægede motiver, som trækker i smilebåndet hos de fleste 911-fans.

23. april 2021

Finalen i Porsche Esports Carrera Cup: Mikkel Gade sikrede mesterskabet på Hockenheim

De blev til dobbelt løbssejr og mesterskabstriumf i et brag af en finale i Porsche Esports Carrera Cup, som blev afviklet på i Østre Gasværk på Østerbro i København.

18. april 2021

Nu skal Bastian i kamp mod de hurtigste

Den kun 17-årige Bastian Buus står overfor sit livs udfordring, når han skal forsøge at vinde den tyske Porsche Carrera Cup, som anses for at være den hårdeste i verden.

7. april 2021

Bliv klogere på digital motorsport: Tips og gode råd

I den digitale motorsport er du tættere på virkeligheden end du tror, og i simulatoren gælder de samme basale teknikker, som i den virkelige racerbil. Her er fire forskellige tips og input, som gør dig hurtigere.

31. marts 2021

Bliv klogere på digital motorsport: Sådan kommer du i gang

Er du den næste udfordrer i Porsche Esports Carrera Cup Denmark? Her er tre forskellige setups, som får dig i gang med digital motorsport – fra den budgetvenlige løsning til den professionelle rig.

16. marts 2021

Taycan Cross Turismo: Get off the road

Mere offroad, mere eventyr. Taycan Cross Turismo er det nye medlem i familien af fuldt elektriske modeller fra Porsche.

12. marts 2021

Niende afdeling af Porsche Esports Carrera Cup: Kampen intensiveret på Road America

Lasse Bak er tilbage i mesterskabsføringen efter niende afdeling af Porsche Esports Carrera Cup Denmark, hvor den regerende danmarksmester tog pole position og vandt begge løb.

5. marts 2021

En hyldest til rally-Porscherne

Porsche Magasins redaktør, Nikolaj Karlshøj, er så betaget af firsernes rally-Porscher, at han har bygget sin helt egen personlige hyldest.

25. februar 2021

Ottende afdeling af Porsche Esports Carrera Cup: Ren krigszone på Imola

Vild kamp om positionerne på den italienske Formel 1-bane, hvor Mikkel Gade både skuffede og sejrede – og lavede om på mesterskabsstillingen i Porsche Esports Carrera Cup Denmark.

22. februar 2021

911 GT3: Når drifterne slippes løs

Syvende generation af den mest baneorienterede 911 har mere tilfælles med racerbilerne end nogensinde.

15. februar 2021

Panamera 4 E-Hybrid: Grøn omstilling i overhalingssporet

Med den nye Porsche Panamera 4 E-Hybrid kombinerer du 462 hestekræfter med muligheden for at køre på ren el i helt op til 56 kilometer.

9. februar 2021

Syvende afdeling af Porsche Esports Carrera Cup: Vilde kampe i Barcelona

Der var masser af dramatik på Formel 1-banen i Barcelona, hvor det lykkedes for Martin Christensen at forsvare sin førerposition i Porsche Esports Carrera Cup Denmark.

3. februar 2021

Bare for en sikkerheds skyld

Porsche Approved sikrer dig mod uventede værkstedsbesøg helt indtil din Porsche er 15 år gammel. Vælg mellem 12, 24 eller 36 måneders løbetid på din aftale.

28. januar 2021

Sjette afdeling af Porsche Esports Carrera Cup: Benhårdt ræs på Sebring

Williams-køreren Martin Christensen kæmpede sig tilbage på en førsteplads i Porsche Carrera Cup Esport-mesterskabet efter en benhård sjette afdeling på Sebring International Raceway.

20. januar 2021

Tillykke med de 25 år, Boxster!

25-året for en af de mest populære Porsche-modeller markeres med en specialudgave, som hylder den oprindelige konceptbil.

13. januar 2021

Femte afdeling af Porsche Esports Carrera Cup: Tætte kampe på Silverstone

Mikkel Gade overtog føringen i Porsche Esports Carrera Cup Denmark efter actionfyldt afdeling på Silverstone, som endte dyrt for den regerende mester, Lasse Bak.

5. januar 2021

Fjerde afdeling af Porsche Esports Carrera Cup: Dragracing på Daytona

Marcus Jensen måtte afgive førerpositionen i Porsche Esports Carrera Cup efter en actionfyldt afdeling på Daytona International Speedway.

30. december 2020

911 Turbo: Fra den første til den nyeste

Ingen kender Porsche 911 Turbo bedre end rallyelegenden Walter Röhrl. Den tidligere verdensmester og Porsche-testkører købte sit første eksemplar i 1979, og hans første firmabil hos Porsche var også en 911 Turbo. Her tager tyskeren et kig på alle syv generationer af den ikoniske model.

23. december 2020

Passion for alle pengene

Tina Winther elsker sin 924 for alle de ting, som gør den til modellen, der aldrig helt er blevet accepteret som en rigtig Porsche.

15. december 2020

Tredje afdeling af Porsche Esports Carrera Cup: Dramatisk afslutning på Monza

Mesterskabsstillingen i den virtuelle udgave af Porsche Carrera Cup Denmark blev intensiveret i tredje afdeling på Monza, som bød på en dramatisk afslutning.

11. december 2020

Årets sidste On Track: Fuld fart som altid

2020-sæsonens sidste On Track-event blev kulminationen på et år, hvor selv ikke en pandemi kunne afholde Porsche-entusiasterne fra at komme ud på racerbanerne.

