Konstruktion

Motor, undervogn, karosseri. I enhver komponent i 911 gemmer der sig mange års erfaring, tusindvis af ideer og et utal af udviklingstimer. Og der ville kunne skrives en bog om hver enkelt lille innovation. Men det er først, når alle enkeltdelene arbejder sammen, at der er tale om et princip: et harmonisk helhedskoncept eller – som vores ingeniører nogle gange siger – 911'erens unikke tekniske layout.

Dette princip har siden 1963 gjort 911 klar til fremtiden. 2+2 sæder er i den forbindelse det ideelle koncept for en kompakt og rendyrket sportsvogn, der samtidig er imponerende rummelig og giver en lys atmosfære i kabinen.

Hertil kommer en kompakt motor i bilens hæk som den optimale drivkraft til 911. For dens position giver et godt vejgreb og præger den enestående køreoplevelse i en 911’er.

Den logiske position for bagage i en hækmotorsportsvogn: bagagerummet foran. Det giver en god rejsekomfort, en bemærkelsesværdig hverdagsanvendelighed – og udtrykker med al tydelighed, at der er tale om en rendyrket sportsvogn.

Det udgør det perfekte fundament for et optimum af sportslighed, som du kan tage ud på vejene hver dag.

Modelinformation