Lørdag den 13. august fejrer vi igen passionen for Porsche og sportsvogne, når vi inviterer til Sportscar Together Day fra klokken 10.00 - 14.00. Sportscar Together Day debuterede i 2018 som en hyldest til 70-året for den første Porsche, og begivenheden er siden blevet et årligt tilbagevendende event verden over – og således også i Danmark.

I vest sker det i de historiske og bevaringsværdige omgivelser ved Det Nationale Hestesportscenter Vilhelmsborg, mens vi i øst indtager de charmerende omgivelser ved Klampenborg Galopbane, som er beliggende i udkanten af Dyrehavens smukke trægrænse. Begge steder stiller vi op med kaffe, foodtrucks og gode vibes, der indbyder til dækspark og samvær.

Som noget helt særligt kan vi i år også fejre 70-året for den første Porsche i Danmark – en 356 fra 1951, som ikke kommer med en helt almindelig historie. Du kan læse historien her. Bilen ejes i dag af tyske Manfred Krämer. På dagen opfører vi derfor også en Heritage Wall, som tager dig gennem Porsches historie.

Ved ankomst i henholdsvis øst og vest, vil alle deltagere få udleveret en nummereret sticker til bilen, samt modtage et tilbud om at få taget et professionelt billede af sin bil. I løbet af dagen vil fotografer også skyde billeder og video af de mange deltagende biler. Ønsker du ikke at din bil skal fremgå i materialet, skal dette angives ved tilmelding.

Sportscar Together Day er for alle sportsvogne. Derfor kan du også tilmelde dig, hvis du ejer en sportsvogn af andet mærke end Porsche. Eneste kriterium er blot, at der er tale om en specialbil med et markant sportsligt præg. Vi glæder os over enhver interesse, men forbeholder os ret til at sortere i tilmeldingerne ud fra biltype.

Sportscar Together Day er åbent for alle, men vil du sikre dig en plads til din sportsvogn, skal den tilmeldes arrangementet. Og du bør skynde dig, for billetterne har det med at blive revet væk.

Tilmelding er bindende.