4. december 2020

De røde smagsforstærkere

Ingeniøren Søren Dybdal har mere end almindelig hang til Porsche. Og især, hvis de er åbne, rå – og røde.

1. december 2020

Anden afdeling af Porsche Esports Carrera Cup: Dueller og nærkampe i Texas

Anden afdeling af Porsche Esports Carrera Cup Denmark fandt sted på den virtuelle udgave af Circuit of The Americas, hvor der igen ikke blev sparet på underholdningen.

30. november 2020

Michael Christensen tog sejren i årets sidste VM-afdeling

Det blev til en velfortjent sejr til Porsche-duoen Michael Christensen og Kevin Estre, som dominerede VM-finalen i Bahrain.

27. november 2020

17 år og helt suveræn: Bastian Buus er europamester i GT4

Den unge danske Porsche-kører Bastian Buus har som en af de yngste kørere nogensinde kørt sig til et mesterskab i den europæiske GT4-serie.

13. november 2020

Panamera-familien vokser

Nu kan du for første gang vælge imellem tre forskellige plug-in-hybrider, hvis du er ude efter en Panamera.

10. november 2020

Sæsonpremiere på Porsche Esports Carrera Cup: Masser af action på Spa-Francorchamps

Første afdeling af Porsche Esports Carrera Cup Denmark blev skudt i gang med et brag, og der blev kørt tæt i kampene om sejrene på den virtuelle udgave af Spa-Francorchamps.

4. november 2020

Rundt om Taycan: Nu endnu smartere. Og hurtigere.

Det nye modelår bringer en række nye, smarte features ind i den elektriske Taycan, som samtidig bliver endnu hurtigere i Turbo S-versionen.

30. oktober 2020

Den italienske Porsche

I Aalborg findes en af verdens mest sjældne Porscher. Den har været seks årtier undervejs, og ejeren har selv været med til at bygge den.

30. oktober 2020

Porsche Danmark Esports Team klar til kamp

Fire hurtige profiler skal repræsentere Porsche Danmark i Esports Carrera Cup hvor nationens 40 hurtigste kørere skal kæmpe om en samlet præmiepulje på 100.000 kroner.

21. oktober 2020

Rundt om Taycan: Opladning

Hvordan foregår det egentlig, når din Taycan spørger efter frisk power? Her er din guide til opladning.

14. oktober 2020

Nu også PDK til de kraftigste 718-modeller

Endnu hurtigere: Nu kan du også bestille den syvtrins dobbeltkoblingsgearkasse til din 718 GT4, Spyder eller GTS.

5. oktober 2020

Ishockey, kryptovaluta – og Porsche

Han er benhård ishockeyspiller og ekspert i kryptovaluta. Men der er intet, som kan få Nikolaj Rosenthals hjerte til at smelte som en gammel Porsche.

2. oktober 2020

Simon Spies' glemte Porsche

Gemt væk i en garage i Hørsholm står en Porsche 928, som har tilhørt én af Danmarkshistoriens helt store excentrikere: Rejsekongen Simon Spies.

28. september 2020

Porsche Danmark bag nyt dansk digitalt mesterskab

Porsche Esports Carrera Cup er det nye danske digitale motorsportsmesterskab for alle, som vil prøve chancen som virtuel racerkører. 40 hurtige deltagere skal kæmpe om en samlet præmiepulje på 100.000 kroner.

18. september 2020

Porsche x BOSS Collection

Siden 2018 har Hugo Boss designet det officielle teamtøj til Porsche Motorsport ­– og det er et samarbejde, som faktisk går mange år tilbage.

15. september 2020

Ny Panamera: Opdateret hele vejen rundt

Med flere kræfter og mere udstyr er den nyeste version af Porsche Panamera den hidtil bedste kombination af sportsvogn og luksuslimousine.

14. september 2020

Bastian Buus dominerer det europæiske GT4-mesterskab

Den 17-årige danske Porsche-rookie er flyvende i GT4 European Series, hvor han nu fører mesterskabet efter en suveræn kørsel i tredje afdeling på Nürburgring.

8. september 2020

Hitmagerens Porsche

Musikproduceren Rasmus Stabell ved hvordan man rammer hitlisterne. Og så elsker han sin sorte Porsche 912 fra 1967.

28. august 2020

Porsche Taycan er den mest innovative bil i verden

Videnskaben har talt, og Porsche Taycan kan nu kaldes for den mest innovative bil i verden.

28. august 2020

Tour de Nordsjælland: Porsche Taycan

Vi kørte gennem København en tidlig morgen og satte kursen mod Nordsjælland – og et besøg på et ganske særligt museum.

26. august 2020

Kongen af bjerget

Den amerikanske Porsche-entusiast Jeff Zwart vil være blandt de hurtigste på Pikes Peak. Her afslører han, hvorfor han er så vild med det benhårde amerikanske hillclimb i Rocky Mountains.

21. august 2020

Bastian Buus: 17 år og Porsche-vinder

Bastian Buus er ikke gammel nok til at tage kørekort. Alligevel vinder han store racerløb i en Porsche med 400 hestekræfter.

14. august 2020

Turbo uden S: Du kan faktisk godt nøjes

Selv uden et S er den nye 911 Turbo hurtigere end nogensinde. Og du kan vel nok nøjes med 580 hestekræfter?

12. august 2020

Tour de Aarhus: Porsche Taycan

Vi udforskede Smilets By i den elektriske Porsche Taycan Turbo S – med et par pitstop undervejs.

