Cayenne E-Hybrid

Fra kr. 1.597.873

Teknik | Konfigurér

Cayenne Turbo S E-Hybrid

Fra kr. 3.172.635

Teknik | Konfigurér

Tekniske Data

Cayenne E-Hybrid

Forbrug / CO2-udledning

Brændstofforbrug/emissioner*

Brændstofforbrug ved blandet kørsel: 27,0 - 32,3 km/l

CO2-emissioner ved blandet kørsel: 83 - 71 g/km

27,0 - 32,3
km/l
83 - 71
g/km
462 hk / 340 kW Systemydelse (hk / kW)
5,0 sek. Acceleration 0 - 100 km/t med Sport Chrono pakke
19,1 sek. Acceleration fra 0 - 200 km/t med Sport Chrono pakke
253 km/t Tophastighed
1.983 mm Bredde
4.918 mm Længde

Cayenne

En sportsvogn til 5 personer

Fem døre, der er åbne over for ethvert eventyr. Med et dynamisk design og effektive turbomotorer. Med en fremragende digital opkobling, der bringer hele verden ind i cockpittet. Med alsidighed, kvalitet og retningsvisende assistentsystemer, der giver fører og passagerer en usædvanlig komfort.

På denne måde gør Cayenne "Porsche oplevelsen" endnu mere alsidig. Og bliver på samme tid ved med at være det, den altid har været: en sand sportsvogn.

 

 

Få ubegrænset opladning hjemme og ude

Clever Unlimited giver dig ubegrænset opladning hjemme og ude til din Porsche Cayenne E-Hybrid.

Clever Unlimited Network er til dig, der ønsker at lade ubegrænset på Clevers landsdækkende ladenetværk, men ikke har mulighed for at få opladning hjemme.

Når du har bestilt Clever Unlimited, tager Clever hånd om:

1. Afdækning af dine installationsforhold
2. Opsætning af ladeboks på valgfri privatadresse
3. Levering af velkomstpakke med din personlige ladebrik
4. Kvartalsvis tilbagebetaling af strømmen, du har brugt til opladning hjemme - helt automatisk via Betalingsservice

Bestil Clever Unlimited eller Clever Unlimited Network hos dit Porsche Center, når du køber din nye Porsche Cayenne E-Hybrid.

Se priser

 

 

Porsche Connect

Mere tid til det væsentlige

Med nye, praktiske tjenester og smartphoneapps, der på mange måder gør dit liv lettere.

Fx Porsche Connect App, Apple® CarPlay, My Porsche eller  Porsche Connect Store.

Med Porsche Connect har du adgang til praktiske tjenester og funktioner, der hjælper dig før, under og efter køreturen i din Cayenne.

Nem betjening med PorscheConnect App, via PCM eller MyPorsche. Læg hertil ud over Navigation Plus ellerPorscheConnect App mere end 20 andre tjenester og apps.

For at du altid kan holde fokus på vejen og trafikken, får du også hjælp af Voice Pilot, din onlinestemmebetjening. Bare sig, hvor du vil hen – eller hvad du gerne vil. Voice Pilot kender ikke blot navigationskommandoer som ”kør mig til ...“ – det kan fx også regulere temperaturen indvendigt i din sportsvogn. Du skal bare sige, at du har det for koldt eller for varmt, så øges eller sænkes temperaturen automatisk.

Apple® CarPlay

Med Porsche Connect kan du med Apple® CarPlay også anvende apps på din iPhone® i din Porsche. Dermed kan du bruge apps som fx "Telefon", "Musik" eller "Nyheder" nemt og sikkert – via PCM og via  Apples  stemmebetjening, Siri®.

My Porsche

Alle Porsche modeller kan konfigureres efter dine præferencer. Det samme kan Porsche Connect. Derfor kan du personalisere og betjene mange Porsche Connect-funktioner og -tjenester til dine behov via  My Porsche. Planlæg din rute, og send den til din Porsche. Se det aktuellëtankniveau og dataene fra din seneste køretur, eller tjek, om døre og ruder er lukket. Din familie og dine venner har, hvis du ønsker det, også adgang til My Porsche og dermed til visse funktioner i din Porsche.

