Indvendigt design

Det indvendige design viser vejen i retning mod fremtiden for sportsvogne – og alligevel forbliver det tro mod klassiske Porsche principper: Midterkonsollen har en stigende udformning, den analoge omdrejningstæller sidder i midten af kombiinstrumentet, og instrumentpanelet har en lav og bred udformning.

Et avanceret betjeningskoncept: Porsche Advanced Cockpit. Midterkonsollen med Direct Touch Control er udstyret med en overflade i glaslook med berøringsfølsomme knapper til direkte adgang til de vigtigste funktioner. Derimellem sidder den kompakte gearvælger. Der er integreret et 12” touchdisplay med høj opløsning i instrumentpanelet.

I forbindelse med det 4-zoners klimaanlæg (ekstraudstyr) og komfortsæder bagi har bagsædepassagererne et ekstra touchdisplay til rådighed. Til højre og venstre for omdrejningstælleren sidder der displays med høj opløsning til visning af virtuelle instrumenter, kort og andre informationer.

Men primært er der masser af plads og komfort. Både foran og bagi. Atypisk for en sportsvogn? Typisk for Panamera-modelrækken.

I Sport Turismo-varianten er der med det standardmonterede 4+1-sædekoncept nu som noget nyt mulighed for, at en femte person kan nyde køreglæden i en Panamera. Den ekstra plads er ikke udformet som et fuldgyldigt sæde, men den fungerer fint som udvidelsesmulighed på korte eller mellemlange strækninger. Rent optisk får man stadig indtrykket af en sportslig 4-sæders bil, som er et typisk kendetegn ved Panamera. Som ekstraudstyr kan man med de elektriske komfortsæder bagi også vælge den klassiske 4-sæders-konfiguration.

Takket være den højere taglinje har passagererne på bagsæderne i Sport Turismo også lidt mere lofthøjde til rådighed.

Modelinformation