30. juli 2020

Porsche Track Precision App: Din personlige trackday-træner

Optimér dine evner bag rattet med Porsche Track Precision App, som nu indeholder mere end 300 internationale racerbaner og fungerer via Apple CarPlay.

24. juli 2020

Tæt på en Porsche-vinder: Michael Christensen

Han har vundet de største racerløb i verden plus et verdensmesterskab. Og så er Michael Christensen ikke engang fyldt 30 år. Vi har besøgt den hurtige dansker, som finder ro i sit hjem i London.

15. juli 2020

Jan Magnussen til start i 2020-udgaven af Porsche Carrera Cup Scandinavia

Den danske firedobbelte Le Mans-vinder og IMSA-mester bliver gæstekører i Skandinaviens førende racerserie.

2. juli 2020

Sportscar Together Day: Kaffe og køretur

Årets udgave af Sportscar Together Day tog entusiasterne med ud på en underholdende køretur gennem centrum af København.

1. juli 2020

Rundt om Taycan: Porsche Connect

Porsche Connect er din digitale butler, som forbinder dig med din bil og gør det endnu smartere at køre Taycan.

25. juni 2020

Mere power, mere sport: Den nye Cayenne GTS

Med GTS-versionerne af Cayenne og Cayenne Coupé tilføres Porsches SUV-familie et endnu mere sportsligt præg.

19. juni 2020

Porsche Sport Driving Experience

Porsche Sport Driving Experience er den ultimative mulighed for at blive bedre bag et rat og samtidig prøve nogle af de nyeste modeller fra Porsche på en racerbane.

17. juni 2020

Danske møbelklassikere og grønne Porscher

Møbelproducenten Henrik Lange har det med danske designikoner, som han har det med Porsche. Han elsker det.

8. juni 2020

Heritage Design Edition: Tilbage til rødderne

911 Targa 4S Heritage Design Edition er skabt til de Porsche-entusiaster, der elsker halvtredserne og tresserne.

8. juni 2020

911 Targa: Åben for nye fornøjelser

55 år efter introduktionen af originalen kombinerer 911 Targa stadig det bedste fra begge verdener på sin egen cool måde.

20. maj 2020

Rundt om Taycan: To års gratis serviceaftale

At køre en Taycan skal være en tryg fornøjelse, og som ejer af den første fuldt elektriske sportsvogn fra Porsche, får du nu to års gratis serviceaftale med i købet.

14. maj 2020

Bidt af The Landshark

Bildesigneren Søren er bidt af sin lyseblå 928, som han bruger hver dag året rundt. Bildesigneren ejer hele fire eksemplarer af den særlige Porsche.

4. maj 2020

Back 2 Tape: Hiphop i København

Back 2 Tape er musikjournalistens Niko Hüls jagt efter hiphop-kulturen i Europas storbyer. I København møder han breakdanseren Sune Pejtersen, graffitilegenden Lars Pedersen og hiphop-duoen Gebuhr.

29. april 2020

Nutidens hightech i fortidens Porsche

Med Porsche Classic Communication Management kan du opdatere din klassiker eller youngtimer med moderne hi-fi og navigation.

22. april 2020

Porsche-samleren fra Østerbro

Henrik Bjørling er indehaver af Danmarks største samling af Porsche, og de står alle parkeret i hans lejlighed på Østerbro i København.

16. april 2020

Nine Thirty Five: Legenden fra Le Mans

935 er en moderne hyldest til en af de helt store ikoner i Porsches motorsportshistorie. Og måske den ultimative trackdaybil?

8. april 2020

Endurance: Hæsblæsende Porsche-dokumentar

Endurance er en medrivende dokumentarfilm, som beskriver, hvordan Porsches fabriksteam gennemførte to af verdens hårdeste racerløb indenfor otte dage.

6. april 2020

Vil du med ud og lege?

Med 420 hestekræfter og baneoptimeret undervogn er 718 Cayman GT4 ikke blot en effektiv sportsvogn. Det er din nye legekammerat.

2. april 2020

Turbo Power: Den hurtigste nogensinde

Den har skræmt, forarget og begejstret siden halvfjerdserne. Og nu er den tilbage igen. 911 Turbo S er den hurtigste Porsche nogensinde.

27. marts 2020

Vild med Italien. Vild med Porsche

Iværksætteren Erik Bjørn elsker det meste fra Italien. Og især de smukke bjergveje, der er som skabt til hans 30 år gamle Porsche 911.

23. marts 2020

En helt ny verden: Formel E

Elektriske racerbiler? Jeps! Formel E er et spændende bud på, hvordan fremtidens racerløb kan foregå. Samtidig er den strømførende motorsportsserie et rullende laboratorium, der bidrager til udviklingen af fremtidens klimavenlige sportsvogne.

18. marts 2020

Elegant brutalitet: Cayenne Turbo Coupé

Cayenne Turbo var den første SUV til at forene ekstrem performance på såvel asfalten som i terrænet. I nyeste udgave af den kraftfulde model forenes det hele med den klassiske coupéform.

10. marts 2020

Tour de København: Porsche 911 Carrera S

Den seneste generation af Porsche 911 er både den kraftigste, hurtigste og mest digitale version af modellen, som kom til verden 1963. Vi tog den med rundt til lige så ikoniske steder i Københavnsområdet.

20. februar 2020

Når passionen bliver selve livet

Pladesmeden Peter Iversen var 17 år gammel, da han renoverede sin første Porsche 356 i sin fars værksted. I dag har han gjort historien til en del af sit liv.

