Kategorier

8. juni 2023

Bonjour Le Mans! Her er de danske Porsche-kørere i årets 24-timersløb

Er du motorsportsfan? Så har du noget at glæde dig til i weekenden. Lørdag den 10. juni klokken 16.00 svinges det grønne flag for 24-timersløbet på Le Mans, og med 13 kørere fra Danmark på startlisten er der større dansk deltagelse end nogensinde før.

16. maj 2023

Drømmedebut for Porsche Denmark Racing: Dobbeltsejr på Anderstorp

Porsche Denmark Racing ryddede bordet i første afdeling af Porsche Sprint Challenge Scandinavia, hvor Gustav Krogh og Jesper Carlsen sikrede en dobbelt 1-2-sejr på svenske Anderstorp Motorbana.

10. maj 2023

Porsche 718 Spyder RS: Ufiltreret nydelse

Masser af kræfter, masser af lyd. Med den nye 718 Spyder RS placerer Porsche for første gang motoren fra en 911 GT3 i en åben centermotorsportsvogn.

21. april 2023

Porsche Denmark Racing: Dansk indsats i Porsche Sprint Challenge Scandinavia

Porsche Danmark træder ind på den skandinaviske motorsportsscene og stiller til start i Porsche Sprint Challenge Scandinavia. Programmet skal udvikle unge danske racertalenter, der drømmer om at gøre karriere som professionel.

18. april 2023

Mere performance, mere luksus: Den nye Porsche Cayenne

Porsche har endnu engang forfinet mærkets succesfulde SUV. Den nye og opdaterede Cayenne giver blandt andet debut til et helt nyt og digitaliseret interiør, optimeret undervognsteknologi og et forbedret motorprogram.

17. april 2023

Porsche og BOSS indtager foråret med tjekket tøjkollektion

Det seneste kapitel i historien om samarbejdet mellem Porsche og BOSS byder på en kollektion, der kombinerer innovativt design med tilbagelænet Los Angeles-stemning.

31. marts 2023

Porsche Driver Experience får debut i den nye Cayenne

Den opdaterede version af Cayenne byder på en ny interiørarkitektur kaldet Porsche Driver Experience, som gør det muligt for både fører og passager at interagere med bilen.

22. marts 2023

Luftgekühlt: Porsche-festival ud over det sædvanlige

Tag enhver variant af en luftkølet Porsche, bland den med et udvalg af historiske racerbiler, tilføj glade mennesker og god stemning og servér det hele et spektakulært sted. Dét er Luftgekühlt!

23. februar 2023

ROADS by Porsche: Intelligent app guider dig til de bedste køreture

Med den relancerede version af appen ROADS er din næste underholdende køretur kun et par klik væk. Kunstig intelligens hjælper med at sammensætte din favoritrute.

22. februar 2023

“Passion takes you a long way”

Det er 10 år siden, kortfilmen Urban Outlaw gjorde Magnus Walker til kult. Porsche Magasin mødte det britisk-amerikanske fænomen i hans garage i Los Angeles til en snak om, hvorfor filmen påvirkede alverdens entusiaster. Og hvorfor Magnus Walker stadig er relevant i dag.

9. februar 2023

Testet til det yderste: Opgraderet Porsche Cayenne snart klar til lancering

En ny og endnu bedre Cayenne er på vej. Og lige nu er Porsches team af ingeniører og testkørere i fuld gang med at sikre, at den lever op til mærkets høje standarder.

3. februar 2023

Porsche hylder den klassiske 356 med retro-futuristisk koncept

Hvordan ville den første Porsche se ud, hvis den blev designet i dag? Med Vision 357 giver Porsches eget designcenter et spektakulært bud.

11. januar 2023

Michael og Nicholas Haaning: Som brødre vi dele

De ejer en af Danmarks mest imponerende bilsamlinger – men dyrker også det vilde liv på racerbanen med deres fælles Porsche 718 Cayman GT4 Clubsport. Vi tog til Porsche On Track på Bilster Berg med brødrene Michael og Nicholas Haaning.

6. januar 2023

Skal din 911 GT3 være endnu hurtigere? Manthey Performance Kit er løsningen

Manthey står bag nogle af Porsches mest succesfulde racerbiler, og nu forhandles det attraktive Manthey Performance Kit til 911 GT3 også i Danmark.

21. december 2022

Bliv klogere på Porsche: 15 minutters film om mærkets rejse

2022 blev året, hvor Porsche Danmark kunne fejre 70 år som importør. I denne anledning har Porsche Magasin samlet sportsvognsmærkets højdepunkter gennem otte årtier i en 15 minutter lang film – fra det hele begyndte i 1948 til i dag.

20. december 2022

Martin Pedersen: Når livet handler om Porsche

Martin Pedersen er anden generation i den jyske virksomhed JP Group, som har selveste Porsche på kundelisten. På fabrikken i Viborg produceres reservedele til både klassiske og nyere modeller – og Martin har selv en garage, som begejstrer enhver Porsche-entusiast.

17. december 2022

Den nye Porsche Junior er dansker og hedder Bastian Buus

Stort gennembrud for Bastian Buus, som efter en imponerende 2022-sæson er blevet udnævnt som den nye Porsche Junior. Den 19-årige dansker har sikret den prestigefyldte kontrakt i en shootout mod 11 andre unge talenter fra hele verden.

30. november 2022

Porsche Talks #4 – Haaning Collection

Der blev talt om kærlighed og klassiske biler, da Michael Haaning fra bilmuseet Haaning Collection var hovedpersonen i fjerde udgave af Porsche Talks, som blev afholdt i forbindelse med 2022-sæsonens sidste Porsche On Track-event på Bilster Berg.

17. november 2022

Skabt til vilde eventyr: Den nye Porsche 911 Dakar

Den nye 911 Dakar blander fortidens rallytriumfer med nutidens jagt på vilde eventyr. Aldrig før har Porsche præsenteret så hårdfør en 911.

14. november 2022

Porsche Girl: Get out and drive

Hvis der findes en Porsche-bacille, har den bidt sig godt fast i Susanne Steffensen. Entusiasten fra Vejle købte sin første 911 for 10 år siden, og siden har hun sammen med sin mand skabt sig et univers, hvor det meste af fritiden går med sportsvognene fra Zuffenhausen.

9. november 2022

Bastian Buus: På vej mod stjernerne

Imponerende resultater i det hårdeste Porsche-mesterskab har været med til at give Bastian Buus en chance i den eftertragtede Porsche Junior Shootout, som kan bane vejen for den 19-årige danskers rejse mod motorsportens topklasse.

2. november 2022

Style Edition: Porsche præsenterer ny designpakke til 718-modellerne

Spændende farver, sportslige detaljer og spektakulære kontraster karakteriserer de nye Style Edition-varianter af Porsche 718 Boxster og 718 Cayman.

19. oktober 2022

Sportslig purisme: Den nye Porsche 911 Carrera T

Porsche har trimmet basismodellen i 911-familien, barberet vægten ned og skruet op for det mest essentielle sportsudstyr. Resultatet er en ny udgave af køremaskinen 911 Carrera T.

14. oktober 2022

Motorsport er essensen i ny kollektion fra Porsche x BOSS

Porsche og BOSS fejrer 50 års samarbejde med en ny kollektion, som med ikoniske design og hightech-materialer dyrker fortidens racerbiler.

7. oktober 2022

Baronessen fra Benzintanken: På køretur med Ghita Nørby

Der findes næppe nogen anden dansk Porsche, som er mere berømt end den sølvgrå 356 fra filmklassikeren ’Baronessen fra Benzintanken’. Porsche Magasin fandt bilen – og fik lokket Ghita Nørby med på en køretur tilbage i tiden.

30. september 2022

Elektrisk eksamen: På Autobahn i en Porsche Taycan

Kan drømmen om en lang, hurtig tur på Autobahn ned gennem Tyskland opnås i en elektrisk Porsche? Frederik Storr Rasmussen gjorde forsøget – og fik sig et par overraskelser undervejs.

8. september 2022

Født til rå performance: Den nye Porsche 911 GT3 RS

Den seneste RS-model i GT-programmet er kompromisløst skabt til at præstere på højeste niveau og gør brug af innovativ aero-teknologi, intelligent letvægtsdesign og en kraftfuld boxermotor med motorsports-DNA.

5. september 2022

Sportscar Together Day 2022: Glæde og entusiasme til årets store sportsvognsfest

Der var høj sol, masser af sportsvogne og hundredvis af glade besøgende, da Sportscar Together Day 2022 løb af stablen to forskellige steder i Danmark.

24. august 2022

Jagten på Danmarks første Porsche

Porsche Danmark fejrer 70-års jubilæum i 2022, og i denne forbindelse blev det besluttet at finde den første danske Porsche. Dette krævede dog hjælp fra et hold entusiaster – og et gammelt klubblad med en interessant artikel.

12. august 2022

Dem bør du kende: Otte ikoniske Porsche-farver

Farver skal der til, og der er mere bag de klassiske Porsche-nuancer, end du måske tror. Her er otte af de mest ikoniske fra paletten – og historien om dem.

28. juli 2022

10 ting du skal vide om Porsche 718 Cayman GT4 RS

Det er den stærkeste og hurtigste 718 Cayman nogensinde, og under det rå design gemmer sig en masse fede features. Her er 10 af dem, du skal være særligt opmærksom på.

8. juli 2022

Cayenne 20 år: En ekstraordinær succeshistorie

Ideen blomstrede ud fra en nødvendighed, og har måske resulteret i en af de mest betydningsfulde modeller i Porsches historie. Her er 20 år med Porsche Cayenne.

26. juni 2022

Porsche 963 præsenteret: Michael Christensen skal køre den nye Le Mans-satsning

Porsche har præsenteret mærkets nye prototyperacer, som skal bringe fabrikken tilbage til toppen af VM-serien og Le Mans.

21. juni 2022

Farnaz Elbæk: Livet er for kort til gråt

Farnaz sælger nogle af Danmarks mest kostbare ejendomme, og hendes valg af bil er alt andet end afdæmpet: En Porsche 911 Carrera S så gul som solen på en dansk sommerdag!

1. juni 2022

Porsche 911 Carrera RS 2.7: Tysklands hurtigste sportsvogn

For 50 år siden udviklede Porsche en model, der forenede gadebilen og racerbilen – og det kom til at betyde mere for mærket, end nogen havde forestillet sig.

18. maj 2022

Elektrisk racerbil på forsøgsbasis: Porsche 718 Cayman GT4 ePerformance

Mission R blev i 2021 præsenteret som Porsches bud på en fuldt elektrisk racerbil. Nu testes teknologierne fra konceptbilen på alverdens racerbaner i form af elektrificerede udgaver af 718 Cayman GT4.

5. maj 2022

Porsche Talks #3 – Michael Christensen

Han har vundet det meste, der er at vinde med en Porsche 911, og derfor var entusiasterne spændte på at tilbringe en aften i selskab med racerkøreren Michael Christensen på Steigenberger Alsik Hotel & Spa i Sønderborg.

29. april 2022

Porsche-chefen Christine: Det handler altsammen om køreglæde

Hun lægger gerne kajakken på taget af sin elektriske Taycan, og så elsker hun motorsport og racerbiler. Porsche Magasin har talt med chefen for Porsche Danmark, Christine Jelved, om en livslang passion for biler og sportsvogne, om fremgang i en kriseperiode – og om hun ærligt talt kan forestille sig en elektrisk 911.

28. april 2022

Porsche 911 Sport Classic: Tilbage til fremtiden

911 Sport Classic er den anden i rækken af limiterede specialmodeller, som blander nutidens teknologi og kræfter med visuelle referencer fra Porsches historie.

