Søndag den 28. juni hylder Porsche Danmark entusiasmen med endnu en Sportscar Together Day. Grundet restriktionerne omkring Covid-19 har vi i år omdannet arrangementet til én stor fælles køretur gennem København med masser af underholdning undervejs.

Vi starter klokken 9.30 hos Drive-In i Ballerup (Kræmmerstien 1, 2740 Skovlunde), hvor alle deltagere får udleveret morgenmad, kaffe samt en nummereret sticker til bilen. Der vil være underholdning og morgenjazz på scenen, før vi drager afsted i samlet kortege mod København klokken 11.00. Kørslen vil følge de lokale trafikreguleringer.

På vores tur gennem byen vil du kunne tune ind på Radio 100, hvor værterne i det populære talkshow Mænd Med Slips vil tale om Porsche og om glæden ved at køre sportsvogn. Undervejs vil vores fotografer desuden skyde billeder og film af de mange deltagende biler.

Sportscar Together Day er for alle sportsvogne. Derfor kan du også tilmelde dig, hvis du ejer en sportsvogn af andet mærke end Porsche. Eneste kriterium er blot, at der er tale om en specialbil med et markant sportsligt præg. Vi glæder os over enhver interesse, men forbeholder os ret til at sortere i tilmeldingerne ud fra biltype.

Til dette års Sportscar Together Day er deltagerantallet begrænset til 250 biler – og vi kører efter først-til-mølle-princippet.

Tilmelding er bindende.