911 Carrera GTS

fra kr. 2.388.320

Teknik | Konfigurér

911 Carrera GTS Cabriolet

fra kr. 2.644.772

Teknik | Konfigurér

911 Carrera 4 GTS

fra kr. 2.533.465

Teknik | Konfigurér

911 Carrera 4 GTS Cabriolet

fra kr. 2.791.115

Teknik | Konfigurér

911 Targa 4 GTS

fra kr. 2.791.115

Teknik | Konfigurér

Tekniske Data
Akselafstand: 2.450 mm
Længde: 4.528 mm Højde: 1.284 mm
Oversigt over tekniske data
*Vigtig information

I øjeblikket sker omstillingen til modelår 2019 og til den helt nye europæiske målestandard for brændstofforbrug og udstødning – WLTP.
Denne model er endnu ikke færdigtestet eller endelig godkendt i forhold til de nye standarder og kan derfor ikke konfigureres som modelår 2019 endnu. Tekniske data og priser som vises, gælder for det udgående modelår 2018.

Modelinformation

Ideen bag 911 GTS

Stemmen i hovedet, som opildner os. Ambitionen om at give sig fuldt ud. Den konstante sult efter mere. Det er lige præcis denne indre drivkraft, som manifesterer sig i de nye 911 GTS-modeller. GTS. Det er tre bogstaver, som vakte stor opstandelse for første gang i 1963 i 904 GTS. Og som siden da har været ensbetydende med en kombination af racerbane-performance og stor sportslighed i dagligdagen. Og som i de nye 911 GTS-modeller giver et sportsligt plus på 30 hk og 50 Nm i forhold til 911 Carrera S-modellerne. Samt masser af ekstra skarphed, når det gælder design, udstyr og køredynamik. GTS. Det er et sportsvognskoncept for alle, som ønsker sig de absolutte toppræstationer som en del af livet. Fordi de ikke kan lade være.

Læs mere

Eksteriør design

Fronten er kraftfuld. Det sørger frontdelen med sine klare og især funktionelle former for. Store luftindtag øger lufttilførslen og understreger GTS-modellernes sportslighed. Lysdesignet sætter nye standarder. Bixenonforlygter inklusive Porsche Dynamic Light System (PDLS) imponerer med det karakteristiske og iøjnefaldende 4-punkts LED-dagskørelys. Hjulene giver et indtryk af rendyrket motorsport. De 20” 911 Turbo S-fælge lakeret i sort med centermøtrik imponerer takket være de særligt brede mål med fremragende vejgreb og præstationer på racerbanen. Som ekstraudstyr fås 20” Carrera S-fælge i 10-eget design. Bagenden er endnu mere muskuløs. Den er 44 mm bredere end på 911 Carrera S – det giver mærkbart mere køredynamik i alle sving. Et markant optisk udtryk: pyntelisten mellem de mørkttonede baglygter på 911 Carrera GTS-modellerne med baghjulstræk. Den er holdt i sort præcist som de centralt placerede dobbelte afgangsrør fra det standardmonterede sportsudstødningssystem. Forbeholdt de firehjulstrukne modeller: den gennemgående lysstribe i LED-teknik. For et ekstra intensivt lys. Og et umiskendeligt design. Kort sagt: Selv de mindste detaljer er afstemt konsekvent efter hinanden. For imponerende præstationer. For et udtryksfuldt look. For en sportsvogn, som har fortjent betegnelsen GTS.

Læs mere

Interiør design

Interiør Hvad skal man med den indre drivkraft, hvis den ikke har en klar målsætning? Derfor er det endnu mere vigtigt med et interiør, som giver mulighed for at koncentrere sig fuldt ud om det væsentlige. Ved at stille alle de informationer til rådighed, som du har brug for under kørslen, på en måde, så man kan registrere dem i en fart. En særligt sportslig detalje i tankegangen: Mode-kontakten på GT-sportsrattet til valg mellem fire forskellige køreindstillinger. Ligesom den tydelige placering af de fem runde instrumenter og den intuitive betjening af Porsche Communication Management (PCM) inklusive onlinenavigationsmodul via bilens multitouchscreen eller stemmebetjening. Materialerne er både eksklusive og sportslige. Det første tegn: modelbetegnelsen i sort på dørindstigningsafdækningen. Og endnu et: anvendelsen af motorsportstestet Alcantara®. Det giver ekstra godt greb og anvendes på ratkransen samt på gearstangen/gearvælgeren. Desuden på dørgrebene, armlænet i dørbeklædningerne, afdækningen til opbevaringsrummet i midterkonsollen og – i Coupé-modellerne – på loftbeklædningen. Sædernes midterstykke er også udført i Alcantara®. GTS-modelbetegnelsen er desuden broderet på sædernes hovedstøtter. Bagsædet? Kan man vælge at lade bortfalde i Coupé-modellerne. GTS-interiørpakke Man kan altid give den en tand mere. Selv med ting, som allerede er kørt helt til grænsen. Beviset på det er GTS-interiørpakken (ekstraudstyr), som giver sportslige kontraster. Læderinteriøret (ekstraudstyr) med udvidet Alcantara®-omfang udvides i den forbindelse med et særligt præg i kontrastfarverne Carmine Red eller Rhodium Silver. GTS-modelbetegnelserne på hovedstøtterne er broderet i kontrastfarve. Derudover medfølger diverse pyntesyninger og PORSCHE navnet på måtterne. Sikkerhedsselerne og omdrejningstællerens skive er også udført i kontrastfarve. Og det bliver endnu mere sportsligt: med kulfiber. Det ekstra lette materiale anvendes på instrumentpanelets og dørenes pyntebeklædninger samt på midterkonsollen. Altså helt tæt på motorsporten. GTS-interiørpakken giver de nye 911 GTS-modeller en endnu mere funktionel og optisk selvstændighed. For din helt personlige udlægning af begrebet sport. Og til din helt personlige GTS.

Læs mere
Galleri
Brochure