15. januar 2020

Porsche-kunstneren fra Los Angeles

Amerikaneren Rod Emory har gjort det til sit livsværk at skabe unikke kreationer af den klassiske Porsche 356.

24. november 2021

Porsche Experience: Et kørekursus ud over det sædvanlige

Hvis du kunne tænke dig at mærke adrenalinen og samtidig blive en bedre chauffør, mens du har det sjovt bag rattet i de nyeste modeller fra Porsche på FDM Jyllandsringen – så gå ikke glip af Porsche Experience.

25. august 2021

Porsche Talks #1 - Elektrisk racing

Fremtidens racerbiler kører på strøm, og begejstringen skal bogstaveligt talt starte i det små. Første udgave af Porsche Talks gjorde deltagerne klogere på udviklingen af elektriske gokarts.

18. august 2021

Sportscar Together Day 2021: En hyldest til sportsvognen

2021-udgaven af Sportscar Together Day samlede entusiaster i både øst og vest til en dag, hvor begejstringen for sportsvognen blev delt, dyrket og suppleret med dækspark-kaffe, foodtrucks, musik og god underholdning.

23. april 2021

Finalen i Porsche Esports Carrera Cup: Mikkel Gade sikrede mesterskabet på Hockenheim

De blev til dobbelt løbssejr og mesterskabstriumf i et brag af en finale i Porsche Esports Carrera Cup, som blev afviklet på i Østre Gasværk på Østerbro i København.

11. december 2020

Årets sidste On Track: Fuld fart som altid

2020-sæsonens sidste On Track-event blev kulminationen på et år, hvor selv ikke en pandemi kunne afholde Porsche-entusiasterne fra at komme ud på racerbanerne.

2. juli 2020

Sportscar Together Day: Kaffe og køretur

Årets udgave af Sportscar Together Day tog entusiasterne med ud på en underholdende køretur gennem centrum af København.

19. juni 2020

Porsche Sport Driving Experience

Porsche Sport Driving Experience er den ultimative mulighed for at blive bedre bag et rat og samtidig prøve nogle af de nyeste modeller fra Porsche på en racerbane.

18. november 2021

Porsche Taycan GTS: Sporty attitude, mere power og længere rækkevidde

Siden den legendariske 904 Carrera GTS så dagens lys i 1963, har modelbetegnelsen med de tre bogstaver haft en ganske særlig betydning for sande Porsche-fans. Med den første fuldt elektriske GTS-model har mærket nået endnu en milepæl.

12. november 2021

Elektrisk allrounder: Porsche Taycan Cross Turismo

Hvis du er vild med Porsche Taycan, så er du måske endnu vildere med Taycan Cross Turismo, som praktisk talt er en Taycan, der byder på endnu mere eventyr.

8. oktober 2021

Porsche Mission R: Fuldt elektrisk og skabt til racerbanen

Med op mod 1.100 hestekræfter, innovativ teknologi og lynhurtig opladning er Porsche Mission R et fuldt elektrisk bud på fremtidens racerbil.

1. september 2021

Opdateret Taycan: Nye farver og mere tech

Den fuldt elektriske Taycan og Taycan Cross Turismo vil fra september være udstyret med nye smarte løsninger og forbedringer, som optimerer oplevelsen.

13. maj 2021

Den elektriske Porsche Macan er på vej

De første prototyper af den kommende elektriske Macan er nu sluppet ud af porten hos Porsches udviklingscenter i Weissach.

16. marts 2021

Taycan Cross Turismo: Get off the road

Mere offroad, mere eventyr. Taycan Cross Turismo er det nye medlem i familien af fuldt elektriske modeller fra Porsche.

15. februar 2021

Panamera 4 E-Hybrid: Grøn omstilling i overhalingssporet

Med den nye Porsche Panamera 4 E-Hybrid kombinerer du 462 hestekræfter med muligheden for at køre på ren el i helt op til 56 kilometer.

4. november 2020

Rundt om Taycan: Nu endnu smartere. Og hurtigere.

Det nye modelår bringer en række nye, smarte features ind i den elektriske Taycan, som samtidig bliver endnu hurtigere i Turbo S-versionen.

21. oktober 2020

Rundt om Taycan: Opladning

Hvordan foregår det egentlig, når din Taycan spørger efter frisk power? Her er din guide til opladning.

28. august 2020

Porsche Taycan er den mest innovative bil i verden

Videnskaben har talt, og Porsche Taycan kan nu kaldes for den mest innovative bil i verden.

28. august 2020

Tour de Nordsjælland: Porsche Taycan

Vi kørte gennem København en tidlig morgen og satte kursen mod Nordsjælland – og et besøg på et ganske særligt museum.

12. august 2020

Tour de Aarhus: Porsche Taycan

Vi udforskede Smilets By i den elektriske Porsche Taycan Turbo S – med et par pitstop undervejs.

1. juli 2020

Rundt om Taycan: Porsche Connect

Porsche Connect er din digitale butler, som forbinder dig med din bil og gør det endnu smartere at køre Taycan.

20. maj 2020

Rundt om Taycan: To års gratis serviceaftale

At køre en Taycan skal være en tryg fornøjelse, og som ejer af den første fuldt elektriske sportsvogn fra Porsche, får du nu to års gratis serviceaftale med i købet.

18. november 2021

Porsche Taycan GTS: Sporty attitude, mere power og længere rækkevidde

Siden den legendariske 904 Carrera GTS så dagens lys i 1963, har modelbetegnelsen med de tre bogstaver haft en ganske særlig betydning for sande Porsche-fans. Med den første fuldt elektriske GTS-model har mærket nået endnu en milepæl.

