Porsche

En del af standardudstyret

Som noget helt særligt får du lige nu et års Clever One abonnement inkl. energitillæg* med i købet uanset om du køber en fabriksny eller pre-owned Taycan (værdi minimum 9.588 kr.). Hvis du gerne vil have strøm direkte i indkørslen, kan du tilkøbe installation af Clevers intelligente ladeboks til 7.500 kr*.

Tilbuddet gælder fra den 1. april til og med den 31. december 2023.

 

*Abonnementet udbydes af Clever A/S uafhængigt af Skandinavisk Motor Co. Premium Import A/S. 14 dages fortrydelsesret. Forudsætter BS-betaling. Læs mere her.
Ladeboks & tilbagebetaling: Ladeboksen udlånes af Clever og tilsluttes din eltavle. Derfor lægger du ud for strømmen til dine opladninger, og Clever tilbagebetaler dig ud fra den månedlige tilbagebetalingssats, som fastsættes ud fra den gennemsnitlige strømpris mellem kl. 23-06 i måneden. Dækningen af dine strømomkostninger til opladning afhænger af din elaftale og tidspunktet, du lader. Læs mere her.
Installation: Ekstraomk. kan forekomme fx ved grave- eller stilladsarbejde. Læs mere her.

 

Porsche

Soul, electrified.

Præget af de kendetegn, som altid har været afgørende for enhver Porsche – rendyrket emotionalitet og maksimal køreglæde – har Taycan allerede gjort en stærk entre på det danske marked.

Uanset om du er til en elegant sportssedan eller en praktisk offroader, så byder Porsche Taycan-familien på mange muligheder. Den kommer nemlig i hele tre forskellige karrosserivarianter: den elegante og puristiske sportssedan, den praktiske og dynamiske allrounder Sport Turismo, og den praktiske og rummelige Cross Turismo.

 

Se modellerne

 

 

Taycan

Fra kr. 829.898 inkl. moms og afgifter

Se mere om Taycan

Taycan Sport Turismo

Fra kr. 839.898 inkl. moms og afgifter

Se mere om Taycan Sport Turismo

Taycan Cross Turismo

Fra kr. 954.898 inkl. moms og afgifter

Se mere om Taycan Cross Turismo

 

 

Porsche

Adgang til Danmarks største ladenetværk

Med et Clever One abonnement til din nye Taycan, har du fri adgang til Danmarks største ladenetværk, hvor du kan lade, når og hvor du vil - på farten, ved supermarkeder og shoppingcentre, i byerne, på arbejdspladsen - og selvfølgelig derhjemme.

 

Læs mere om opladning med Clever

 

 

Porsche

En Taycan til hurtig levering?

Drømmer du om at komme bag rettet i en Taycan i nærmeste fremtid, så er der godt nyt. Vores Porsche Centre i Aarhus og København har et udvalg af fabriksnye Taycans klar til hurtig levering. 

 

Se udvalget af fabriksnye Taycans

 

 

Porsche

Gælder også ved køb af en pre-owned Taycan

Uanset om du er til en ny eller pre-owned Taycan, så får du et års Clever One abonnement med. Biler der er mere end to år gamle sælges med Porsche Approved. Biler med Porsche Approved har gennemgået et omfattende 111-punktstjek uden anmærkninger. Porsche Approved dækker alle komponenter inkl. løn- og materialeomkostninger (ekskl. servicedele), i hele verden og er uden kilometerbegræsninger i løbetiden, så du kan køre med ro i sindet. 

 

Se udvalget af pre-owned Taycans

 

 

Porsche

Er du interesseret i at høre mere?

Hvis du ønsker at høre mere om Taycan bedes du udfylde formularen, hvorefter du vil blive kontaktet af en salgsrådgiver fra vores Porsche Center i Aarhus eller København hurtigst muligt.

 

Kontakt dit foretrukne Porsche Center

 

 

Porsche

Vil du vide mere om Porsche E-Performance?

Fordyb dig i en verden af elektromobilitet. Med et helhedskoncept, der udgøres af en kombination af maksimal køreglæde, en sofistikeret opladningsinfrastruktur og banebrydende opkoblingsmuligheder.

 

Se mere om Porsche E-Performance