Udvendigt design

Et godt design fortæller en historie. Designet af 718 Boxster T og 718 Cayman T fortæller endda 2. For det første en om bilernes bevægede historie. Om vundne bjergracerløb. Om utallige besejrede sving. Samtidig fortæller det om en opbrydningstid. Om nye veje, uopdagede ruter, talrige muligheder. Kort sagt: om muligheden for at køre afsted spontant – og ikke stoppe igen i lang tid.

Sidelinjen på 718 Boxster T og 718 Cayman T er lav, angrebslysten og understreger centermotorkonceptet. Hjulkasserne er store, og de 20” Carrera S-fælge er lakeret i en mørkegrå farve. Det samme gælder sidespejlene. En markant signatur på siden: dekorstriben med ”718 Boxster T”- eller ”718 Cayman T”-modelbetegnelse.

Et blik på fronten viser de for 718-modellerne typiske klare og kraftfulde former med store luftindtag, der sikrer en optimal lufttilførsel. Skærmene understreger i den forbindelse designet af de integrerede bixenonforlygter med LED-dagskørelys.

Den brede bagende er prydet af ”718 Boxster T“- eller ”718 Cayman T”-modelbetegnelsen udført i farven Agate Grey. Et andet blikfang er sportsudstødningssystemet med det centralt placerede sorte dobbelte afgangsrør.

Lav og bred. Selvsikker. Det er dens fremtoning. Som det hører sig til for en ægte sportsvogn. Den nye 718 Boxster T og 718 Cayman T. Den er fast besluttet på at katapultere dig ind i det virkelige liv. Så snart du drejer tændingsnøglen.

Modelinformation