17. november 2021

Ultimativ performance og maksimal underholdning: Porsche 718 Cayman GT4 RS

500 hestekræfter, 9.000 omdrejninger og hurtigere rundt på Nürburgring end nogensinde. Den nye 718 Cayman GT4 RS er rendyrket racerbil til brug på landevejen.

12. november 2021

Elektrisk allrounder: Porsche Taycan Cross Turismo

Hvis du er vild med Porsche Taycan, så er du måske endnu vildere med Taycan Cross Turismo, som praktisk talt er en Taycan, der byder på endnu mere eventyr.

20. oktober 2021

968 L’ART: Når mode møder automobil

Franske L'Art De L'Automobile forbinder mode og sportsvogne på en helt særlig måde. Grundlæggeren, Arthur Kar, har nu opfyldt en livslang drøm og skabt en personlig fortolkning af halvfemserne Porsche 968.

14. oktober 2021

Tour de Skagen: 911 GT3

En hel dag med den nye Porsche 911 GT3 kan føre dig mange steder hen. Vi valgte at køre så langt, vi kunne – og endte i Skagen.

1. oktober 2021

Endnu skarpere, endnu hurtigere: Den nye 911 GTS

Gran Turismo Sport er, når køreglæden løftes endnu højere. Bag betegnelsen har alle dage gemt sig nogle af de mest sportslige og samtidig underspillede modeller i Porsche-familien – og den seneste 911 GTS holder sig til traditionerne. Vi giver en walkaround.

2. september 2021

Porsche x BOSS: Ny kollektion inspireret af Taycan

Porsche og HUGO BOSS markerer et ikonisk samarbejde med lanceringen af en efterårs- og vinterkollektion inspireret af den fuldt elektriske Taycan.

1. september 2021

Opdateret Taycan: Nye farver og mere tech

Den fuldt elektriske Taycan og Taycan Cross Turismo vil fra september være udstyret med nye smarte løsninger og forbedringer, som optimerer oplevelsen.

4. august 2021

Racerbil til landevejen: Den nye 911 GT3

Det er ret beset en racerbil med nummerplader, og så er den naturligvis hurtigere end nogensinde. Men hvad gemmer sig ellers under skindet på den nye 911 GT3? Vi giver en walkaround om syvende generation af ikonet.

20. juli 2021

Stærkere, skarpere og endnu mere sporty: Den nye Macan

Den nye Macan er landet og fås fra begyndelsen i tre forskellige versioner: Fra en kraftfuld indgangsmodel til en endnu stærkere GTS.

5. juli 2021

Cayenne Turbo GT: Den nye superhelt fra Porsche

Med sine 640 hestekræfter er den nye Cayenne Turbo GT skabt til at kombinere rå og kompromisløse køreoplevelser med alsidig smidighed i hverdagen.

1. juli 2021

De nye GTS-modeller: Endnu mere Porsche 911

Porsche udvider nu 911-familien med de ekstra sportslige GTS-modeller, som både introduceres som Coupé, Cabriolet og Targa.

17. juni 2021

Performance-variant af Cayenne er hurtigste SUV på Nürburgring

En kommende performance-variant af Cayenne har bevist sit potentiale på Nürburgring Nordschleife, hvor den i hænderne på Porsches testkører Lars Kern har klaret en omgang på rekordtid.

16. juni 2021

GT3 Touring: Den diskrete racer

992-versionen af 911 GT3 fås nu også med en Touring-pakken, som gør det hele lidt mere diskret – og nu enten med manuel eller automatisk PDK-gearkasse.

21. maj 2021

Endnu mere personlighed i din Porsche

Med en udvidelse af Porsche Exclusive Manufaktur, Porsche Tequipment og Porsche Classic bliver der nu endnu bedre mulighed for at personliggøre din nye, brugte eller klassiske Porsche.

6. maj 2021

Legetøj for vovehalse: Den nye 911 GT3 Cup

Drømmer du om en karriere som racerkører? Så er den nye 911 GT3 Cup et godt sted at begynde. Vi giver en walkaround om den nye, brutale racerbil fra Zuffenhausen.

16. marts 2021

Taycan Cross Turismo: Get off the road

Mere offroad, mere eventyr. Taycan Cross Turismo er det nye medlem i familien af fuldt elektriske modeller fra Porsche.

22. februar 2021

911 GT3: Når drifterne slippes løs

Syvende generation af den mest baneorienterede 911 har mere tilfælles med racerbilerne end nogensinde.

3. februar 2021

Bare for en sikkerheds skyld

Porsche Approved sikrer dig mod uventede værkstedsbesøg helt indtil din Porsche er 15 år gammel. Vælg mellem 12, 24 eller 36 måneders løbetid på din aftale.

20. januar 2021

Tillykke med de 25 år, Boxster!

25-året for en af de mest populære Porsche-modeller markeres med en specialudgave, som hylder den oprindelige konceptbil.

30. december 2020

911 Turbo: Fra den første til den nyeste

Ingen kender Porsche 911 Turbo bedre end rallyelegenden Walter Röhrl. Den tidligere verdensmester og Porsche-testkører købte sit første eksemplar i 1979, og hans første firmabil hos Porsche var også en 911 Turbo. Her tager tyskeren et kig på alle syv generationer af den ikoniske model.

