Udvendigt design

Lad os begynde der, hvor en Porsche altid skaber størst opmærksomhed: bagpå. Bagenden har en bred og klar udformning, og alle linjer understreger bilens horisontale design. Den nyskabte højere taglinje falder hen mod bagenden, og de store bageste sideruder går ud i en spids. Og alligevel er der god plads til indstigning for bagsædepassagererne. En sportsvogn: skarp, adræt, moderne.

Et usædvanligt element er den adaptive tagspoiler over den store bagrude. Ved højere hastigheder reducerer den opdriften på bagakslen og sørger for fremragende aerodynamiske egenskaber.

Lysstriben bagpå og de tredimensionelt udformede baglygter i LED-teknik med 4-punkts-stoplys er iøjnefaldende i ordets bedste forstand. Et typisk element ved Panamera Turbo Sport Turismos stilsikre fremtoning er de markante Turbo-specifikke, dobbelte afgangsrør. S-modellerne er udstyret med runde dobbelt afgangsrør, mens Panamera 4-modellerne har et afgangsrør i venstre og højre side.

At design og anvendelighed i dagligdagen ikke udelukker hinanden, ses også på den store bagklap og den lave læssekant, som gør det lettere for dig at integrere ikke kun dagligdags ting i Panamera Sport Turismo – og i dit liv. Især takket være den for en sportsvogn usædvanligt store bagagerumsvolumen på op til 1.390 l.

Bagenden på en sportsvogn viser den sportslige holdning. Fronten og siderne afslører derimod meget om bilens elegance og linjeføring.

Fra dette perspektiv er proportionerne på den nye Panamera Sport Turismo især en ting: Porsche. Man lægger mærke til de klare lyskanter, de kraftfulde muskler og en skærpet sportsvognssilhuet.

Akselafstanden er lang, og foran er overhænget forholdsvis kort, hvilket forstærker det dynamiske indtryk. Siderne har en stærk udformning, hvorved der opstår en Porsche typisk talje og lethed.

Et særligt kendetegn ved den nye Panamera Turbo Sport Turismo: Luftindtagene i forskærmene er lakeret i bilens farve. De understreger – ligesom den selvstændige front med de karakteristiske forlygter – Panamera Turbo Sport Turismos dominerende position.

Et typisk kendetegn for alle Panamera-modeller: LED-forlygter med 4-punkts-dagskørelys, på Panamera Turbo Sport Turismo inklusive Porsche Dynamic Light System (PDLS).

20” Panamera Turbo-fælge og røde bremsesadler er et andet kendetegn på Panamera Turbo Sport Turismo. Panamera 4S Sport Turismo-modellerne overfører kræfterne til vejen via de 19” Panamera S-fælge. Bag dem sidder der titangrå bremsesadler. Panamera 4 og Panamera 4 E-Hybrid Sport Turismo kører på 19” Panamera-fælge. Deres bremsesadler er sort eloxerede – og lakeret i farven Acid Green på E-Hybrid.

Modelinformation