Lørdag den 24. juni fejrer vi igen passionen for Porsche og sportsvogne, når vi inviterer til Sportscar Together Day fra klokken 11.00 - 15.00. Sportscar Together Day debuterede i 2018 som en hyldest til 70-året for den første Porsche, og begivenheden er siden blevet et årligt tilbagevendende event verden over – og således også i Danmark.

De seneste år har vi afviklet to arrangementer samtidigt – et i hver sin del af landet – men nu samler vi festen ét sted midt i Danmark, hvor vi indtager de historiske rammer ved DOK5000, der ligger et stenkast fra havnen i Odense.

Som noget helt særligt kan vi i år fejre 75-året for Porsche. Programmet er derfor hemmeligt lidt endnu, men vi stiller som altid op med kaffe, foodtrucks og gode vibes, der indbyder til dækspark og samvær. Derudover arrangerer vi fælleskørsel fra Porsche Center Aarhus, Porsche Servicecenter Vejle og Porsche Center København fra morgenstunden.

I løbet af dagen vil fotografer skyde billeder og video af de mange deltagende biler. Ønsker du ikke at din bil skal fremgå i materialet, skal dette angives ved tilmelding.

 

Skal du med?

Sportscar Together Day er for alle sportsvogne. Du kan derfor også tilmelde dig arrangementet, hvis du ejer en sportsvogn af andet mærke end Porsche. Eneste kriterium er blot, at der er tale om en specialbil med et markant sportsligt præg. Vi glæder os over enhver interesse, men forbeholder os ret til at sortere i tilmeldingerne ud fra biltype, da lokationen gør, at der er et begrænset antal pladser. Vil du sikre dig en plads til dig og din sportsvogn, bør du tilmelde dig arrangementet snarest muligt. Tilmelding er bindende.

Hvis du ikke ejer en sportsvogn, er du også velkommen til at lægge vejen forbi. Det kræver ikke tilmelding. Kommer du i bil, kan du parkere i nærheden.