13. november 2020

Panamera-familien vokser

Nu kan du for første gang vælge imellem tre forskellige plug-in-hybrider, hvis du er ude efter en Panamera.

14. oktober 2020

Nu også PDK til de kraftigste 718-modeller

Endnu hurtigere: Nu kan du også bestille den syvtrins dobbeltkoblingsgearkasse til din 718 GT4, Spyder eller GTS.

18. september 2020

Porsche x BOSS Collection

Siden 2018 har Hugo Boss designet det officielle teamtøj til Porsche Motorsport ­– og det er et samarbejde, som faktisk går mange år tilbage.

15. september 2020

Ny Panamera: Opdateret hele vejen rundt

Med flere kræfter og mere udstyr er den nyeste version af Porsche Panamera den hidtil bedste kombination af sportsvogn og luksuslimousine.

14. august 2020

Turbo uden S: Du kan faktisk godt nøjes

Selv uden et S er den nye 911 Turbo hurtigere end nogensinde. Og du kan vel nok nøjes med 580 hestekræfter?

30. juli 2020

Porsche Track Precision App: Din personlige trackday-træner

Optimér dine evner bag rattet med Porsche Track Precision App, som nu indeholder mere end 300 internationale racerbaner og fungerer via Apple CarPlay.

25. juni 2020

Mere power, mere sport: Den nye Cayenne GTS

Med GTS-versionerne af Cayenne og Cayenne Coupé tilføres Porsches SUV-familie et endnu mere sportsligt præg.

8. juni 2020

Heritage Design Edition: Tilbage til rødderne

911 Targa 4S Heritage Design Edition er skabt til de Porsche-entusiaster, der elsker halvtredserne og tresserne.

8. juni 2020

911 Targa: Åben for nye fornøjelser

55 år efter introduktionen af originalen kombinerer 911 Targa stadig det bedste fra begge verdener på sin egen cool måde.

29. april 2020

Nutidens hightech i fortidens Porsche

Med Porsche Classic Communication Management kan du opdatere din klassiker eller youngtimer med moderne hi-fi og navigation.

6. april 2020

Vil du med ud og lege?

Med 420 hestekræfter og baneoptimeret undervogn er 718 Cayman GT4 ikke blot en effektiv sportsvogn. Det er din nye legekammerat.

2. april 2020

Turbo Power: Den hurtigste nogensinde

Den har skræmt, forarget og begejstret siden halvfjerdserne. Og nu er den tilbage igen. 911 Turbo S er den hurtigste Porsche nogensinde.

18. marts 2020

Elegant brutalitet: Cayenne Turbo Coupé

Cayenne Turbo var den første SUV til at forene ekstrem performance på såvel asfalten som i terrænet. I nyeste udgave af den kraftfulde model forenes det hele med den klassiske coupéform.

10. marts 2020

Tour de København: Porsche 911 Carrera S

Den seneste generation af Porsche 911 er både den kraftigste, hurtigste og mest digitale version af modellen, som kom til verden 1963. Vi tog den med rundt til lige så ikoniske steder i Københavnsområdet.

5. november 2021

Iværksætterens analoge frirum

Oscar Rütt er en driftig ung og moderne iværksætter, som endnu ikke har rundet de 30 år. Alligevel foretrækker han biler, som er bygget, før hans forældre blev født.

20. oktober 2021

968 L’ART: Når mode møder automobil

Franske L'Art De L'Automobile forbinder mode og sportsvogne på en helt særlig måde. Grundlæggeren, Arthur Kar, har nu opfyldt en livslang drøm og skabt en personlig fortolkning af halvfemserne Porsche 968.

17. september 2021

Arkitektens luftkølede drømme

Nicolai Richter-Friis tegner huse og bygninger og har også en svaghed for linjerne, som definerer den klassiske Porsche. Arkitekten fra Nordsjælland har både den allerførste og den allersidste luftkølede udgave stående i garagen.

2. september 2021

Porsche x BOSS: Ny kollektion inspireret af Taycan

Porsche og HUGO BOSS markerer et ikonisk samarbejde med lanceringen af en efterårs- og vinterkollektion inspireret af den fuldt elektriske Taycan.

25. juni 2021

At køre er at leve

Mads Christensen har kørt 258.000 kilometer i sin Porsche 911 fra 1986, og han er langtfra færdig. Bilen er nemlig forfatteren og foredragsholderens meditative rum – og de lange køreture er de bedste.

6. juni 2021

Batterier og boxermotor

Kokken og iværksætteren Bo Sand Hersoug fascineres af det kraftfulde og lydløse boost fra sin elektriske Taycan – men kan heller ikke undvære brølet fra den luftkølede boxermotor i sin klassiske 911.

30. april 2021

Skæve øjeblikke: Porsche-kunst med Chris Labrooy

Den skotske designer og kunstner Chris Labrooy forener klassiske Porscher og moderne kunst i skæve og særprægede motiver, som trækker i smilebåndet hos de fleste 911-fans.

5. marts 2021

En hyldest til rally-Porscherne

Porsche Magasins redaktør, Nikolaj Karlshøj, er så betaget af firsernes rally-Porscher, at han har bygget sin helt egen personlige hyldest.

23. december 2020

Passion for alle pengene

Tina Winther elsker sin 924 for alle de ting, som gør den til modellen, der aldrig helt er blevet accepteret som en rigtig Porsche.

4. december 2020

De røde smagsforstærkere

Ingeniøren Søren Dybdal har mere end almindelig hang til Porsche. Og især, hvis de er åbne, rå – og røde.

