718 Cayman GTS

fra kr. 1.434.577

Teknik | Konfigurér

718 Boxster GTS

fra kr. 1.474.210

Teknik | Konfigurér

Tekniske Data
Akselafstand: 2.475 mm
Længde: 4.393 mm Højde: 1.286 mm
Oversigt over tekniske data
Modelinformation

Ideen bag 718 GTS

De nye 718 GTS-modeller stiller ikke sulten. De giver lyst til mere. Til mere hjertebanken før starten. Til flere sving. Med en kraftig centermotor og en undervogn, der ikke er bange for hårnålesving. Ydelsen stiger, og designet skuer fremad med skarptskårne former, fintslebne linjer og eksklusive materialer. De nye 718 GTS-modeller er indbegrebet af en stålsat attitude med blottede tænder og masser af bid. Og den er altid sulten efter mere.

Læs mere

Udvendigt design

Brug et øjeblik på at nyde udsigten en ekstra gang inden starten – til imponerende landskaber, udfordrende strækninger og et design, der får hjertet til at slå hurtigere, selv når bilen holder stille De nye 718 GTS-modeller er indbegrebet af fremdrift – selv når de holder stille. Takket være et skarpere formsprog og sorte detaljer. Bagenden er skarptskåren og virker bred og kraftfuld med den nederste del af bagenden og sportsafgangsrørene i midten i sort. LED-baglygterne er tonede, og modelbetegnelsen er også holdt i sort. De store luftindtag sikrer optimal lufttilførsel. Og samtidig får de fronten til at virke endnu bredere og mere kraftfuld. De tonede nederste forlygter samt frontspoileren og de yderste airblades i sort understreger indtrykket. Bixenonforlygterne giver optimalt udsyn. LED-forlygterne (ekstraudstyr) med Porsche Dynamic Light System Plus (PDLS Plus) kombinerer høj sikkerhed med sportsligt design 20" Carrera S-fælge i dynamisk 10-eget design sørger for fremragende vejgreb. Typisk for GTS er de sorte (silkeglans). Du kan vælge andre 20" fælge i individualiseringsprogrammet

Læs mere

Indvendigt design

Interiøret sætter føreren i centrum i bilen. Alle vigtige informationer befinder sig direkte i synsfeltet. Det klassiske motorsportsmateriale Alcantara® sørger for et sikkert greb. I de nye 718 GTS modeller anvendes det først og fremmest på de områder, du ofte har fat i, fx på GT-sportsrattets ratkrans og gearstangen eller gearvælgeren. Sportssæderne Plus sørger for en sportsvognstypisk siddefornemmelse. Noget særligt er kombinationen af læder og Alcantara® med markante syninger. Sædernes midterstykker er i Alcantara®, og hovedstøtterne er udsmykket med broderede "GTS"-modelbetegnelser. Skålformede sportssæder fås som ekstraudstyr fra motorsportens verden.

Læs mere

GTS-interiørpakke

GTS-interiørpakken, der fås som ekstraudstyr, gør de nye 718 GTS-modeller endnu mere markante og sportslige. Mere markante med kontrastfarverne karminrød og kridt i kabinen. Mere sportslige med udvidet brug af Alcantara® i forbindelse med sort læderudstyr og pyntebeklædning af kulfiber.

Læs mere
Galleri