25. april 2022

For andet år i træk: Mikkel Gade sikrede mesterskabet i Porsche Esports Carrera Cup Denmark

Der var kamp til allersidste ræs, da danmarksmesterskabet i digital motorsport, Porsche Esports Carrera Cup Denmark, blev afgjort i et spektakulært liveshow på Gamebox Festival i MCH Messecenter Herning. For andet år i træk kørte Mikkel Gade med mesterskabspokalen, mens FYRA SimSport Purple sikrede holdmesterskabet.

20. april 2022

Porsche Talks #2 – Christina Nielsen

Få et lille recap af anden udgave af Porsche Talks, hvor Christina Nielsen gæstede Porsche Center København en smuk forårsaften i marts for at fortælle om sin karriere og sit liv som racerkører og iværksætter.

12. april 2022

Syvende afdeling af Porsche Esports Carrera Cup Denmark: Mikkel Gade udbygger føringen på Red Bull Ring

Den forsvarende mester øgede sit forspring i syvende afdeling af Porsche Esports Carrera Cup Denmark, hvor en ny kører meldte sig ind i top-tre.

8. april 2022

Den nye Taycan Sport Turismo: Fem fede features

Taycan Sport Turismo har endelig fundet vej til Danmark, og hvis du vil vide, hvilke fem features, du især skal lægge mærke til ved den nye og mere praktiske elektriske Porsche – så følg med her.

21. marts 2022

Sjette afdeling af Porsche Esports Carrera Cup Denmark: Føringen skiftede på Sebring

Nye navne med i front i sjette afdeling af Porsche Esports Carrera Cup Denmark, hvor Mikkel Gade overtog føringen i det danske digitale motorsportsmesterskab.

14. marts 2022

Comeback for historiske farver til nye Porsche-modeller

Med de nye farvekoncepter Paint to Sample og Paint to Sample Plus udvider Porsche Exclusive Manufaktur sit udvalg af specielle eksteriørfarver til alle modelserier.

11. marts 2022

Porsche Esports Carrera Cup Denmark afgøres på Danmarks største gamingfestival

Danmarksmesteren i det officielle danske motorsportsmesterskab, Porsche Esports Carrera Cup Denmark, kåres i et TV-transmitteret liveevent på Gamebox Festival i MCH Messecenter Herning lørdag den 23. april.

7. marts 2022

Bastian Buus bliver ny dansker i Porsche Mobil 1 Supercup

Drømmen om en karriere som professionel racerkører udvikler sig for den 18-årige Bastian Buus, som har sikret sig en plads i topserien Porsche Mobil 1 Supercup.

4. marts 2022

Future: Nyt ansigt for den seneste kollektion fra Porsche x BOSS

En verdensstjerne åbner det syvende kapitel i historien om et samarbejde mellem to ikoniske mærker, og igen visualiserer Porsche og BOSS hvordan fælles værdier som design, kvalitet og performance skaber en kollektion af essentielle tøjprodukter.

24. februar 2022

Femte afdeling af Porsche Esports Carrera Cup Denmark: Kampen tilspidset på Road Atlanta

Der er udsigt til et tæt kapløb i toppen af mesterskabsstillingen, efter en spændende femte afdeling af Porsche Esports Carrera Cup Denmark på Road Atlanta.

17. februar 2022

Sportslig og puristisk: Den nye Porsche Macan T

Mindre er mere. Dét er filosofien bag den nye Macan T, som med lav vægt og ekstra fokus på dynamik lægger op til en puristisk køreoplevelse.

7. februar 2022

Den nye Porsche Macan GTS: Fem fede features

Den nye Macan GTS er landet i Danmark, og den samler nogle af de bedste features på tværs af Porsche-familien. Her er de fem fedeste, hvis du spørger Porsche Magasin.

24. januar 2022

Fjerde afdeling af Porsche Esports Carrera Cup Denmark: Strategiske kampe på Daytona

Forventningerne til et dramatisk ræs blev i allerhøjeste grad indfriet, da fjerde afdeling af Porsche Esports Carrera Cup Denmark blev afviklet på Daytona International Speedway.

19. januar 2022

Porsche Taycan Sport Turismo: Dynamisk allrounder med praktiske kvaliteter

Med Taycan Sport Turismo tilføjer Porsche endnu en variant til den voksende familie af fuldt elektriske sportsvogne. Den praktiske variant kombinerer forskellige egenskaber og lanceres i fem forskellige motorversioner.

18. januar 2022

50-året for Porsche Design hyldes med jubilæumsudgave af 911 Targa

750 eksemplarer af den eksklusive 911 Edition 50 Years Porsche Design hylder 50-året for grundlæggelsen af designstudiet Porsche Design. Jubilæet fejres med en særudstilling hos Porsche Museum i Zuffenhausen, Stuttgart.

17. januar 2022

Luksus for feinschmeckere: Den nye Cayenne Platinum Edition

Porsche lancerer nu udvalgte modeller fra Cayenne-familien i eksklusive Platinum Edition-versioner, hvor elegante designelementer kombineres med en attraktiv udstyrspakke.

10. januar 2022

Elegant, eksklusiv og veludstyret: Panamera 4 E-Hybrid Platinum Edition

Med Panamera 4 E-Hybrid Platinum Edition tilbyder Porsche nu en endnu mere elegant og eksklusiv udgave af den populære sportslimousine.

6. januar 2022

Kunsten at forfine det perfekte

Lars Erik Nielsen har kørt mere Porsche end de fleste drømmer om, og nu har den tidligere racerkører skabt sin personlige hyldest til mærket, som ligger hans hjerte så nært.

29. december 2021

Tredje afdeling af Porsche Esports Carrera Cup: Actionfyldt stemning på Spa-Francorchamps

Lasse Bak forsvarede sin mesterskabsføring i tredje afdeling af det digitale motorsportsmesterskab, hvor Mikkel Gade dog var den store pointvinder i to dramatiske løb på Spa-Francorchamps.

22. december 2021

Cars’n’Gløgg med Malte Ebert

Vi sparker dæk og drikker gløgg med Malte Ebert, som fortæller om sin Taycan og hvorfor han elsker at køre elektriske biler – og om den bedste playliste, når man kører hjem til jul.

21. december 2021

Michael Christensen tilbage i rollen som fabrikskører hos Porsche Motorsport

Den tidligere verdensmester, Michael Christensen, der har kørt legendariske sportsvognsløb som 24-timers Le Mans, skal igen kæmpe for Porsche på verdens største racerbaner.

14. december 2021

Jan Magnussen stiller op i Porsche Carrera Cup Scandinavia 2022

Med support fra Porsche Danmark stiller den tidligere Formel 1-kører og firedobbelte Le Mans-vinder Jan Magnussen op i udvalgte afdelinger af den skandinaviske mærkeserie i 2022.

13. december 2021

Fuld fart på lynopladning: IONITY udvider med flere ladestationer

IONITY, som er ejet af en række bilproducenter, herunder blandt andre Volkswagen Group, Mercedes-Benz og Ford, fortsætter den ambitiøse strategi med en udbygning af netværket af lynladestationer i Europa.

10. december 2021

Anden afdeling af Porsche Esports Carrera Cup Denmark: Dramatik og action på Imola

Der kom nye udfordrere i toppen af mesterskabsstillingen efter en spændende runde på Imola, hvor Lasse Bak bevarede føringen, mens især Bastian Buus imponerende med iskold kørsel.

3. december 2021

Porsche Club Danmark: 50 år med ægte passion

Stærkt sammenhold og dyb passion for sportsvognene fra Stuttgart har gjort Porsche Club Danmark til samlingsstedet for danske Porsche-ejere. Klubben blev stiftet i 1971, og vi var med, da fællesskabet holdt 50-års jubilæumsfest i smukke omgivelser på Fyn.

29. november 2021

Sæsonpremiere på Porsche Esports Carrera Cup Denmark: Sikkert ræs på Nürburgring

Lasse Bak tog mesterskabsføringen efter sæsonpremieren på Porsche Esports Carrera Cup Denmark, som blev afviklet på den virtuelle udgave af Nürburgring.

24. november 2021

Porsche Experience: Et kørekursus ud over det sædvanlige

Hvis du kunne tænke dig at mærke adrenalinen og samtidig blive en bedre chauffør, mens du har det sjovt bag rattet i de nyeste modeller fra Porsche på FDM Jyllandsringen – så gå ikke glip af Porsche Experience.

18. november 2021

Porsche Taycan GTS: Sporty attitude, mere power og længere rækkevidde

Siden den legendariske 904 Carrera GTS så dagens lys i 1963, har modelbetegnelsen med de tre bogstaver haft en ganske særlig betydning for sande Porsche-fans. Med den første fuldt elektriske GTS-model har mærket nået endnu en milepæl.

17. november 2021

Ultimativ performance og maksimal underholdning: Porsche 718 Cayman GT4 RS

500 hestekræfter, 9.000 omdrejninger og hurtigere rundt på Nürburgring end nogensinde. Den nye 718 Cayman GT4 RS er rendyrket racerbil til brug på landevejen.

12. november 2021

Elektrisk allrounder: Porsche Taycan Cross Turismo

Hvis du er vild med Porsche Taycan, så er du måske endnu vildere med Taycan Cross Turismo, som praktisk talt er en Taycan, der byder på endnu mere eventyr.

5. november 2021

Iværksætterens analoge frirum

Oscar er en driftig ung og moderne iværksætter, som endnu ikke har rundet de 30 år. Alligevel foretrækker han biler, som er bygget, før hans forældre blev født.

27. oktober 2021

Bastian Buus sluttede som bedste rookie i Porsche Carrera Cup Deutschland

Bastian Buus missede mesterskabet til finalen i Porsche Carrera Cup Deutschland på tyske Hockenheim. Alligevel sluttede den 18-årige danske racerkører som bedste rookie i det samlede felt.

20. oktober 2021

968 L’ART: Når mode møder automobil

Franske L'Art De L'Automobile forbinder mode og sportsvogne på en helt særlig måde. Grundlæggeren, Arthur Kar, har nu opfyldt en livslang drøm og skabt en personlig fortolkning af halvfemserne Porsche 968.

14. oktober 2021

Tour de Skagen: 911 GT3

En hel dag med den nye Porsche 911 GT3 kan føre dig mange steder hen. Vi valgte at køre så langt, vi kunne – og endte i Skagen.

8. oktober 2021

Porsche Mission R: Fuldt elektrisk og skabt til racerbanen

Med op mod 1.100 hestekræfter, innovativ teknologi og lynhurtig opladning er Porsche Mission R et fuldt elektrisk bud på fremtidens racerbil.

1. oktober 2021

Endnu skarpere, endnu hurtigere: Den nye 911 GTS

Gran Turismo Sport er, når køreglæden løftes endnu højere. Bag betegnelsen har alle dage gemt sig nogle af de mest sportslige og samtidig underspillede modeller i Porsche-familien – og den seneste 911 GTS holder sig til traditionerne. Vi giver en walkaround.

17. september 2021

Arkitektens luftkølede drømme

Nicolai Richter-Friis tegner huse og bygninger og har også en svaghed for linjerne, som definerer den klassiske Porsche. Arkitekten fra Nordsjælland har både den allerførste og den allersidste luftkølede udgave stående i garagen.

10. september 2021

Porsche Esports Carrera Cup Denmark: Jagten på Danmarks hurtigste esportkører er gået ind

Hvem er Danmarks hurtigste racerkører i den virtuelle verden? Landets hurtigste esportkørere skal igen konkurrere om den prestigefulde titel og en præmiesum på 100.000 kroner i den nye sæson af Porsche Esports Carrera Cup Denmark.

2. september 2021

Porsche x BOSS: Ny kollektion inspireret af Taycan

Porsche og HUGO BOSS markerer et ikonisk samarbejde med lanceringen af en efterårs- og vinterkollektion inspireret af den fuldt elektriske Taycan.