Porsche Connect Store

Ønsker du at forlænge din aftaleperiode? Eller købe flere Porsche Connect-tjenester? Besøg Porsche Connect Store, og lær indholdet i og mulighederne med Porsche Connect at kende.

Porsche Connect er meget alsidigt: Du kan se alt om yderligere tjenester, apps og funktioner på Porsche Connect – inklusive Informationer om tilgængeligheden til din bil og i dit land.

 

Visning af E-Hybrid-status

I Porsche Connect App og Car Connect App samles vigtige informationer om din E-Hybrid. Fx rækkevidden i ren eldrift og den samlede rækkevidde, batteriets aktuelle opladningsstatus og den resterende opladningstid.

Fjernbetjening af opladning og klimafunktion

Du kan styre hybridspecifikke funktioner i din Porsche på en komfortabel måde via fjernbetjening. Du kan fx fastlægge, hvornår en opladning skal være afsluttet. Også klimaanlægget kan tilpasses optimalt til din dagsrytme. Så er du altid klar til start, når det passer dig.

Find opladningsmuligheder

Leder du efter en opladningsmulighed undervejs? Med Porsche Connect-tjenesten ”Ladestandere“ kan du finde ladestandere i nærheden eller ved destinationen. Du kan nemt sortere resultaterne efter afstand.

Design

Dynamisk formsprog. Typisk Porsche.

Det viser kendetegn som fx de fremhævede skærme, den lange motorhjelm, der falder i niveau frem mod bilens front, med powerdome og de karakteristiske tredelte luftindtag, der er blevet endnu større og mere dominerende.

Eksteriør

Fronten har et nyt og meget kraftfuldt design – allerede mens bilen holder stille, kommer den enorme kraftudfoldelse til udtryk. LED-forlygterne er som ekstraudstyr udstyret med LED-Matrix-Beam.

På siden lægger man mærke til tagets skærpede linjeføring, der er faldende hen mod bagenden og videre ind i tagspoileren. Det gælder også de nydesignede døre og de nye, op til 22” store fælge med – for første gang på  Cayenne  – forskellige dækstørrelser med en bredde på op til 315 mm på bagakslen. Alt sammen yderligere detaljer, der forstærker det sportslige helhedsindtryk.

Bagenden har fået en helt ny udformning. Opmærksomheden ledes straks hen på det iøjnefaldende lysbånd, som strækker sig over hele bagenden og understreger Cayennes fremtoning på en elegant måde. Baglygterne er udstyret med topmoderne, præcis LED-teknik og viderefører designkonceptet fra forlygterne. Deres enkelte lygteenheder ses som tredimensionelle elementer. Endnu et højdepunkt inden for bildesign.

 E-Hybrid skiller sig desuden ud med modelbetegnelsen ”e-hybrid”“ på skærmen i venstre og højre side samt på bagklappen. Et andet kendetegn er bremsesadler i farven acidgreen.

I forhold til den forrige generation fremstår Cayenne alt i alt mere bredskuldret – og dermed mere muskuløs, atletisk og dynamisk.

Eksklusivt for den nye Cayenne E-Hybrid: de nye 21” Cayenne AeroDesign-fælge.

Interiør

Eksklusivt, sportsligt, ergonomisk. Eksempelvis med det flade instrumentpanel med et bredt design og den stigende midterkonsol, så man hurtigt kan skifte greb fra multifunktionssportsrattet til gearvælgeren.

Vi stammer fra motorsporten. Der har vi lært, hvor vigtigt det er at bringe bil og fører så tæt sammen som muligt. Kabinen bygges nærmest rundt om føreren. Og er dermed fuldt ud orienteret mod føreren.