30. oktober 2020

Den italienske Porsche

I Aalborg findes en af verdens mest sjældne Porscher. Den har været seks årtier undervejs, og ejeren har selv været med til at bygge den.

5. oktober 2020

Ishockey, kryptovaluta – og Porsche

Han er benhård ishockeyspiller og ekspert i kryptovaluta. Men der er intet, som kan få Nikolaj Rosenthals hjerte til at smelte som en gammel Porsche.

2. oktober 2020

Simon Spies' glemte Porsche

Gemt væk i en garage i Hørsholm står en Porsche 928, som har tilhørt én af Danmarkshistoriens helt store excentrikere: Rejsekongen Simon Spies.

8. september 2020

Hitmagerens Porsche

Musikproduceren Rasmus Stabell ved hvordan man rammer hitlisterne. Og så elsker han sin sorte Porsche 912 fra 1967.

24. juli 2020

Tæt på en Porsche-vinder: Michael Christensen

Han har vundet de største racerløb i verden plus et verdensmesterskab. Og så er Michael Christensen ikke engang fyldt 30 år. Vi har besøgt den hurtige dansker, som finder ro i sit hjem i London.

17. juni 2020

Danske møbelklassikere og grønne Porscher

Møbelproducenten Henrik Lange har det med danske designikoner, som han har det med Porsche. Han elsker det.

14. maj 2020

Bidt af The Landshark

Bildesigneren Søren er bidt af sin lyseblå 928, som han bruger hver dag året rundt. Bildesigneren ejer hele fire eksemplarer af den særlige Porsche.

4. maj 2020

Back 2 Tape: Hiphop i København

Back 2 Tape er musikjournalistens Niko Hüls jagt efter hiphop-kulturen i Europas storbyer. I København møder han breakdanseren Sune Pejtersen, graffitilegenden Lars Pedersen og hiphop-duoen Gebuhr.

22. april 2020

Porsche-samleren fra Østerbro

Henrik Bjørling er indehaver af Danmarks største samling af Porsche, og de står alle parkeret i hans lejlighed på Østerbro i København.

27. marts 2020

Vild med Italien. Vild med Porsche

Iværksætteren Erik Bjørn elsker det meste fra Italien. Og især de smukke bjergveje, der er som skabt til hans 30 år gamle Porsche 911.

20. februar 2020

Når passionen bliver selve livet

Pladesmeden Peter Iversen var 17 år gammel, da han renoverede sin første Porsche 356 i sin fars værksted. I dag har han gjort historien til en del af sit liv.

15. januar 2020

Porsche-kunstneren fra Los Angeles

Amerikaneren Rod Emory har gjort det til sit livsværk at skabe unikke kreationer af den klassiske Porsche 356.

27. oktober 2021

Bastian Buus sluttede som bedste rookie i Porsche Carrera Cup Deutschland

Bastian Buus missede mesterskabet til finalen i Porsche Carrera Cup Deutschland på tyske Hockenheim. Alligevel sluttede den 18-årige danske racerkører som bedste rookie i det samlede felt.

8. oktober 2021

Porsche Mission R: Fuldt elektrisk og skabt til racerbanen

Med op mod 1.100 hestekræfter, innovativ teknologi og lynhurtig opladning er Porsche Mission R et fuldt elektrisk bud på fremtidens racerbil.

28. maj 2021

Rekorden skal bevares: Porsche gør comeback på Le Mans

Porsche vil bevare titlen som det mest vindende bilmærke på Le Mans og tilslutter sig i 2023 det nye Hypercar-program i FIA World Endurance Championship.

5. maj 2021

Stærk sæsonstart for Bastian Buus i Porsche Carrera Cup Deutschland

Bastian Buus sikrede to stærke ottendepladser i sæsonpremieren på Porsche Carrera Cup Deutschland, som blev afviklet på belgiske Spa-Francorchamps.

18. april 2021

Nu skal Bastian i kamp mod de hurtigste

Den kun 17-årige Bastian Buus står overfor sit livs udfordring, når han skal forsøge at vinde den tyske Porsche Carrera Cup, som anses for at være den hårdeste i verden.

30. november 2020

Michael Christensen tog sejren i årets sidste VM-afdeling

Det blev til en velfortjent sejr til Porsche-duoen Michael Christensen og Kevin Estre, som dominerede VM-finalen i Bahrain.

27. november 2020

17 år og helt suveræn: Bastian Buus er europamester i GT4

Den unge danske Porsche-kører Bastian Buus har som en af de yngste kørere nogensinde kørt sig til et mesterskab i den europæiske GT4-serie.

14. september 2020

Bastian Buus dominerer det europæiske GT4-mesterskab

Den 17-årige danske Porsche-rookie er flyvende i GT4 European Series, hvor han nu fører mesterskabet efter en suveræn kørsel i tredje afdeling på Nürburgring.

26. august 2020

Kongen af bjerget

Den amerikanske Porsche-entusiast Jeff Zwart vil være blandt de hurtigste på Pikes Peak. Her afslører han, hvorfor han er så vild med det benhårde amerikanske hillclimb i Rocky Mountains.

21. august 2020

Bastian Buus: 17 år og Porsche-vinder

Bastian Buus er ikke gammel nok til at tage kørekort. Alligevel vinder han store racerløb i en Porsche med 400 hestekræfter.

15. juli 2020

Jan Magnussen til start i 2020-udgaven af Porsche Carrera Cup Scandinavia

Den danske firedobbelte Le Mans-vinder og IMSA-mester bliver gæstekører i Skandinaviens førende racerserie.

