Indvendigt design

Feng shui? Hygge? Det er alt sammen meget godt. Men nogle gange har man bare brug for mindre – og til gengæld lidt mere plads til at trække vejret. Det er lige præcis derfor, at designet i den nye 718 Boxster T og 718 Cayman T har fokus på præcist 3 ting: kørsel, kørsel, kørsel. Det betyder stor ergonomi, kort afstand mellem rat og gearstang og direkte tilgængelighed til alle vigtige funktioner.

Så tag bare fat om GT-sportsrattet! Og inden for umiddelbar rækkevidde har du Mode-kontakten, som du kan bruge til at vælge mellem køreindstillingerne Normal, SPORT, SPORT PLUS og Individual-indstillingen. Den forkortede gearstang understreger med skiftediagrammet med rød baggrund de sportslige ambitioner i kabinen.

Interiøret: sort og enkelt. På rat og gearstang: glat læder for en behagelig fornemmelse. På dørene: puristiske stropper til døråbning. De sortlakerede (højglans) pyntelister på instrumentpanel og midterkonsol fuldender designet på harmonisk vis.

At koble fra: ja. At sidde og hænge: nej. Det sørger sportssæderne Plus (2-vejs) med forhøjede sidestykker og midterstykker af modstandsdygtigt Sport-Tex – eller som ekstraudstyr de adaptive sportssæder Plus (18-vejs) for. Lyst til noget endnu mere sportsligt? Skålformede sportssæder eller særligt lette komplet skålformede sæder af kulfiberforstærket kunststof (CfK) fås også som ekstraudstyr. I forbindelse med alle sædevarianter er hovedstøtterne prydet af ”718”-logoet.

Med interiørpakkerne, der fås som ekstraudstyr, kan du sætte dit eget farvemæssige præg: med kontrastfarverne GT Silver, India Red, Racing Yellow eller Lizard Green. De ses på sikkerhedsselerne, pyntesyningerne, stropperne til døråbning, ”718”-modelbetegnelsen på hovedstøtterne og syningerne – samt på Porsche logoet på måtterne. Et højdepunkt i den forbindelse: pyntesyningerne på sædernes midterstykke i Sport-Tex Stripe-mønster er også udført i kontrastfarven.

Som ekstraudstyr kan du også supplere interiøret med elementer udført i motorsportsafprøvet Alcantara®.

Modelinformation