Det gælder også for sæderne: Sportsligheden er det centrale element. Også på det nyudformede bagsæde, hvor hver enkelt plads også udløser motorsportsfornemmelser. Uden at du skal give afkald på komfort.

En nyhed i alle Cayenne-modeller er betjeningskonceptet Porsche Advanced Cockpit. Midterkonsollen med Direct Touch Control er udstyret med en overflade i glaslook med berøringsfølsomme knapper til direkte adgang til de vigtigste funktioner. Derimellem sidder den kompakte gearvælger. Oven over midterkonsollen er Porsche Communication Management (PCM) med 12” full-HD-berøringsdisplay inklusive onlinenavigationsmodul, der gør betjeningen intuitiv, placeret. Kombiinstrument er placeret bag ved multifunktionssportsrattet. Til højre og venstre for den typiske Porsche omdrejningstæller, der er analog og med klassisk viser, er der placeret to displays med høj opløsning, der ved behov viser virtuelle instrumenter, kort og andre informationer.

Ambientebelysningen (ekstraudstyr) i flere farver – en nyhed i Cayenne – sætter målrettet lysmæssige accenter i kabinen. Dermed kan du vælge mellem forskellige farveuniverser til forskellige stemninger og herudover også selv vælge lysintensiteten.

Alle modeller imponerer med typiske Cayenne-fortrin: gode pladsforhold, masser af fleksibilitet og mange udsøgte materialer. Med de mange individualiseringsmuligheder kan du få det, lige som du gerne vil have det.

Porsche E-Performance

Hybridteknologi fra racerbanen.

Cayenne E-Hybrid er en ægte racer, når det gælder præstationer og fremtid. En af de første plug-in-hybrider i segmentet.

Den nye Cayenne E-Hybrid

3,0-liters V6-turbomotoren med 340 hk opbygger ydelse og drejningsmoment i takt med, at omdrejningstallet stiger. Det Maksimale drejningsmoment fra elmotoren med 136 hk er til gengæld til rådighed med det samme. Resultatet er et systemdrejningsmoment på enorme 700 Nm. Altså helt igennem sportsvognspræstationer.

 Cayenne E-Hybrid accelererer fra 0 til 100 km/h på blot 5,0 sek., og tophastigheden er 253 km/h. Og det med hele 29,4-31,3 km/l.

Med en rækkevidde fra 23 km til 44 km ved ren i eldrift kan du teoretisk set køre i byen en hel arbejdsdag uden at tilslutte forbrændingsmotoren – og det med en tophastighed på op til 135 km/h.

Oplev, hvad Porsche E-Performance betyder. I din dagligdag. For din køreoplevelse. For din trang til at komme fremad.

Opladningsinfrastruktur

De hurtigste tider. Også ved opladning.

Et nyt mobilitetskoncept er kun innovativt, hvis det omfatter mere end selve bilen. Porsche E-Performance inkluderer derfor infrastrukturen: en optimalt integreret ladetilslutning på bilen, praktisk opladningsudstyr samt gennemtænkte opladningsmuligheder til, når man er hjemme og på farten.

Opladning derhjemme

Til opladning af din Porsche derhjemme anbefaler vi, at du får installeret en industristikdåse. En praktisk vægholder til Porsche universalopladeren (AC) er en del af standardudstyret til din E-Hybrid-model.

Hvis vægmontering ikke er mulig, eller hvis du fx ønsker et opladningssted i din carport, kan du anskaffe dig en ladestander (ekstraudstyr).

 

Porsche universaloplader (AC) og ladetilslutning på bilen

 Porsche universalopladeren (AC), som er standardudstyr, etablerer en sikker forbindelse mellem forskellige stikdåser og din  Porsche. Når bilens ladestik er blevet sat i, bliver ladestikket automatisk registreret af bilen og låst. Nu er bilen også sikret mod at køre væk. Opladningen starter med det samme. Hvis du via kombiinstrumentet har angivet et tidspunkt, hvor batteriet skal være opladet, starter opladningen først på et senere tidspunkt. På den måde kan du eksempelvis gør brug af lave natstrømstakster.

