Indvendigt design

Intuitiv håndtering, præstationsorienteret ergonomi, klart design. Interiøret i 718-modellerne er også sat op til rendyrket sport.

En kraftig understregning af de vandrette linjer giver instrumentpanelets design i 718-modellerne et markant look. Med den velkendte gode Porsche ergonomi: Den stigende midterkonsol giver en kort afstand fra rattet til gearstangen eller gearvælgeren. Den tydelige placering af funktionsknapperne sparer tid.

Rendyrket motorsport: sportsrattet – afledt fra 918 Spyder. GT-sportsrattet med mindre diameter, der fås som ekstraudstyr, øger fornemmelsen i cockpittet yderligere.

Af typiske elementer kan nævnes de tre runde instrumenter med omdrejningstæller i midten og den 4,6” farveskærm.

Porsche Communication Management (PCM) med 7” touchscreen passer med den eksklusive glasoverflade rent optisk perfekt ind i midterkonsollen.

De bedste forudsætninger for en sportslig og aktiv livsstil. Detaljerne? Dem bestemmer du selv. Med omfangsrige individualiseringsmuligheder og et stort udbud af materialer og farver.

Modelinformation
Ideen bag 718

Ideen bag 718

Den nye Boxster og den nye Cayman viderefører 718-æraen. I deres 4-cylindrede turboboxermotor banker det fighterhjerte, som har erobret utallige sejrsskamler. Og de har viljen til...

Læs mere
Princippet bag en centermotorsportsvogn

Princippet bag en centermotorsportsvogn

Hvis og hvis og hvis. Livet er for kort til for lange overvejelser. For kort til uudlevede dagdrømme. 718 Boxster sætter et klart statement: Sæt i gang!

Læs mere
Karakter 718 Cayman

Karakter 718 Cayman

718 Cayman lader gerningerne tale for sig selv. Altså de sportslige af slagsen. Som en coupé, der elsker sving, har den et standpunkt langt væk fra modetrends og firesporede indfaldsveje. Nogle gange i byen...

Læs mere
Udvendigt design

Udvendigt design

Præcist, ikke overdrevet. Selvsikkert, ikke tilbageholdende. Lavt og bredt. Designet på 718-modellerne er præget af sportslige kanter og klart definerede former. Den vandrette geometri...

Læs mere