1. september 2021

Opdateret Taycan: Nye farver og mere tech

Den fuldt elektriske Taycan og Taycan Cross Turismo vil fra september være udstyret med nye smarte løsninger og forbedringer, som optimerer oplevelsen.

25. august 2021

Porsche Talks #1 - Elektrisk racing

Fremtidens racerbiler kører på strøm, og begejstringen skal bogstaveligt talt starte i det små. Første udgave af Porsche Talks gjorde deltagerne klogere på udviklingen af elektriske gokarts.

18. august 2021

Sportscar Together Day 2021: En hyldest til sportsvognen

2021-udgaven af Sportscar Together Day samlede entusiaster i både øst og vest til en dag, hvor begejstringen for sportsvognen blev delt, dyrket og suppleret med dækspark-kaffe, foodtrucks, musik og god underholdning.

4. august 2021

Racerbil til landevejen: Den nye 911 GT3

Det er ret beset en racerbil med nummerplader, og så er den naturligvis hurtigere end nogensinde. Men hvad gemmer sig ellers under skindet på den nye 911 GT3? Vi giver en walkaround om syvende generation af ikonet.

20. juli 2021

Stærkere, skarpere og endnu mere sporty: Den nye Macan

Den nye Macan er landet og fås fra begyndelsen i tre forskellige versioner: Fra en kraftfuld indgangsmodel til en endnu stærkere GTS.

5. juli 2021

Cayenne Turbo GT: Den nye superhelt fra Porsche

Med sine 640 hestekræfter er den nye Cayenne Turbo GT skabt til at kombinere rå og kompromisløse køreoplevelser med alsidig smidighed i hverdagen.

1. juli 2021

De nye GTS-modeller: Endnu mere Porsche 911

Porsche udvider nu 911-familien med de ekstra sportslige GTS-modeller, som både introduceres som Coupé, Cabriolet og Targa.

25. juni 2021

At køre er at leve

Mads Christensen har kørt 258.000 kilometer i sin Porsche 911 fra 1986, og han er langtfra færdig. Bilen er nemlig forfatteren og foredragsholderens meditative rum – og de lange køreture er de bedste.

17. juni 2021

Performance-variant af Cayenne er hurtigste SUV på Nürburgring

En kommende performance-variant af Cayenne har bevist sit potentiale på Nürburgring Nordschleife, hvor den i hænderne på Porsches testkører Lars Kern har klaret en omgang på rekordtid.

16. juni 2021

GT3 Touring: Den diskrete racer

992-versionen af 911 GT3 fås nu også med en Touring-pakken, som gør det hele lidt mere diskret – og nu enten med manuel eller automatisk PDK-gearkasse.

6. juni 2021

Batterier og boxermotor

Kokken og iværksætteren Bo Sand Hersoug fascineres af det kraftfulde og lydløse boost fra sin elektriske Taycan – men kan heller ikke undvære brølet fra den luftkølede boxermotor i sin klassiske 911.

28. maj 2021

Rekorden skal bevares: Porsche gør comeback på Le Mans

Porsche vil bevare titlen som det mest vindende bilmærke på Le Mans og tilslutter sig i 2023 det nye Hypercar-program i FIA World Endurance Championship.

21. maj 2021

Endnu mere personlighed i din Porsche

Med en udvidelse af Porsche Exclusive Manufaktur, Porsche Tequipment og Porsche Classic bliver der nu endnu bedre mulighed for at personliggøre din nye, brugte eller klassiske Porsche.

13. maj 2021

Den elektriske Porsche Macan er på vej

De første prototyper af den kommende elektriske Macan er nu sluppet ud af porten hos Porsches udviklingscenter i Weissach.

6. maj 2021

Legetøj for vovehalse: Den nye 911 GT3 Cup

Drømmer du om en karriere som racerkører? Så er den nye 911 GT3 Cup et godt sted at begynde. Vi giver en walkaround om den nye, brutale racerbil fra Zuffenhausen.

5. maj 2021

Stærk sæsonstart for Bastian Buus i Porsche Carrera Cup Deutschland

Bastian Buus sikrede to stærke ottendepladser i sæsonpremieren på Porsche Carrera Cup Deutschland, som blev afviklet på belgiske Spa-Francorchamps.

30. april 2021

Skæve øjeblikke: Porsche-kunst med Chris Labrooy

Den skotske designer og kunstner Chris Labrooy forener klassiske Porscher og moderne kunst i skæve og særprægede motiver, som trækker i smilebåndet hos de fleste 911-fans.

23. april 2021

Finalen i Porsche Esports Carrera Cup: Mikkel Gade sikrede mesterskabet på Hockenheim

De blev til dobbelt løbssejr og mesterskabstriumf i et brag af en finale i Porsche Esports Carrera Cup, som blev afviklet på i Østre Gasværk på Østerbro i København.

18. april 2021

Nu skal Bastian i kamp mod de hurtigste

Den kun 17-årige Bastian Buus står overfor sit livs udfordring, når han skal forsøge at vinde den tyske Porsche Carrera Cup, som anses for at være den hårdeste i verden.

7. april 2021

Bliv klogere på digital motorsport: Tips og gode råd

I den digitale motorsport er du tættere på virkeligheden end du tror, og i simulatoren gælder de samme basale teknikker, som i den virkelige racerbil. Her er fire forskellige tips og input, som gør dig hurtigere.

31. marts 2021

Bliv klogere på digital motorsport: Sådan kommer du i gang

Er du den næste udfordrer i Porsche Esports Carrera Cup Denmark? Her er tre forskellige setups, som får dig i gang med digital motorsport – fra den budgetvenlige løsning til den professionelle rig.

16. marts 2021

Taycan Cross Turismo: Get off the road

Mere offroad, mere eventyr. Taycan Cross Turismo er det nye medlem i familien af fuldt elektriske modeller fra Porsche.

12. marts 2021

Niende afdeling af Porsche Esports Carrera Cup: Kampen intensiveret på Road America

Lasse Bak er tilbage i mesterskabsføringen efter niende afdeling af Porsche Esports Carrera Cup Denmark, hvor den regerende danmarksmester tog pole position og vandt begge løb.

5. marts 2021

En hyldest til rally-Porscherne

Porsche Magasins redaktør, Nikolaj Karlshøj, er så betaget af firsernes rally-Porscher, at han har bygget sin helt egen personlige hyldest.

25. februar 2021

Ottende afdeling af Porsche Esports Carrera Cup: Ren krigszone på Imola

Vild kamp om positionerne på den italienske Formel 1-bane, hvor Mikkel Gade både skuffede og sejrede – og lavede om på mesterskabsstillingen i Porsche Esports Carrera Cup Denmark.

22. februar 2021

911 GT3: Når drifterne slippes løs

Syvende generation af den mest baneorienterede 911 har mere tilfælles med racerbilerne end nogensinde.

15. februar 2021

Panamera 4 E-Hybrid: Grøn omstilling i overhalingssporet

Med den nye Porsche Panamera 4 E-Hybrid kombinerer du 462 hestekræfter med muligheden for at køre på ren el i helt op til 56 kilometer.

9. februar 2021

Syvende afdeling af Porsche Esports Carrera Cup: Vilde kampe i Barcelona

Der var masser af dramatik på Formel 1-banen i Barcelona, hvor det lykkedes for Martin Christensen at forsvare sin førerposition i Porsche Esports Carrera Cup Denmark.

3. februar 2021

Bare for en sikkerheds skyld

Porsche Approved sikrer dig mod uventede værkstedsbesøg helt indtil din Porsche er 15 år gammel. Vælg mellem 12, 24 eller 36 måneders løbetid på din aftale.

28. januar 2021

Sjette afdeling af Porsche Esports Carrera Cup: Benhårdt ræs på Sebring

Williams-køreren Martin Christensen kæmpede sig tilbage på en førsteplads i Porsche Carrera Cup Esport-mesterskabet efter en benhård sjette afdeling på Sebring International Raceway.

20. januar 2021

Tillykke med de 25 år, Boxster!

25-året for en af de mest populære Porsche-modeller markeres med en specialudgave, som hylder den oprindelige konceptbil.

13. januar 2021

Femte afdeling af Porsche Esports Carrera Cup: Tætte kampe på Silverstone

Mikkel Gade overtog føringen i Porsche Esports Carrera Cup Denmark efter actionfyldt afdeling på Silverstone, som endte dyrt for den regerende mester, Lasse Bak.

5. januar 2021

Fjerde afdeling af Porsche Esports Carrera Cup: Dragracing på Daytona

Marcus Jensen måtte afgive førerpositionen i Porsche Esports Carrera Cup efter en actionfyldt afdeling på Daytona International Speedway.

30. december 2020

911 Turbo: Fra den første til den nyeste

Ingen kender Porsche 911 Turbo bedre end rallyelegenden Walter Röhrl. Den tidligere verdensmester og Porsche-testkører købte sit første eksemplar i 1979, og hans første firmabil hos Porsche var også en 911 Turbo. Her tager tyskeren et kig på alle syv generationer af den ikoniske model.

23. december 2020

Passion for alle pengene

Tina Winther elsker sin 924 for alle de ting, som gør den til modellen, der aldrig helt er blevet accepteret som en rigtig Porsche.

15. december 2020

Tredje afdeling af Porsche Esports Carrera Cup: Dramatisk afslutning på Monza

Mesterskabsstillingen i den virtuelle udgave af Porsche Carrera Cup Denmark blev intensiveret i tredje afdeling på Monza, som bød på en dramatisk afslutning.

11. december 2020

Årets sidste On Track: Fuld fart som altid

2020-sæsonens sidste On Track-event blev kulminationen på et år, hvor selv ikke en pandemi kunne afholde Porsche-entusiasterne fra at komme ud på racerbanerne.

4. december 2020

De røde smagsforstærkere

Ingeniøren Søren Dybdal har mere end almindelig hang til Porsche. Og især, hvis de er åbne, rå – og røde.

1. december 2020

Anden afdeling af Porsche Esports Carrera Cup: Dueller og nærkampe i Texas

Anden afdeling af Porsche Esports Carrera Cup Denmark fandt sted på den virtuelle udgave af Circuit of The Americas, hvor der igen ikke blev sparet på underholdningen.

30. november 2020

Michael Christensen tog sejren i årets sidste VM-afdeling

Det blev til en velfortjent sejr til Porsche-duoen Michael Christensen og Kevin Estre, som dominerede VM-finalen i Bahrain.

27. november 2020

17 år og helt suveræn: Bastian Buus er europamester i GT4

Den unge danske Porsche-kører Bastian Buus har som en af de yngste kørere nogensinde kørt sig til et mesterskab i den europæiske GT4-serie.

13. november 2020

Panamera-familien vokser

Nu kan du for første gang vælge imellem tre forskellige plug-in-hybrider, hvis du er ude efter en Panamera.

10. november 2020

Sæsonpremiere på Porsche Esports Carrera Cup: Masser af action på Spa-Francorchamps

Første afdeling af Porsche Esports Carrera Cup Denmark blev skudt i gang med et brag, og der blev kørt tæt i kampene om sejrene på den virtuelle udgave af Spa-Francorchamps.

4. november 2020

Rundt om Taycan: Nu endnu smartere. Og hurtigere.

Det nye modelår bringer en række nye, smarte features ind i den elektriske Taycan, som samtidig bliver endnu hurtigere i Turbo S-versionen.

30. oktober 2020

Den italienske Porsche

I Aalborg findes en af verdens mest sjældne Porscher. Den har været seks årtier undervejs, og ejeren har selv været med til at bygge den.

30. oktober 2020

Porsche Danmark Esports Team klar til kamp

Fire hurtige profiler skal repræsentere Porsche Danmark i Esports Carrera Cup hvor nationens 40 hurtigste kørere skal kæmpe om en samlet præmiepulje på 100.000 kroner.