Opladning på farten

I mange byer er der offentlige ladestandere, som du kan bruge til opladning af din Porsche E-Hybrid-model. Til det formål kan du købe et ladekabel (Mode 3) som ekstraudstyr.

Alternativt kan du oplade bilen med Porsche universalopladeren (AC) og strøm fra egnede stikdåser – fx mens du er på arbejde. Til det formål findes der særlige netstikadaptere fra Porsche, der er nemme at skifte.

Hvis du gerne vil lade din sportsvogn op i udlandet, kan du som ekstraudstyr købe et passende netkabel – du kan få til alle gængse stikdåser i hele verden. Og med Porsche Connect kan du nemt finde ladestandere i nærheden, langs ruten eller ved destinationen.

Porsche Charging Service

 Porsche Charging Service giver dig nem adgang til offentlige ladestandere. I alle lande og fra alle udbydere*. Helt uden ekstra registrering hos den pågældende udbyder. Med kun ét autentificeringskort (RFID-kort eller smartphone-app). Afregningen sker bekvemt og kontantløst via din Porsche Account, og du kan se afregningen og opladningshistorikken online.

*I første omgang kun tilgængeligt i udvalgte lande. Flere lande er under planlægning.

Undervogn

Alt under kontrol. Takket være 4D-Chassis Control.

Nogle gange er der flere veje, der kan føre en frem til destinationen. Takket være nyheder som blandt andet adaptiv luftaffjedring eller bagakselstyring.

Adaptiv luftaffjedring

Den adaptive luftaffjedring øger køredynamikken og komforten. Ved at anvende trekammerteknologien opnås der en endnu bedre forbindelse mellem komfort og sportslighed, da affjedringsraten indstilles efter køreindstillingen og kørselssituationen. Herudover omfatter luftaffjedringen en niveauregulering for et konstant bilniveau, PASM samt en højdeindstilling. På denne måde kan du variere frihøjden aktivt efter dit behov.

Bremser

 Porsche Surface Coated Brake (PSCB) er en ny milepæl på områderne performance og design.

Disse bremsers innovation består i, at man for første gang har kombineret en støbejernsbremseskive med et keramisk lag (wolframkarbid). Fordelene i forhold til konventionelle støbejernsbremser i en sammenlignelig konstruktion og dimension er, at responsen her er blevet endnu bedre, og at der er en utroligt stor fading-stabilitet. Med det nye overfladelag bliver bremseskiverne også ved med at have en blank overflade efter en længere parkeringsperiode. Hvidlakerede bremsesadler giver bremserne et unikt look. PåCayenne Turbo er de monteret som standard, og på alle andre Cayenne-modeller fås de som ekstraudstyr.

Bagakselstyring

Bagakselstyringen, der fås som ekstraudstyr, fås for første gang i Cayenne-modellerne. Den øger bilens præstationer og hverdagsanvendelighed på en og samme tid. Ved lave hastigheder styrer systemet baghjulene i modsat retning af de drejede forhjul. Det giver en virtuelt kortere akselafstand. Det reducerer vendediameteren, øger adrætheden og gør det betydeligt lettere at parkere. Ved højere hastigheder styrer systemet baghjulene i samme retning som de drejede forhjul. Denne virtuelle forøgelse af akselafstanden øger kørselsstabiliteten.

Porsche Dynamic Chassis Control (PDCC)

PDCC er et undervognsreguleringssystem, der medvirker til en aktiv krængningsstabilisering. Det registrerer sidehældninger ved kørsel i sving helt fra starten og reducerer dem. Ydermere reducerer det svingninger fra side til side, når bilen kører på et ujævnt eller bølget underlag. Det bidrager de nye elektromekaniske stabilisatorer til. De reagerer hurtigere end sammenlignelige hydrauliske systemer og arbejder mere effektivt. Resultatet er forbedrede præstationer.

Assistentsystemer

Kom mere sikkert, komfortabelt & effektivt frem til din destination.