16. april 2020

Nine Thirty Five: Legenden fra Le Mans

935 er en moderne hyldest til en af de helt store ikoner i Porsches motorsportshistorie. Og måske den ultimative trackdaybil?

8. april 2020

Endurance: Hæsblæsende Porsche-dokumentar

Endurance er en medrivende dokumentarfilm, som beskriver, hvordan Porsches fabriksteam gennemførte to af verdens hårdeste racerløb indenfor otte dage.

23. marts 2020

En helt ny verden: Formel E

Elektriske racerbiler? Jeps! Formel E er et spændende bud på, hvordan fremtidens racerløb kan foregå. Samtidig er den strømførende motorsportsserie et rullende laboratorium, der bidrager til udviklingen af fremtidens klimavenlige sportsvogne.

10. september 2021

Porsche Esports Carrera Cup Denmark: Jagten på Danmarks hurtigste esportkører er gået ind

Hvem er Danmarks hurtigste racerkører i den virtuelle verden? Landets hurtigste esportkørere skal igen konkurrere om den prestigefulde titel og en præmiesum på 100.000 kroner i den nye sæson af Porsche Esports Carrera Cup Denmark.

23. april 2021

Finalen i Porsche Esports Carrera Cup: Mikkel Gade sikrede mesterskabet på Hockenheim

De blev til dobbelt løbssejr og mesterskabstriumf i et brag af en finale i Porsche Esports Carrera Cup, som blev afviklet på i Østre Gasværk på Østerbro i København.

7. april 2021

Bliv klogere på digital motorsport: Tips og gode råd

I den digitale motorsport er du tættere på virkeligheden end du tror, og i simulatoren gælder de samme basale teknikker, som i den virkelige racerbil. Her er fire forskellige tips og input, som gør dig hurtigere.

31. marts 2021

Bliv klogere på digital motorsport: Sådan kommer du i gang

Er du den næste udfordrer i Porsche Esports Carrera Cup Denmark? Her er tre forskellige setups, som får dig i gang med digital motorsport – fra den budgetvenlige løsning til den professionelle rig.

12. marts 2021

Niende afdeling af Porsche Esports Carrera Cup: Kampen intensiveret på Road America

Lasse Bak er tilbage i mesterskabsføringen efter niende afdeling af Porsche Esports Carrera Cup Denmark, hvor den regerende danmarksmester tog pole position og vandt begge løb.

25. februar 2021

Ottende afdeling af Porsche Esports Carrera Cup: Ren krigszone på Imola

Vild kamp om positionerne på den italienske Formel 1-bane, hvor Mikkel Gade både skuffede og sejrede – og lavede om på mesterskabsstillingen i Porsche Esports Carrera Cup Denmark.

9. februar 2021

Syvende afdeling af Porsche Esports Carrera Cup: Vilde kampe i Barcelona

Der var masser af dramatik på Formel 1-banen i Barcelona, hvor det lykkedes for Martin Christensen at forsvare sin førerposition i Porsche Esports Carrera Cup Denmark.

28. januar 2021

Sjette afdeling af Porsche Esports Carrera Cup: Benhårdt ræs på Sebring

Williams-køreren Martin Christensen kæmpede sig tilbage på en førsteplads i Porsche Carrera Cup Esport-mesterskabet efter en benhård sjette afdeling på Sebring International Raceway.

13. januar 2021

Femte afdeling af Porsche Esports Carrera Cup: Tætte kampe på Silverstone

Mikkel Gade overtog føringen i Porsche Esports Carrera Cup Denmark efter actionfyldt afdeling på Silverstone, som endte dyrt for den regerende mester, Lasse Bak.

5. januar 2021

Fjerde afdeling af Porsche Esports Carrera Cup: Dragracing på Daytona

Marcus Jensen måtte afgive førerpositionen i Porsche Esports Carrera Cup efter en actionfyldt afdeling på Daytona International Speedway.

15. december 2020

Tredje afdeling af Porsche Esports Carrera Cup: Dramatisk afslutning på Monza

Mesterskabsstillingen i den virtuelle udgave af Porsche Carrera Cup Denmark blev intensiveret i tredje afdeling på Monza, som bød på en dramatisk afslutning.

1. december 2020

Anden afdeling af Porsche Esports Carrera Cup: Dueller og nærkampe i Texas

Anden afdeling af Porsche Esports Carrera Cup Denmark fandt sted på den virtuelle udgave af Circuit of The Americas, hvor der igen ikke blev sparet på underholdningen.

10. november 2020

Sæsonpremiere på Porsche Esports Carrera Cup: Masser af action på Spa-Francorchamps

Første afdeling af Porsche Esports Carrera Cup Denmark blev skudt i gang med et brag, og der blev kørt tæt i kampene om sejrene på den virtuelle udgave af Spa-Francorchamps.

30. oktober 2020

Porsche Danmark Esports Team klar til kamp

Fire hurtige profiler skal repræsentere Porsche Danmark i Esports Carrera Cup hvor nationens 40 hurtigste kørere skal kæmpe om en samlet præmiepulje på 100.000 kroner.

28. september 2020

Porsche Danmark bag nyt dansk digitalt mesterskab

Porsche Esports Carrera Cup er det nye danske digitale motorsportsmesterskab for alle, som vil prøve chancen som virtuel racerkører. 40 hurtige deltagere skal kæmpe om en samlet præmiepulje på 100.000 kroner.