21. oktober 2020

Rundt om Taycan: Opladning

Hvordan foregår det egentlig, når din Taycan spørger efter frisk power? Her er din guide til opladning.

14. oktober 2020

Nu også PDK til de kraftigste 718-modeller

Endnu hurtigere: Nu kan du også bestille den syvtrins dobbeltkoblingsgearkasse til din 718 GT4, Spyder eller GTS.

5. oktober 2020

Ishockey, kryptovaluta – og Porsche

Han er benhård ishockeyspiller og ekspert i kryptovaluta. Men der er intet, som kan få Nikolaj Rosenthals hjerte til at smelte som en gammel Porsche.

2. oktober 2020

Simon Spies' glemte Porsche

Gemt væk i en garage i Hørsholm står en Porsche 928, som har tilhørt én af Danmarkshistoriens helt store excentrikere: Rejsekongen Simon Spies.

28. september 2020

Porsche Danmark bag nyt dansk digitalt mesterskab

Porsche Esports Carrera Cup er det nye danske digitale motorsportsmesterskab for alle, som vil prøve chancen som virtuel racerkører. 40 hurtige deltagere skal kæmpe om en samlet præmiepulje på 100.000 kroner.

18. september 2020

Porsche x BOSS Collection

Siden 2018 har Hugo Boss designet det officielle teamtøj til Porsche Motorsport ­– og det er et samarbejde, som faktisk går mange år tilbage.

15. september 2020

Ny Panamera: Opdateret hele vejen rundt

Med flere kræfter og mere udstyr er den nyeste version af Porsche Panamera den hidtil bedste kombination af sportsvogn og luksuslimousine.

14. september 2020

Bastian Buus dominerer det europæiske GT4-mesterskab

Den 17-årige danske Porsche-rookie er flyvende i GT4 European Series, hvor han nu fører mesterskabet efter en suveræn kørsel i tredje afdeling på Nürburgring.

8. september 2020

Hitmagerens Porsche

Musikproduceren Rasmus Stabell ved hvordan man rammer hitlisterne. Og så elsker han sin sorte Porsche 912 fra 1967.

28. august 2020

Porsche Taycan er den mest innovative bil i verden

Videnskaben har talt, og Porsche Taycan kan nu kaldes for den mest innovative bil i verden.

28. august 2020

Tour de Nordsjælland: Porsche Taycan

Vi kørte gennem København en tidlig morgen og satte kursen mod Nordsjælland – og et besøg på et ganske særligt museum.

26. august 2020

Kongen af bjerget

Den amerikanske Porsche-entusiast Jeff Zwart vil være blandt de hurtigste på Pikes Peak. Her afslører han, hvorfor han er så vild med det benhårde amerikanske hillclimb i Rocky Mountains.

21. august 2020

Bastian Buus: 17 år og Porsche-vinder

Bastian Buus er ikke gammel nok til at tage kørekort. Alligevel vinder han store racerløb i en Porsche med 400 hestekræfter.

14. august 2020

Turbo uden S: Du kan faktisk godt nøjes

Selv uden et S er den nye 911 Turbo hurtigere end nogensinde. Og du kan vel nok nøjes med 580 hestekræfter?

12. august 2020

Tour de Aarhus: Porsche Taycan

Vi udforskede Smilets By i den elektriske Porsche Taycan Turbo S – med et par pitstop undervejs.

30. juli 2020

Porsche Track Precision App: Din personlige trackday-træner

Optimér dine evner bag rattet med Porsche Track Precision App, som nu indeholder mere end 300 internationale racerbaner og fungerer via Apple CarPlay.

24. juli 2020

Tæt på en Porsche-vinder: Michael Christensen

Han har vundet de største racerløb i verden plus et verdensmesterskab. Og så er Michael Christensen ikke engang fyldt 30 år. Vi har besøgt den hurtige dansker, som finder ro i sit hjem i London.

15. juli 2020

Jan Magnussen til start i 2020-udgaven af Porsche Carrera Cup Scandinavia

Den danske firedobbelte Le Mans-vinder og IMSA-mester bliver gæstekører i Skandinaviens førende racerserie.

2. juli 2020

Sportscar Together Day: Kaffe og køretur

Årets udgave af Sportscar Together Day tog entusiasterne med ud på en underholdende køretur gennem centrum af København.

1. juli 2020

Rundt om Taycan: Porsche Connect

Porsche Connect er din digitale butler, som forbinder dig med din bil og gør det endnu smartere at køre Taycan.

25. juni 2020

Mere power, mere sport: Den nye Cayenne GTS

Med GTS-versionerne af Cayenne og Cayenne Coupé tilføres Porsches SUV-familie et endnu mere sportsligt præg.

19. juni 2020

Porsche Sport Driving Experience

Porsche Sport Driving Experience er den ultimative mulighed for at blive bedre bag et rat og samtidig prøve nogle af de nyeste modeller fra Porsche på en racerbane.

17. juni 2020

Danske møbelklassikere og grønne Porscher

Møbelproducenten Henrik Lange har det med danske designikoner, som han har det med Porsche. Han elsker det.

8. juni 2020

Heritage Design Edition: Tilbage til rødderne

911 Targa 4S Heritage Design Edition er skabt til de Porsche-entusiaster, der elsker halvtredserne og tresserne.

8. juni 2020

911 Targa: Åben for nye fornøjelser

55 år efter introduktionen af originalen kombinerer 911 Targa stadig det bedste fra begge verdener på sin egen cool måde.

20. maj 2020

Rundt om Taycan: To års gratis serviceaftale

At køre en Taycan skal være en tryg fornøjelse, og som ejer af den første fuldt elektriske sportsvogn fra Porsche, får du nu to års gratis serviceaftale med i købet.

14. maj 2020

Bidt af The Landshark

Bildesigneren Søren er bidt af sin lyseblå 928, som han bruger hver dag året rundt. Bildesigneren ejer hele fire eksemplarer af den særlige Porsche.

4. maj 2020

Back 2 Tape: Hiphop i København

Back 2 Tape er musikjournalistens Niko Hüls jagt efter hiphop-kulturen i Europas storbyer. I København møder han breakdanseren Sune Pejtersen, graffitilegenden Lars Pedersen og hiphop-duoen Gebuhr.

29. april 2020

Nutidens hightech i fortidens Porsche

Med Porsche Classic Communication Management kan du opdatere din klassiker eller youngtimer med moderne hi-fi og navigation.

22. april 2020

Porsche-samleren fra Østerbro

Henrik Bjørling er indehaver af Danmarks største samling af Porsche, og de står alle parkeret i hans lejlighed på Østerbro i København.

16. april 2020

Nine Thirty Five: Legenden fra Le Mans

935 er en moderne hyldest til en af de helt store ikoner i Porsches motorsportshistorie. Og måske den ultimative trackdaybil?

8. april 2020

Endurance: Hæsblæsende Porsche-dokumentar

Endurance er en medrivende dokumentarfilm, som beskriver, hvordan Porsches fabriksteam gennemførte to af verdens hårdeste racerløb indenfor otte dage.

6. april 2020

Vil du med ud og lege?

Med 420 hestekræfter og baneoptimeret undervogn er 718 Cayman GT4 ikke blot en effektiv sportsvogn. Det er din nye legekammerat.

2. april 2020

Turbo Power: Den hurtigste nogensinde

Den har skræmt, forarget og begejstret siden halvfjerdserne. Og nu er den tilbage igen. 911 Turbo S er den hurtigste Porsche nogensinde.

27. marts 2020

Vild med Italien. Vild med Porsche

Iværksætteren Erik Bjørn elsker det meste fra Italien. Og især de smukke bjergveje, der er som skabt til hans 30 år gamle Porsche 911.

23. marts 2020

En helt ny verden: Formel E

Elektriske racerbiler? Jeps! Formel E er et spændende bud på, hvordan fremtidens racerløb kan foregå. Samtidig er den strømførende motorsportsserie et rullende laboratorium, der bidrager til udviklingen af fremtidens klimavenlige sportsvogne.

18. marts 2020

Elegant brutalitet: Cayenne Turbo Coupé

Cayenne Turbo var den første SUV til at forene ekstrem performance på såvel asfalten som i terrænet. I nyeste udgave af den kraftfulde model forenes det hele med den klassiske coupéform.

10. marts 2020

Tour de København: Porsche 911 Carrera S

Den seneste generation af Porsche 911 er både den kraftigste, hurtigste og mest digitale version af modellen, som kom til verden 1963. Vi tog den med rundt til lige så ikoniske steder i Københavnsområdet.

20. februar 2020

Når passionen bliver selve livet

Pladesmeden Peter Iversen var 17 år gammel, da han renoverede sin første Porsche 356 i sin fars værksted. I dag har han gjort historien til en del af sit liv.

15. januar 2020

Porsche-kunstneren fra Los Angeles

Amerikaneren Rod Emory har gjort det til sit livsværk at skabe unikke kreationer af den klassiske Porsche 356.

8. juni 2023

Bonjour Le Mans! Her er de danske Porsche-kørere i årets 24-timersløb

Er du motorsportsfan? Så har du noget at glæde dig til i weekenden. Lørdag den 10. juni klokken 16.00 svinges det grønne flag for 24-timersløbet på Le Mans, og med 13 kørere fra Danmark på startlisten er der større dansk deltagelse end nogensinde før.

16. maj 2023

Drømmedebut for Porsche Denmark Racing: Dobbeltsejr på Anderstorp

Porsche Denmark Racing ryddede bordet i første afdeling af Porsche Sprint Challenge Scandinavia, hvor Gustav Krogh og Jesper Carlsen sikrede en dobbelt 1-2-sejr på svenske Anderstorp Motorbana.

21. april 2023

Porsche Denmark Racing: Dansk indsats i Porsche Sprint Challenge Scandinavia

Porsche Danmark træder ind på den skandinaviske motorsportsscene og stiller til start i Porsche Sprint Challenge Scandinavia. Programmet skal udvikle unge danske racertalenter, der drømmer om at gøre karriere som professionel.

17. december 2022

Den nye Porsche Junior er dansker og hedder Bastian Buus

Stort gennembrud for Bastian Buus, som efter en imponerende 2022-sæson er blevet udnævnt som den nye Porsche Junior. Den 19-årige dansker har sikret den prestigefyldte kontrakt i en shootout mod 11 andre unge talenter fra hele verden.

9. november 2022

Bastian Buus: På vej mod stjernerne

Imponerende resultater i det hårdeste Porsche-mesterskab har været med til at give Bastian Buus en chance i den eftertragtede Porsche Junior Shootout, som kan bane vejen for den 19-årige danskers rejse mod motorsportens topklasse.

26. juni 2022

Porsche 963 præsenteret: Michael Christensen skal køre den nye Le Mans-satsning

Porsche har præsenteret mærkets nye prototyperacer, som skal bringe fabrikken tilbage til toppen af VM-serien og Le Mans.

18. maj 2022

Elektrisk racerbil på forsøgsbasis: Porsche 718 Cayman GT4 ePerformance

Mission R blev i 2021 præsenteret som Porsches bud på en fuldt elektrisk racerbil. Nu testes teknologierne fra konceptbilen på alverdens racerbaner i form af elektrificerede udgaver af 718 Cayman GT4.

7. marts 2022

Bastian Buus bliver ny dansker i Porsche Mobil 1 Supercup

Drømmen om en karriere som professionel racerkører udvikler sig for den 18-årige Bastian Buus, som har sikret sig en plads i topserien Porsche Mobil 1 Supercup.