Cayenne byder på talrige assistentsystemer, der aflaster dig, hjælper dig, registrerer farer og advarer dig i rette tid.

LED-Matrix-forlygter inkl. Porsche Dynamic Light System Plus (PDLS Plus)

LED-Matrix-Beam deaktiverer målrettet segmenter i den permanente fjernlyskegle. 84 LED'er, der aktiveres separat, indstilles i den forbindelse til situationen ved at blive slukket eller dæmpet. Køretøjer foran dig eller i en modkørende vognbane blændes ikke længere, og områderne derimellem og ved siden af fortsat er fuldt oplyst.

PDLS Plus omfatter ud over funktionerne i PDLS også et elektronisk kurvelys og vejkrydslys, der baserer på navigationsdata. Når du nærmer dig et vejkryds eller en indsnævring, aktiverer vejkrydsfunktionen det venstre og højre drejelys – lyskeglen bliver bredere og kortere. Det giver bedre oplysning af omgivelserne.

Head-up-display*

Head-up-displayet projicerer alle relevante kørselsinformationer direkte i førerens synsfelt i en komplet farvevisning. Førerens blik distraheres mindre, og opmærksomheden på trafikken fastholdes. Du kan få vist informationer som fx den aktuelle hastighed, navigationsvisninger, vejskiltegenkendelse, telefon, offroadinformationer eller advarsler fra førerassistentsystemerne.

Skærmens lys tilpasser sig automatisk til lysforholdene udenfor. Desuden er der en nat- og dagsvisning, og projektionshøjden kan indstilles. Med Sport Chrono-pakken (ekstraudstyr) tilføjes flere informationer til head-up-displayet.

*Tilgængelig fra 08/2018.

Adaptiv fartpilot (ACC)

System tilpasser helt automatisk din Cayennes hastighed afhængigt af afstanden til det forankørende køretøj. I den forbindelse overvåger radarsensorer på fronten området foran din bil.

Hvis du har indstillet en bestemt hastighed og nærmer dig et forankørende køretøj med lavere hastighed, reducerer systemet din bils hastighed ved at reducere gasgivningen eller ved at bremse let, indtil en tidligere valgt afstand mellem bilerne er nået. Din Cayenne holder derefter den valgte afstand til det forankørende køretøj. Hvis det forankørende køretøj reducerer hastigheden yderligere, reducerer den adaptive fartpilot også din bils hastighed – om nødvendigt helt til stilstand.

Takket være stop&Go-funktionen kan bilen selv sætte i gang igen efter en opbremsning til stilstand. Hvis bilen holder stille i mere end 3 sek., er det nok at vippe speederen en smule eller at genoptage kørslen via ratbetjeningsarmen.

Vognbaneassistent inklusive vejskiltegenkendelse

Systemet aflaster føreren med en styrefunktion, som hjælper med at holde bilen i vognbanen.

Den integrerede vejskiltegenkendelse registrerer hastighedsgrænser, overhalingsforbud og indirekte påbud som fx byskilte ved hjælp af kamerabilleder og navigationsdata, og informationerne vises i kombiinstrumentet.

Advarsler om sving supplerer vejskiltegenkendelsen: På baggrund af data fra navigationssystemet og registrering af skilte med advarsler om sving via kameraet viser systemet retningsanvisninger i kombiinstrumentets display, når du nærmer dig snævre sving. Længe før du kommer til svinget. Og hvad betyder alt dette for dig? Mere komfort og aflastning – fx på lange køreture.

Advarsels- og bremseassistent

Advarsels- og bremseassistenten, som er standardudstyr, reducerer risikoen for kollisioner med køretøjer, fodgængere og cyklister inden for systemets grænser.

