Lørdag den 3. juli fejrer vi igen passionen for Porsche og sportsvogne. Sportscar Together Day debuterede i 2018 som en hyldest til 70-året for den første Porsche, og begivenheden er siden blevet et årligt tilbagevendende event verden over – og således også i Danmark.

I Aarhus sker det i smukke arkitektoniske omgivelser ved Moesgaard Museum, mens vi i København indtager det rå og urbane område bag de historiske B&W-haller på Refshaleøen. Begge steder bygger vi pladsen op med foodtrucks, musik og stemning fra klokken 10.00-14.00, og der vil desuden være mulighed for at få skudt et billede af sin bil af en professionel fotograf.

Ved ankomst i henholdsvis øst og vest, vil alle deltagere få udleveret en nummereret sticker til bilen. Undervejs vil vores fotografer desuden skyde billeder og film af de mange deltagende biler.

Sportscar Together Day er for alle sportsvogne. Derfor kan du også tilmelde dig, hvis du ejer en sportsvogn af andet mærke end Porsche. Eneste kriterium er blot, at der er tale om en specialbil med et markant sportsligt præg. Vi glæder os over enhver interesse, men forbeholder os ret til at sortere i tilmeldingerne ud fra biltype.

Sportscar Together Day er åbent for alle, men vil du sikre dig en plads til din sportsvogn, skal den tilmeldes arrangementet. Og du bør skynde dig, for billetterne har det med at blive revet væk...

Tilmelding er bindende.