21. december 2021

Michael Christensen tilbage i rollen som fabrikskører hos Porsche Motorsport

Den tidligere verdensmester, Michael Christensen, der har kørt legendariske sportsvognsløb som 24-timers Le Mans, skal igen kæmpe for Porsche på verdens største racerbaner.

14. december 2021

Jan Magnussen stiller op i Porsche Carrera Cup Scandinavia 2022

Med support fra Porsche Danmark stiller den tidligere Formel 1-kører og firedobbelte Le Mans-vinder Jan Magnussen op i udvalgte afdelinger af den skandinaviske mærkeserie i 2022.

27. oktober 2021

Bastian Buus sluttede som bedste rookie i Porsche Carrera Cup Deutschland

Bastian Buus missede mesterskabet til finalen i Porsche Carrera Cup Deutschland på tyske Hockenheim. Alligevel sluttede den 18-årige danske racerkører som bedste rookie i det samlede felt.

8. oktober 2021

Porsche Mission R: Fuldt elektrisk og skabt til racerbanen

Med op mod 1.100 hestekræfter, innovativ teknologi og lynhurtig opladning er Porsche Mission R et fuldt elektrisk bud på fremtidens racerbil.

28. maj 2021

Rekorden skal bevares: Porsche gør comeback på Le Mans

Porsche vil bevare titlen som det mest vindende bilmærke på Le Mans og tilslutter sig i 2023 det nye Hypercar-program i FIA World Endurance Championship.

5. maj 2021

Stærk sæsonstart for Bastian Buus i Porsche Carrera Cup Deutschland

Bastian Buus sikrede to stærke ottendepladser i sæsonpremieren på Porsche Carrera Cup Deutschland, som blev afviklet på belgiske Spa-Francorchamps.

18. april 2021

Nu skal Bastian i kamp mod de hurtigste

Den kun 17-årige Bastian Buus står overfor sit livs udfordring, når han skal forsøge at vinde den tyske Porsche Carrera Cup, som anses for at være den hårdeste i verden.

30. november 2020

Michael Christensen tog sejren i årets sidste VM-afdeling

Det blev til en velfortjent sejr til Porsche-duoen Michael Christensen og Kevin Estre, som dominerede VM-finalen i Bahrain.

27. november 2020

17 år og helt suveræn: Bastian Buus er europamester i GT4

Den unge danske Porsche-kører Bastian Buus har som en af de yngste kørere nogensinde kørt sig til et mesterskab i den europæiske GT4-serie.

14. september 2020

Bastian Buus dominerer det europæiske GT4-mesterskab

Den 17-årige danske Porsche-rookie er flyvende i GT4 European Series, hvor han nu fører mesterskabet efter en suveræn kørsel i tredje afdeling på Nürburgring.

26. august 2020

Kongen af bjerget

Den amerikanske Porsche-entusiast Jeff Zwart vil være blandt de hurtigste på Pikes Peak. Her afslører han, hvorfor han er så vild med det benhårde amerikanske hillclimb i Rocky Mountains.

21. august 2020

Bastian Buus: 17 år og Porsche-vinder

Bastian Buus er ikke gammel nok til at tage kørekort. Alligevel vinder han store racerløb i en Porsche med 400 hestekræfter.

15. juli 2020

Jan Magnussen til start i 2020-udgaven af Porsche Carrera Cup Scandinavia

Den danske firedobbelte Le Mans-vinder og IMSA-mester bliver gæstekører i Skandinaviens førende racerserie.

16. april 2020

Nine Thirty Five: Legenden fra Le Mans

935 er en moderne hyldest til en af de helt store ikoner i Porsches motorsportshistorie. Og måske den ultimative trackdaybil?

8. april 2020

Endurance: Hæsblæsende Porsche-dokumentar

Endurance er en medrivende dokumentarfilm, som beskriver, hvordan Porsches fabriksteam gennemførte to af verdens hårdeste racerløb indenfor otte dage.

23. marts 2020

En helt ny verden: Formel E

Elektriske racerbiler? Jeps! Formel E er et spændende bud på, hvordan fremtidens racerløb kan foregå. Samtidig er den strømførende motorsportsserie et rullende laboratorium, der bidrager til udviklingen af fremtidens klimavenlige sportsvogne.

10. maj 2023

Porsche 718 Spyder RS: Ufiltreret nydelse

Masser af kræfter, masser af lyd. Med den nye 718 Spyder RS placerer Porsche for første gang motoren fra en 911 GT3 i en åben centermotorsportsvogn.

18. april 2023

Mere performance, mere luksus: Den nye Porsche Cayenne

Porsche har endnu engang forfinet mærkets succesfulde SUV. Den nye og opdaterede Cayenne giver blandt andet debut til et helt nyt og digitaliseret interiør, optimeret undervognsteknologi og et forbedret motorprogram.

31. marts 2023

Porsche Driver Experience får debut i den nye Cayenne

Den opdaterede version af Cayenne byder på en ny interiørarkitektur kaldet Porsche Driver Experience, som gør det muligt for både fører og passager at interagere med bilen.

23. februar 2023

ROADS by Porsche: Intelligent app guider dig til de bedste køreture

Med den relancerede version af appen ROADS er din næste underholdende køretur kun et par klik væk. Kunstig intelligens hjælper med at sammensætte din favoritrute.

9. februar 2023

Testet til det yderste: Opgraderet Porsche Cayenne snart klar til lancering

En ny og endnu bedre Cayenne er på vej. Og lige nu er Porsches team af ingeniører og testkørere i fuld gang med at sikre, at den lever op til mærkets høje standarder.

3. februar 2022

Porsche hylder den klassiske 356 med retro-futuristisk koncept

Hvordan ville den første Porsche se ud, hvis den blev designet i dag? Med Vision 357 giver Porsches eget designcenter et spektakulært bud.

6. januar 2023

Skal din 911 GT3 være endnu hurtigere? Manthey Performance Kit er løsningen

Manthey står bag nogle af Porsches mest succesfulde racerbiler, og nu forhandles det attraktive Manthey Performance Kit til 911 GT3 også i Danmark.

21. december 2022

Bliv klogere på Porsche: 15 minutters film om mærkets rejse

2022 blev året, hvor Porsche Danmark kunne fejre 70 år som importør. I denne anledning har Porsche Magasin samlet sportsvognsmærkets højdepunkter gennem otte årtier i en 15 minutter lang film – fra det hele begyndte i 1948 til i dag.

17. november 2022

Skabt til vilde eventyr: Den nye Porsche 911 Dakar

Den nye 911 Dakar blander fortidens rallytriumfer med nutidens jagt på vilde eventyr. Aldrig før har Porsche præsenteret så hårdfør en 911.

2. november 2022

Style Edition: Porsche præsenterer ny designpakke til 718-modellerne

Spændende farver, sportslige detaljer og spektakulære kontraster karakteriserer de nye Style Edition-varianter af Porsche 718 Boxster og 718 Cayman.

19. oktober 2022

Sportslig purisme: Den nye Porsche 911 Carrera T

Porsche har trimmet basismodellen i 911-familien, barberet vægten ned og skruet op for det mest essentielle sportsudstyr. Resultatet er en ny udgave af køremaskinen 911 Carrera T.

14. oktober 2022

Motorsport er essensen i ny kollektion fra Porsche x BOSS

Porsche og BOSS fejrer 50 års samarbejde med en ny kollektion, som med ikoniske design og hightech-materialer dyrker fortidens racerbiler.

8. september 2022

Født til rå performance: Den nye Porsche 911 GT3 RS

Den seneste RS-model i GT-programmet er kompromisløst skabt til at præstere på højeste niveau og gør brug af innovativ aero-teknologi, intelligent letvægtsdesign og en kraftfuld boxermotor med motorsports-DNA.

24. august 2022

Jagten på Danmarks første Porsche

Porsche Danmark fejrer 70-års jubilæum i 2022, og i denne forbindelse blev det besluttet at finde den første danske Porsche. Dette krævede dog hjælp fra et hold entusiaster – og et gammelt klubblad med en interessant artikel.

12. august 2022

Dem bør du kende: Otte ikoniske Porsche-farver

Farver skal der til, og der er mere bag de klassiske Porsche-nuancer, end du måske tror. Her er otte af de mest ikoniske fra paletten – og historien om dem.

28. juli 2022

10 ting du skal vide om Porsche 718 Cayman GT4 RS

Det er den stærkeste og hurtigste 718 Cayman nogensinde, og under det rå design gemmer sig en masse fede features. Her er 10 af dem, du skal være særligt opmærksom på.

8. juli 2022

Cayenne 20 år: En ekstraordinær succeshistorie

Ideen blomstrede ud fra en nødvendighed, og har måske resulteret i en af de mest betydningsfulde modeller i Porsches historie. Her er 20 år med Porsche Cayenne.

1. juni 2022

Porsche 911 Carrera RS 2.7: Tysklands hurtigste sportsvogn

For 50 år siden udviklede Porsche en model, der forenede gadebilen og racerbilen – og det kom til at betyde mere for mærket, end nogen havde forestillet sig.

18. maj 2022

Elektrisk racerbil på forsøgsbasis: Porsche 718 Cayman GT4 ePerformance

Mission R blev i 2021 præsenteret som Porsches bud på en fuldt elektrisk racerbil. Nu testes teknologierne fra konceptbilen på alverdens racerbaner i form af elektrificerede udgaver af 718 Cayman GT4.

28. april 2022

Porsche 911 Sport Classic: Tilbage til fremtiden

911 Sport Classic er den anden i rækken af limiterede specialmodeller, som blander nutidens teknologi og kræfter med visuelle referencer fra Porsches historie.

8. april 2022

Den nye Taycan Sport Turismo: Fem fede features

Taycan Sport Turismo har endelig fundet vej til Danmark, og hvis du vil vide, hvilke fem features, du især skal lægge mærke til ved den nye og mere praktiske elektriske Porsche – så følg med her.

14. marts 2022

Comeback for historiske farver til nye Porsche-modeller

Med de nye farvekoncepter Paint to Sample og Paint to Sample Plus udvider Porsche Exclusive Manufaktur sit udvalg af specielle eksteriørfarver til alle modelserier.

4. marts 2022

Future: Nyt ansigt for den seneste kollektion fra Porsche x BOSS

En verdensstjerne åbner det syvende kapitel i historien om et samarbejde mellem to ikoniske mærker, og igen visualiserer Porsche og BOSS hvordan fælles værdier som design, kvalitet og performance skaber en kollektion af essentielle tøjprodukter.

17. februar 2022

Sportslig og puristisk: Den nye Porsche Macan T

Mindre er mere. Dét er filosofien bag den nye Macan T, som med lav vægt og ekstra fokus på dynamik lægger op til en puristisk køreoplevelse.

7. februar 2022

Den nye Porsche Macan GTS: Fem fede features

Den nye Macan GTS er landet i Danmark, og den samler nogle af de bedste features på tværs af Porsche-familien. Her er de fem fedeste, hvis du spørger Porsche Magasin.

19. januar 2022

Porsche Taycan Sport Turismo: Dynamisk allrounder med praktiske kvaliteter

Med Taycan Sport Turismo tilføjer Porsche endnu en variant til den voksende familie af fuldt elektriske sportsvogne. Den praktiske variant kombinerer forskellige egenskaber og lanceres i fem forskellige motorversioner.

18. januar 2022

50-året for Porsche Design hyldes med jubilæumsudgave af 911 Targa

750 eksemplarer af den eksklusive 911 Edition 50 Years Porsche Design hylder 50-året for grundlæggelsen af designstudiet Porsche Design. Jubilæet fejres med en særudstilling hos Porsche Museum i Zuffenhausen, Stuttgart.

17. januar 2022

Luksus for feinschmeckere: Den nye Cayenne Platinum Edition

Porsche lancerer nu udvalgte modeller fra Cayenne-familien i eksklusive Platinum Edition-versioner, hvor elegante designelementer kombineres med en attraktiv udstyrspakke.