Systemet registrerer ved hjælp af frontkameraet, om der er køretøjer, fodgængere eller cyklister i kollisionsområdet, og føreren advares optisk og akustisk. I anden fase advares føreren også med et bremseryk, hvis bilen kører for hurtigt mod køretøjer, fodgængere eller cyklister. Hvis føreren derefter bremser, bliver opbremsningen om nødvendigt forstærket til en nødopbremsning. Hvis føreren ikke reagerer, udfører bilen automatisk en nødopbremsning for at reducere følgerne af en kollision eller for helt at undgå en kollision.

Natsynsassistent

Natsynsassistenten giver også føreren information om, hvad der er uden for forlygternes rækkevidde, når man kører i mørke. I den forbindelse registrerer et infrarødt kamera fodgængere eller større dyr, allerede inden de bliver belyst. I kombination med PDLS Plus blinker forlygterne kort tre gange på fodgængere i vejkanen eller på kørebanen med en markeringslysfunktion for at gøre føreren specifikt opmærksom på dem.

Porsche InnoDrive inklusive adaptiv fartpilot*

Porsche InnoDrive understøtter dig på en helt ny måde, når du kører. Systemet udvider afstandsreguleringen med flere, innovative funktioner. Dermed bliver din hastighed optimeret forudseende. Ved hjælp af navigationsdata i høj opløsning og informationer fra radar- og videosensorerne genkender Porsche InnoDrive hastighedsgrænser og vejforløb som fx stigninger eller kurveintensiteter på din rute, allerede før du kommer hen til dem. Din Cayennes gearskiftestrategi og hastighed bliver tilpasset tilsvarende. Det giver intelligent kørsel og en klar effektivitetsfordel.

Afhængigt af indstillingen vælger systemet den optimale parameter for motorstyring, gearvalg inklusive rullefunktion og deceleration. Porsche InnoDrive er simpelthen typisk Porsche: større effektivitet samtidig med maksimal komfort og køreglæde.

*Porsche InnoDrive inklusive adaptiv fartpilot er ikke tilgængelig i visse lande.

Soundsystemer

Man skal ikke være alene om at glæde sig over store lydoplevelser.

Med soundsystemerne fra Burmester®, BOSE® og Sound Package Plus vil du opleve den bedste lyd. På alle fem siddepladser.

Burmester® 3D-highend-surroundsoundsystem

En samlet effekt på 1.455 W, 21 separat styrede højttalere inklusive aktiv subwoofer med 400 W class D digital forstærker, tovejscentersystem og over 2.500 cm² membranflade. De specielle air motion tweeter-bånd giver en umiskendeligt fin, klar og uforvrænget, niveaustærk diskantlyd.

Alle højttalerchassiser er afstemt præcist efter hinanden og og giver et optimalt basfundament samt en fremragende opløsning og impulspræcision. Resultatet er en naturlig og substansrig rumklang selv ved høje lydstyrker. Den nye 3D-lydoplevelse, der frembringes via de højttalere, der er integreret i A-stolperne, og af en speciel Auro-3D-algoritme, er ekstra imponerende. Sound-enhanceren optimerer lyden yderligere i forbindelse med datakomprimeret musikmateriale. Rent visuelt flyder systemet med Burmester®-højttalerafdækningerne på glimrende vis ind i helhedsbilledet.

Sound Package Plus

Den standardmonterede Sound Package Plus giver med ti højttalere på 150 W en lyd i særklasse. Med forstærkeren, der er integreret i PCM, afstemmes lydbilledet optimalt til fører og passagerer.

Individualisering

Fordi enhver sportsvognsdrøm er unik: Porsche Exclusive Manufaktur og Tequipment.

Vi tilbyder dig et stort antal individualiseringsmuligheder. Visuelle og tekniske. Til udvendigt og indvendigt. Fra den punktuelle ændring til omfattende forandringer.

Exclusive Manufaktur

Bliv inspireret af vores eksempler fra Exclusive Manufaktur, og find ud af alt om disse usædvanlige bilers konfiguration.

Porsche Tequipment

Du kan også konfigurere din bil lige efter dine ønsker med produkter, der er udviklet specielt til din Cayenne af Porsche Tequipment.

Galleri