Idéen bag 718 Boxster T/718 Cayman T

De virkeligt vigtige ting sker ikke til møder og på kontoret. Er ikke af bits og bytes, er ikke tidslinjer og newsfeeds. De består i stedet af sving og hårnåle. De er endorfiner og adrenalin. Lange lige strækninger og korte skifteveje. Og det herligste mål i den sammenhæng? Ikke at have noget mål. Vejen derhen? Har vi reduceret til det væsentlige: I en puristisk sportsvogn, som du kan koble af i ved at geare op. En Porsche, som kun har brug for fri bane på vejen – og naturligvis for dig. Velkommen til livet.

Den nye 718 Boxster T og 718 Cayman T er rendyrkede sportsvogne. Med et motto: kørsel for køreoplevelsens skyld. Helt i tråd med T’et for Touring i bilens modelbetegnelse. Det centrale element er en 300 hk stærk 4-cylindret turboboxermotor, som er placeret kun få centimeter bag føreren. Og dens tyngdepunkt? Ligger lavt. Sportsundervognen (-20 mm) gør, at du kommer tæt på vejbanen – og endnu tættere på følelsen af at være i live. Det passende soundtrack dertil: råbet om frihed fra bilens sportsudstødningssystem. 

Den nye 718 Boxster T og 718 Cayman T er dit personlige ”her og nu” – den spontane lejlighed til at lægge hverdagens spor bag dig. Super dynamisk. Puristisk. Autentisk. Porsche Communication Management (PCM)? Det ville bare aflede opmærksomheden fra køreglæden. Porsche dobbeltkoblingsgearkasse (PDK)? Kan man få – men man skal ikke. I stedet: sportssæder Plus, stropper til døråbning, et GT-sportsrat med Mode-kontakt. Det er alt, hvad du har brug for, så hverdagen ikke kan følge efter dig.

Modelinformation