10. januar 2022

Elegant, eksklusiv og veludstyret: Panamera 4 E-Hybrid Platinum Edition

Med Panamera 4 E-Hybrid Platinum Edition tilbyder Porsche nu en endnu mere elegant og eksklusiv udgave af den populære sportslimousine.

18. november 2021

Porsche Taycan GTS: Sporty attitude, mere power og længere rækkevidde

Siden den legendariske 904 Carrera GTS så dagens lys i 1963, har modelbetegnelsen med de tre bogstaver haft en ganske særlig betydning for sande Porsche-fans. Med den første fuldt elektriske GTS-model har mærket nået endnu en milepæl.

17. november 2021

Ultimativ performance og maksimal underholdning: Porsche 718 Cayman GT4 RS

500 hestekræfter, 9.000 omdrejninger og hurtigere rundt på Nürburgring end nogensinde. Den nye 718 Cayman GT4 RS er rendyrket racerbil til brug på landevejen.

12. november 2021

Elektrisk allrounder: Porsche Taycan Cross Turismo

Hvis du er vild med Porsche Taycan, så er du måske endnu vildere med Taycan Cross Turismo, som praktisk talt er en Taycan, der byder på endnu mere eventyr.

20. oktober 2021

968 L’ART: Når mode møder automobil

Franske L'Art De L'Automobile forbinder mode og sportsvogne på en helt særlig måde. Grundlæggeren, Arthur Kar, har nu opfyldt en livslang drøm og skabt en personlig fortolkning af halvfemserne Porsche 968.

14. oktober 2021

Tour de Skagen: 911 GT3

En hel dag med den nye Porsche 911 GT3 kan føre dig mange steder hen. Vi valgte at køre så langt, vi kunne – og endte i Skagen.

1. oktober 2021

Endnu skarpere, endnu hurtigere: Den nye 911 GTS

Gran Turismo Sport er, når køreglæden løftes endnu højere. Bag betegnelsen har alle dage gemt sig nogle af de mest sportslige og samtidig underspillede modeller i Porsche-familien – og den seneste 911 GTS holder sig til traditionerne. Vi giver en walkaround.

2. september 2021

Porsche x BOSS: Ny kollektion inspireret af Taycan

Porsche og HUGO BOSS markerer et ikonisk samarbejde med lanceringen af en efterårs- og vinterkollektion inspireret af den fuldt elektriske Taycan.

1. september 2021

Opdateret Taycan: Nye farver og mere tech

Den fuldt elektriske Taycan og Taycan Cross Turismo vil fra september være udstyret med nye smarte løsninger og forbedringer, som optimerer oplevelsen.

4. august 2021

Racerbil til landevejen: Den nye 911 GT3

Det er ret beset en racerbil med nummerplader, og så er den naturligvis hurtigere end nogensinde. Men hvad gemmer sig ellers under skindet på den nye 911 GT3? Vi giver en walkaround om syvende generation af ikonet.

20. juli 2021

Stærkere, skarpere og endnu mere sporty: Den nye Macan

Den nye Macan er landet og fås fra begyndelsen i tre forskellige versioner: Fra en kraftfuld indgangsmodel til en endnu stærkere GTS.

5. juli 2021

Cayenne Turbo GT: Den nye superhelt fra Porsche

Med sine 640 hestekræfter er den nye Cayenne Turbo GT skabt til at kombinere rå og kompromisløse køreoplevelser med alsidig smidighed i hverdagen.

1. juli 2021

De nye GTS-modeller: Endnu mere Porsche 911

Porsche udvider nu 911-familien med de ekstra sportslige GTS-modeller, som både introduceres som Coupé, Cabriolet og Targa.

17. juni 2021

Performance-variant af Cayenne er hurtigste SUV på Nürburgring

En kommende performance-variant af Cayenne har bevist sit potentiale på Nürburgring Nordschleife, hvor den i hænderne på Porsches testkører Lars Kern har klaret en omgang på rekordtid.

16. juni 2021

GT3 Touring: Den diskrete racer

992-versionen af 911 GT3 fås nu også med en Touring-pakken, som gør det hele lidt mere diskret – og nu enten med manuel eller automatisk PDK-gearkasse.

21. maj 2021

Endnu mere personlighed i din Porsche

Med en udvidelse af Porsche Exclusive Manufaktur, Porsche Tequipment og Porsche Classic bliver der nu endnu bedre mulighed for at personliggøre din nye, brugte eller klassiske Porsche.

6. maj 2021

Legetøj for vovehalse: Den nye 911 GT3 Cup

Drømmer du om en karriere som racerkører? Så er den nye 911 GT3 Cup et godt sted at begynde. Vi giver en walkaround om den nye, brutale racerbil fra Zuffenhausen.

16. marts 2021

Taycan Cross Turismo: Get off the road

Mere offroad, mere eventyr. Taycan Cross Turismo er det nye medlem i familien af fuldt elektriske modeller fra Porsche.

22. februar 2021

911 GT3: Når drifterne slippes løs

Syvende generation af den mest baneorienterede 911 har mere tilfælles med racerbilerne end nogensinde.

3. februar 2021

Bare for en sikkerheds skyld

Porsche Approved sikrer dig mod uventede værkstedsbesøg helt indtil din Porsche er 15 år gammel. Vælg mellem 12, 24 eller 36 måneders løbetid på din aftale.

20. januar 2021

Tillykke med de 25 år, Boxster!

25-året for en af de mest populære Porsche-modeller markeres med en specialudgave, som hylder den oprindelige konceptbil.

30. december 2020

911 Turbo: Fra den første til den nyeste

Ingen kender Porsche 911 Turbo bedre end rallyelegenden Walter Röhrl. Den tidligere verdensmester og Porsche-testkører købte sit første eksemplar i 1979, og hans første firmabil hos Porsche var også en 911 Turbo. Her tager tyskeren et kig på alle syv generationer af den ikoniske model.

13. november 2020

Panamera-familien vokser

Nu kan du for første gang vælge imellem tre forskellige plug-in-hybrider, hvis du er ude efter en Panamera.

14. oktober 2020

Nu også PDK til de kraftigste 718-modeller

Endnu hurtigere: Nu kan du også bestille den syvtrins dobbeltkoblingsgearkasse til din 718 GT4, Spyder eller GTS.

18. september 2020

Porsche x BOSS Collection

Siden 2018 har Hugo Boss designet det officielle teamtøj til Porsche Motorsport ­– og det er et samarbejde, som faktisk går mange år tilbage.

15. september 2020

Ny Panamera: Opdateret hele vejen rundt

Med flere kræfter og mere udstyr er den nyeste version af Porsche Panamera den hidtil bedste kombination af sportsvogn og luksuslimousine.

14. august 2020

Turbo uden S: Du kan faktisk godt nøjes

Selv uden et S er den nye 911 Turbo hurtigere end nogensinde. Og du kan vel nok nøjes med 580 hestekræfter?

30. juli 2020

Porsche Track Precision App: Din personlige trackday-træner

Optimér dine evner bag rattet med Porsche Track Precision App, som nu indeholder mere end 300 internationale racerbaner og fungerer via Apple CarPlay.

25. juni 2020

Mere power, mere sport: Den nye Cayenne GTS

Med GTS-versionerne af Cayenne og Cayenne Coupé tilføres Porsches SUV-familie et endnu mere sportsligt præg.

8. juni 2020

Heritage Design Edition: Tilbage til rødderne

911 Targa 4S Heritage Design Edition er skabt til de Porsche-entusiaster, der elsker halvtredserne og tresserne.

8. juni 2020

911 Targa: Åben for nye fornøjelser

55 år efter introduktionen af originalen kombinerer 911 Targa stadig det bedste fra begge verdener på sin egen cool måde.

29. april 2020

Nutidens hightech i fortidens Porsche

Med Porsche Classic Communication Management kan du opdatere din klassiker eller youngtimer med moderne hi-fi og navigation.

6. april 2020

Vil du med ud og lege?

Med 420 hestekræfter og baneoptimeret undervogn er 718 Cayman GT4 ikke blot en effektiv sportsvogn. Det er din nye legekammerat.

2. april 2020

Turbo Power: Den hurtigste nogensinde

Den har skræmt, forarget og begejstret siden halvfjerdserne. Og nu er den tilbage igen. 911 Turbo S er den hurtigste Porsche nogensinde.

18. marts 2020

Elegant brutalitet: Cayenne Turbo Coupé

Cayenne Turbo var den første SUV til at forene ekstrem performance på såvel asfalten som i terrænet. I nyeste udgave af den kraftfulde model forenes det hele med den klassiske coupéform.

10. marts 2020

Tour de København: Porsche 911 Carrera S

Den seneste generation af Porsche 911 er både den kraftigste, hurtigste og mest digitale version af modellen, som kom til verden 1963. Vi tog den med rundt til lige så ikoniske steder i Københavnsområdet.

17. april 2023

Porsche og BOSS indtager foråret med tjekket tøjkollektion

Det seneste kapitel i historien om samarbejdet mellem Porsche og BOSS byder på en kollektion, der kombinerer innovativt design med tilbagelænet Los Angeles-stemning.

23. februar 2023

ROADS by Porsche: Intelligent app guider dig til de bedste køreture

Med den relancerede version af appen ROADS er din næste underholdende køretur kun et par klik væk. Kunstig intelligens hjælper med at sammensætte din favoritrute.

22. februar 2023

“Passion takes you a long way”

Det er 10 år siden, kortfilmen Urban Outlaw gjorde Magnus Walker til kult. Porsche Magasin mødte det britisk-amerikanske fænomen i hans garage i Los Angeles til en snak om, hvorfor filmen påvirkede alverdens entusiaster. Og hvorfor Magnus Walker stadig er relevant i dag.

11. januar 2023

Michael og Nicholas Haaning: Som brødre vi dele

De ejer en af Danmarks mest imponerende bilsamlinger – men dyrker også det vilde liv på racerbanen med deres fælles Porsche 718 Cayman GT4 Clubsport. Vi tog til Porsche On Track på Bilster Berg med brødrene Michael og Nicholas Haaning.

20. december 2022

Martin Pedersen: Når livet handler om Porsche

Martin Pedersen er anden generation i den jyske virksomhed JP Group, som har selveste Porsche på kundelisten. På fabrikken i Viborg produceres reservedele til både klassiske og nyere modeller – og Martin har selv en garage, som begejstrer enhver Porsche-entusiast.

14. november 2022

Porsche Girl: Get out and drive

Hvis der findes en Porsche-bacille, har den bidt sig godt fast i Susanne Steffensen. Entusiasten fra Vejle købte sin første 911 for 10 år siden, og siden har hun sammen med sin mand skabt sig et univers, hvor det meste af fritiden går med sportsvognene fra Zuffenhausen.

14. oktober 2022

Motorsport er essensen i ny kollektion fra Porsche x BOSS

Porsche og BOSS fejrer 50 års samarbejde med en ny kollektion, som med ikoniske design og hightech-materialer dyrker fortidens racerbiler.

7. oktober 2022

Baronessen fra Benzintanken: På køretur med Ghita Nørby

Der findes næppe nogen anden dansk Porsche, som er mere berømt end den sølvgrå 356 fra filmklassikeren ’Baronessen fra Benzintanken’. Porsche Magasin fandt bilen – og fik lokket Ghita Nørby med på en køretur tilbage i tiden.

21. juni 2022

Farnaz Elbæk: Livet er for kort til gråt

Farnaz sælger nogle af Danmarks mest kostbare ejendomme, og hendes valg af bil er alt andet end afdæmpet: En Porsche 911 Carrera S så gul som solen på en dansk sommerdag!

