Udvendigt design

De nye Panamera GTS-modellers helt specielle dynamik viser sig med det samme – blandt andet med spillet med sort kontrastfarve. Således er elementer som fx siderudelisterne, luftindtagene på siderne, logoet på bilens bagende og sportsudstødningssystemets afgangsrør udført i sort (højglans). Det visuelle udtryk forstærkes yderligere af, at den nederste del af Panamera GTS-modellerne i lakeret i matsort – inklusive de 20” Panamera Design-fælge. Også baglygterne og det karakteristiske lysbånd bagpå er mørkt tonet. Som ekstraudstyr fås desuden mørke LED-Matrix-forlygter inklusive Porsche Dynamic Light System Plus.

Begge GTS-modeller er som standard udstyret med SportDesign-pakken med unik front og bagende. Den adaptive hækspoiler på Panamera GTS deler sig efter udkøring og bliver tydeligt bredere, og på den måde reducerer den effektivt opdriften på bilens bagende. Den adaptive tagspoiler på Panamera GTS Sport Turismo giver fremragende kørselsstabilitet.

Det effektive bremsesystem med røde bremsesadler kendetegner begge modeller. Og det samme gælder sportsundervognen med adaptiv luftaffjedring, som er sænket 10 mm. ”GTS”-logoer nederst på fordørene (tilvalg) fuldender det sportslige helhedsbillede.

Modelinformation