29. april 2022

Porsche-chefen Christine: Det handler altsammen om køreglæde

Hun lægger gerne kajakken på taget af sin elektriske Taycan, og så elsker hun motorsport og racerbiler. Porsche Magasin har talt med chefen for Porsche Danmark, Christine Jelved, om en livslang passion for biler og sportsvogne, om fremgang i en kriseperiode – og om hun ærligt talt kan forestille sig en elektrisk 911.

4. marts 2022

Future: Nyt ansigt for den seneste kollektion fra Porsche x BOSS

En verdensstjerne åbner det syvende kapitel i historien om et samarbejde mellem to ikoniske mærker, og igen visualiserer Porsche og BOSS hvordan fælles værdier som design, kvalitet og performance skaber en kollektion af essentielle tøjprodukter.

6. januar 2022

Kunsten at forfine det perfekte

Lars Erik Nielsen har kørt mere Porsche end de fleste drømmer om, og nu har den tidligere racerkører skabt sin personlige hyldest til mærket, som ligger hans hjerte så nært.

22. december 2021

Cars’n’Gløgg med Malte Ebert

Vi sparker dæk og drikker gløgg med Malte Ebert, som fortæller om sin Taycan og hvorfor han elsker at køre elektriske biler – og om den bedste playliste, når man kører hjem til jul.

3. december 2021

Porsche Club Danmark: 50 år med ægte passion

Stærkt sammenhold og dyb passion for sportsvognene fra Stuttgart har gjort Porsche Club Danmark til samlingsstedet for danske Porsche-ejere. Klubben blev stiftet i 1971, og vi var med, da fællesskabet holdt 50-års jubilæumsfest i smukke omgivelser på Fyn.

5. november 2021

Iværksætterens analoge frirum

Oscar er en driftig ung og moderne iværksætter, som endnu ikke har rundet de 30 år. Alligevel foretrækker han biler, som er bygget, før hans forældre blev født.

20. oktober 2021

968 L’ART: Når mode møder automobil

Franske L'Art De L'Automobile forbinder mode og sportsvogne på en helt særlig måde. Grundlæggeren, Arthur Kar, har nu opfyldt en livslang drøm og skabt en personlig fortolkning af halvfemserne Porsche 968.

17. september 2021

Arkitektens luftkølede drømme

Nicolai Richter-Friis tegner huse og bygninger og har også en svaghed for linjerne, som definerer den klassiske Porsche. Arkitekten fra Nordsjælland har både den allerførste og den allersidste luftkølede udgave stående i garagen.

2. september 2021

Porsche x BOSS: Ny kollektion inspireret af Taycan

Porsche og HUGO BOSS markerer et ikonisk samarbejde med lanceringen af en efterårs- og vinterkollektion inspireret af den fuldt elektriske Taycan.

25. juni 2021

At køre er at leve

Mads Christensen har kørt 258.000 kilometer i sin Porsche 911 fra 1986, og han er langtfra færdig. Bilen er nemlig forfatteren og foredragsholderens meditative rum – og de lange køreture er de bedste.

6. juni 2021

Batterier og boxermotor

Kokken og iværksætteren Bo Sand Hersoug fascineres af det kraftfulde og lydløse boost fra sin elektriske Taycan – men kan heller ikke undvære brølet fra den luftkølede boxermotor i sin klassiske 911.

30. april 2021

Skæve øjeblikke: Porsche-kunst med Chris Labrooy

Den skotske designer og kunstner Chris Labrooy forener klassiske Porscher og moderne kunst i skæve og særprægede motiver, som trækker i smilebåndet hos de fleste 911-fans.

5. marts 2021

En hyldest til rally-Porscherne

Porsche Magasins redaktør, Nikolaj Karlshøj, er så betaget af firsernes rally-Porscher, at han har bygget sin helt egen personlige hyldest.

23. december 2020

Passion for alle pengene

Tina Winther elsker sin 924 for alle de ting, som gør den til modellen, der aldrig helt er blevet accepteret som en rigtig Porsche.

4. december 2020

De røde smagsforstærkere

Ingeniøren Søren Dybdal har mere end almindelig hang til Porsche. Og især, hvis de er åbne, rå – og røde.

30. oktober 2020

Den italienske Porsche

I Aalborg findes en af verdens mest sjældne Porscher. Den har været seks årtier undervejs, og ejeren har selv været med til at bygge den.

5. oktober 2020

Ishockey, kryptovaluta – og Porsche

Han er benhård ishockeyspiller og ekspert i kryptovaluta. Men der er intet, som kan få Nikolaj Rosenthals hjerte til at smelte som en gammel Porsche.

2. oktober 2020

Simon Spies' glemte Porsche

Gemt væk i en garage i Hørsholm står en Porsche 928, som har tilhørt én af Danmarkshistoriens helt store excentrikere: Rejsekongen Simon Spies.

8. september 2020

Hitmagerens Porsche

Musikproduceren Rasmus Stabell ved hvordan man rammer hitlisterne. Og så elsker han sin sorte Porsche 912 fra 1967.

24. juli 2020

Tæt på en Porsche-vinder: Michael Christensen

Han har vundet de største racerløb i verden plus et verdensmesterskab. Og så er Michael Christensen ikke engang fyldt 30 år. Vi har besøgt den hurtige dansker, som finder ro i sit hjem i London.

17. juni 2020

Danske møbelklassikere og grønne Porscher

Møbelproducenten Henrik Lange har det med danske designikoner, som han har det med Porsche. Han elsker det.

14. maj 2020

Bidt af The Landshark

Bildesigneren Søren er bidt af sin lyseblå 928, som han bruger hver dag året rundt. Bildesigneren ejer hele fire eksemplarer af den særlige Porsche.

4. maj 2020

Back 2 Tape: Hiphop i København

Back 2 Tape er musikjournalistens Niko Hüls jagt efter hiphop-kulturen i Europas storbyer. I København møder han breakdanseren Sune Pejtersen, graffitilegenden Lars Pedersen og hiphop-duoen Gebuhr.

22. april 2020

Porsche-samleren fra Østerbro

Henrik Bjørling er indehaver af Danmarks største samling af Porsche, og de står alle parkeret i hans lejlighed på Østerbro i København.

27. marts 2020

Vild med Italien. Vild med Porsche

Iværksætteren Erik Bjørn elsker det meste fra Italien. Og især de smukke bjergveje, der er som skabt til hans 30 år gamle Porsche 911.

20. februar 2020

Når passionen bliver selve livet

Pladesmeden Peter Iversen var 17 år gammel, da han renoverede sin første Porsche 356 i sin fars værksted. I dag har han gjort historien til en del af sit liv.

15. januar 2020

Porsche-kunstneren fra Los Angeles

Amerikaneren Rod Emory har gjort det til sit livsværk at skabe unikke kreationer af den klassiske Porsche 356.

22. marts 2023

Luftgekühlt: Porsche-festival ud over det sædvanlige

Tag enhver variant af en luftkølet Porsche, bland den med et udvalg af historiske racerbiler, tilføj glade mennesker og god stemning og servér det hele et spektakulært sted. Dét er Luftgekühlt!

30. november 2022

Porsche Talks #4 – Haaning Collection

Der blev talt om kærlighed og klassiske biler, da Michael Haaning fra bilmuseet Haaning Collection var hovedpersonen i fjerde udgave af Porsche Talks, som blev afholdt i forbindelse med 2022-sæsonens sidste Porsche On Track-event på Bilster Berg.

5. september 2022

Sportscar Together Day 2022: Glæde og entusiasme til årets store sportsvognsfest

Der var høj sol, masser af sportsvogne og hundredvis af glade besøgende, da Sportscar Together Day 2022 løb af stablen to forskellige steder i Danmark.

5. maj 2022

Porsche Talks #3 – Michael Christensen

Han har vundet det meste, der er at vinde med en Porsche 911, og derfor var entusiasterne spændte på at tilbringe en aften i selskab med racerkøreren Michael Christensen på Steigenberger Alsik Hotel & Spa i Sønderborg.

25. april 2022

For andet år i træk: Mikkel Gade sikrede mesterskabet i Porsche Esports Carrera Cup Denmark

Der var kamp til allersidste ræs, da danmarksmesterskabet i digital motorsport, Porsche Esports Carrera Cup Denmark, blev afgjort i et spektakulært liveshow på Gamebox Festival i MCH Messecenter Herning. For andet år i træk kørte Mikkel Gade med mesterskabspokalen, mens FYRA SimSport Purple sikrede holdmesterskabet.

20. april 2022

Porsche Talks #2 – Christina Nielsen

Få et lille recap af anden udgave af Porsche Talks, hvor Christina Nielsen gæstede Porsche Center København en smuk forårsaften i marts for at fortælle om sin karriere og sit liv som racerkører og iværksætter.

11. marts 2022

Porsche Esports Carrera Cup Denmark afgøres på Danmarks største gamingfestival

Danmarksmesteren i det officielle danske motorsportsmesterskab, Porsche Esports Carrera Cup Denmark, kåres i et TV-transmitteret liveevent på Gamebox Festival i MCH Messecenter Herning lørdag den 23. april.

24. november 2021

Porsche Experience: Et kørekursus ud over det sædvanlige

Hvis du kunne tænke dig at mærke adrenalinen og samtidig blive en bedre chauffør, mens du har det sjovt bag rattet i de nyeste modeller fra Porsche på FDM Jyllandsringen – så gå ikke glip af Porsche Experience.

25. august 2021

Porsche Talks #1 - Elektrisk racing

Fremtidens racerbiler kører på strøm, og begejstringen skal bogstaveligt talt starte i det små. Første udgave af Porsche Talks gjorde deltagerne klogere på udviklingen af elektriske gokarts.

18. august 2021

Sportscar Together Day 2021: En hyldest til sportsvognen

2021-udgaven af Sportscar Together Day samlede entusiaster i både øst og vest til en dag, hvor begejstringen for sportsvognen blev delt, dyrket og suppleret med dækspark-kaffe, foodtrucks, musik og god underholdning.

23. april 2021

Finalen i Porsche Esports Carrera Cup: Mikkel Gade sikrede mesterskabet på Hockenheim

De blev til dobbelt løbssejr og mesterskabstriumf i et brag af en finale i Porsche Esports Carrera Cup, som blev afviklet på i Østre Gasværk på Østerbro i København.

11. december 2020

Årets sidste On Track: Fuld fart som altid

2020-sæsonens sidste On Track-event blev kulminationen på et år, hvor selv ikke en pandemi kunne afholde Porsche-entusiasterne fra at komme ud på racerbanerne.

2. juli 2020

Sportscar Together Day: Kaffe og køretur

Årets udgave af Sportscar Together Day tog entusiasterne med ud på en underholdende køretur gennem centrum af København.

19. juni 2020

Porsche Sport Driving Experience

Porsche Sport Driving Experience er den ultimative mulighed for at blive bedre bag et rat og samtidig prøve nogle af de nyeste modeller fra Porsche på en racerbane.

30. september 2022

Elektrisk eksamen: På Autobahn i en Porsche Taycan

Kan drømmen om en lang, hurtig tur på Autobahn ned gennem Tyskland opnås i en elektrisk Porsche? Frederik Storr Rasmussen gjorde forsøget – og fik sig et par overraskelser undervejs.

18. maj 2022

Elektrisk racerbil på forsøgsbasis: Porsche 718 Cayman GT4 ePerformance

Mission R blev i 2021 præsenteret som Porsches bud på en fuldt elektrisk racerbil. Nu testes teknologierne fra konceptbilen på alverdens racerbaner i form af elektrificerede udgaver af 718 Cayman GT4.

8. april 2022

Den nye Taycan Sport Turismo: Fem fede features

Taycan Sport Turismo har endelig fundet vej til Danmark, og hvis du vil vide, hvilke fem features, du især skal lægge mærke til ved den nye og mere praktiske elektriske Porsche – så følg med her.

19. januar 2022

Porsche Taycan Sport Turismo: Dynamisk allrounder med praktiske kvaliteter

Med Taycan Sport Turismo tilføjer Porsche endnu en variant til den voksende familie af fuldt elektriske sportsvogne. Den praktiske variant kombinerer forskellige egenskaber og lanceres i fem forskellige motorversioner.

10. januar 2022

Elegant, eksklusiv og veludstyret: Panamera 4 E-Hybrid Platinum Edition

Med Panamera 4 E-Hybrid Platinum Edition tilbyder Porsche nu en endnu mere elegant og eksklusiv udgave af den populære sportslimousine.

13. december 2021

Fuld fart på lynopladning: IONITY udvider med flere ladestationer

IONITY, som er ejet af en række bilproducenter, herunder blandt andre Volkswagen Group, Mercedes-Benz og Ford, fortsætter den ambitiøse strategi med en udbygning af netværket af lynladestationer i Europa.

18. november 2021

Porsche Taycan GTS: Sporty attitude, mere power og længere rækkevidde

Siden den legendariske 904 Carrera GTS så dagens lys i 1963, har modelbetegnelsen med de tre bogstaver haft en ganske særlig betydning for sande Porsche-fans. Med den første fuldt elektriske GTS-model har mærket nået endnu en milepæl.

12. november 2021

Elektrisk allrounder: Porsche Taycan Cross Turismo

Hvis du er vild med Porsche Taycan, så er du måske endnu vildere med Taycan Cross Turismo, som praktisk talt er en Taycan, der byder på endnu mere eventyr.

8. oktober 2021

Porsche Mission R: Fuldt elektrisk og skabt til racerbanen

Med op mod 1.100 hestekræfter, innovativ teknologi og lynhurtig opladning er Porsche Mission R et fuldt elektrisk bud på fremtidens racerbil.

1. september 2021

Opdateret Taycan: Nye farver og mere tech

Den fuldt elektriske Taycan og Taycan Cross Turismo vil fra september være udstyret med nye smarte løsninger og forbedringer, som optimerer oplevelsen.

13. maj 2021

Den elektriske Porsche Macan er på vej

De første prototyper af den kommende elektriske Macan er nu sluppet ud af porten hos Porsches udviklingscenter i Weissach.

16. marts 2021

Taycan Cross Turismo: Get off the road

Mere offroad, mere eventyr. Taycan Cross Turismo er det nye medlem i familien af fuldt elektriske modeller fra Porsche.

15. februar 2021

Panamera 4 E-Hybrid: Grøn omstilling i overhalingssporet

Med den nye Porsche Panamera 4 E-Hybrid kombinerer du 462 hestekræfter med muligheden for at køre på ren el i helt op til 56 kilometer.

4. november 2020

Rundt om Taycan: Nu endnu smartere. Og hurtigere.

Det nye modelår bringer en række nye, smarte features ind i den elektriske Taycan, som samtidig bliver endnu hurtigere i Turbo S-versionen.

21. oktober 2020

Rundt om Taycan: Opladning

Hvordan foregår det egentlig, når din Taycan spørger efter frisk power? Her er din guide til opladning.

28. august 2020

Porsche Taycan er den mest innovative bil i verden

Videnskaben har talt, og Porsche Taycan kan nu kaldes for den mest innovative bil i verden.

28. august 2020

Tour de Nordsjælland: Porsche Taycan

Vi kørte gennem København en tidlig morgen og satte kursen mod Nordsjælland – og et besøg på et ganske særligt museum.

12. august 2020

Tour de Aarhus: Porsche Taycan

Vi udforskede Smilets By i den elektriske Porsche Taycan Turbo S – med et par pitstop undervejs.

1. juli 2020

Rundt om Taycan: Porsche Connect

Porsche Connect er din digitale butler, som forbinder dig med din bil og gør det endnu smartere at køre Taycan.

20. maj 2020

Rundt om Taycan: To års gratis serviceaftale

At køre en Taycan skal være en tryg fornøjelse, og som ejer af den første fuldt elektriske sportsvogn fra Porsche, får du nu to års gratis serviceaftale med i købet.

25. april 2022

For andet år i træk: Mikkel Gade sikrede mesterskabet i Porsche Esports Carrera Cup Denmark

Der var kamp til allersidste ræs, da danmarksmesterskabet i digital motorsport, Porsche Esports Carrera Cup Denmark, blev afgjort i et spektakulært liveshow på Gamebox Festival i MCH Messecenter Herning. For andet år i træk kørte Mikkel Gade med mesterskabspokalen, mens FYRA SimSport Purple sikrede holdmesterskabet.

12. april 2022

Syvende afdeling af Porsche Esports Carrera Cup Denmark: Mikkel Gade udbygger føringen på Red Bull Ring

Den forsvarende mester øgede sit forspring i syvende afdeling af Porsche Esports Carrera Cup Denmark, hvor en ny kører meldte sig ind i top-tre.

21. marts 2022

Sjette afdeling af Porsche Esports Carrera Cup Denmark: Føringen skiftede på Sebring

Nye navne med i front i sjette afdeling af Porsche Esports Carrera Cup Denmark, hvor Mikkel Gade overtog føringen i det danske digitale motorsportsmesterskab.

11. marts 2022

Porsche Esports Carrera Cup Denmark afgøres på Danmarks største gamingfestival

Danmarksmesteren i det officielle danske motorsportsmesterskab, Porsche Esports Carrera Cup Denmark, kåres i et TV-transmitteret liveevent på Gamebox Festival i MCH Messecenter Herning lørdag den 23. april.

24. februar 2022

Femte afdeling af Porsche Esports Carrera Cup Denmark: Kampen tilspidset på Road Atlanta

Der er udsigt til et tæt kapløb i toppen af mesterskabsstillingen, efter en spændende femte afdeling af Porsche Esports Carrera Cup Denmark på Road Atlanta.

24. januar 2022

Fjerde afdeling af Porsche Esports Carrera Cup Denmark: Strategiske kampe på Daytona

Forventningerne til et dramatisk ræs blev i allerhøjeste grad indfriet, da fjerde afdeling af Porsche Esports Carrera Cup Denmark blev afviklet på Daytona International Speedway.

29. december 2021

Tredje afdeling af Porsche Esports Carrera Cup: Actionfyldt stemning på Spa-Francorchamps

Lasse Bak forsvarede sin mesterskabsføring i tredje afdeling af det digitale motorsportsmesterskab, hvor Mikkel Gade dog var den store pointvinder i to dramatiske løb på Spa-Francorchamps.

10. december 2021

Anden afdeling af Porsche Esports Carrera Cup Denmark: Dramatik og action på Imola

Der kom nye udfordrere i toppen af mesterskabsstillingen efter en spændende runde på Imola, hvor Lasse Bak bevarede føringen, mens især Bastian Buus imponerende med iskold kørsel.

29. november 2021

Sæsonpremiere på Porsche Esports Carrera Cup Denmark: Sikkert ræs på Nürburgring

Lasse Bak tog mesterskabsføringen efter sæsonpremieren på Porsche Esports Carrera Cup Denmark, som blev afviklet på den virtuelle udgave af Nürburgring.

10. september 2021

Porsche Esports Carrera Cup Denmark: Jagten på Danmarks hurtigste esportkører er gået ind

Hvem er Danmarks hurtigste racerkører i den virtuelle verden? Landets hurtigste esportkørere skal igen konkurrere om den prestigefulde titel og en præmiesum på 100.000 kroner i den nye sæson af Porsche Esports Carrera Cup Denmark.

23. april 2021

Finalen i Porsche Esports Carrera Cup: Mikkel Gade sikrede mesterskabet på Hockenheim

De blev til dobbelt løbssejr og mesterskabstriumf i et brag af en finale i Porsche Esports Carrera Cup, som blev afviklet på i Østre Gasværk på Østerbro i København.

7. april 2021

Bliv klogere på digital motorsport: Tips og gode råd

I den digitale motorsport er du tættere på virkeligheden end du tror, og i simulatoren gælder de samme basale teknikker, som i den virkelige racerbil. Her er fire forskellige tips og input, som gør dig hurtigere.

31. marts 2021

Bliv klogere på digital motorsport: Sådan kommer du i gang

Er du den næste udfordrer i Porsche Esports Carrera Cup Denmark? Her er tre forskellige setups, som får dig i gang med digital motorsport – fra den budgetvenlige løsning til den professionelle rig.

12. marts 2021

Niende afdeling af Porsche Esports Carrera Cup: Kampen intensiveret på Road America

Lasse Bak er tilbage i mesterskabsføringen efter niende afdeling af Porsche Esports Carrera Cup Denmark, hvor den regerende danmarksmester tog pole position og vandt begge løb.

25. februar 2021

Ottende afdeling af Porsche Esports Carrera Cup: Ren krigszone på Imola

Vild kamp om positionerne på den italienske Formel 1-bane, hvor Mikkel Gade både skuffede og sejrede – og lavede om på mesterskabsstillingen i Porsche Esports Carrera Cup Denmark.

9. februar 2021

Syvende afdeling af Porsche Esports Carrera Cup: Vilde kampe i Barcelona

Der var masser af dramatik på Formel 1-banen i Barcelona, hvor det lykkedes for Martin Christensen at forsvare sin førerposition i Porsche Esports Carrera Cup Denmark.

28. januar 2021

Sjette afdeling af Porsche Esports Carrera Cup: Benhårdt ræs på Sebring

Williams-køreren Martin Christensen kæmpede sig tilbage på en førsteplads i Porsche Carrera Cup Esport-mesterskabet efter en benhård sjette afdeling på Sebring International Raceway.

13. januar 2021

Femte afdeling af Porsche Esports Carrera Cup: Tætte kampe på Silverstone

Mikkel Gade overtog føringen i Porsche Esports Carrera Cup Denmark efter actionfyldt afdeling på Silverstone, som endte dyrt for den regerende mester, Lasse Bak.

5. januar 2021

Fjerde afdeling af Porsche Esports Carrera Cup: Dragracing på Daytona

Marcus Jensen måtte afgive førerpositionen i Porsche Esports Carrera Cup efter en actionfyldt afdeling på Daytona International Speedway.

15. december 2020

Tredje afdeling af Porsche Esports Carrera Cup: Dramatisk afslutning på Monza

Mesterskabsstillingen i den virtuelle udgave af Porsche Carrera Cup Denmark blev intensiveret i tredje afdeling på Monza, som bød på en dramatisk afslutning.

1. december 2020

Anden afdeling af Porsche Esports Carrera Cup: Dueller og nærkampe i Texas

Anden afdeling af Porsche Esports Carrera Cup Denmark fandt sted på den virtuelle udgave af Circuit of The Americas, hvor der igen ikke blev sparet på underholdningen.

10. november 2020

Sæsonpremiere på Porsche Esports Carrera Cup: Masser af action på Spa-Francorchamps

Første afdeling af Porsche Esports Carrera Cup Denmark blev skudt i gang med et brag, og der blev kørt tæt i kampene om sejrene på den virtuelle udgave af Spa-Francorchamps.

30. oktober 2020

Porsche Danmark Esports Team klar til kamp

Fire hurtige profiler skal repræsentere Porsche Danmark i Esports Carrera Cup hvor nationens 40 hurtigste kørere skal kæmpe om en samlet præmiepulje på 100.000 kroner.

28. september 2020

Porsche Danmark bag nyt dansk digitalt mesterskab

Porsche Esports Carrera Cup er det nye danske digitale motorsportsmesterskab for alle, som vil prøve chancen som virtuel racerkører. 40 hurtige deltagere skal kæmpe om en samlet præmiepulje på 100.000 kroner.