Kan du lide at give den gas bag rattet i de nyeste biler fra Porsches modelprogram? Kan du lide at få pulsen i vejret og udfordre dig selv? Og har du lyst til at blive en bedre chauffør, forbedre din køreteknik og flytte grænserne? Så bliver 2021 året, hvor du igen får mulighed for at udleve dine drømme, når Porsche Sport Driving Experience løber af stablen på FDM Jyllandsringen i Silkeborg.

Porsche Sport Driving Experience afvikles i uge 23 og 24 på FDM Jyllandsringen. På kurset vil du kunne opleve en formiddag eller en eftermiddag i et spændende udvalg af Porsches nyeste modeller, mens en professionel instruktør guider gennem forskellige adrenalinpumpende køresessioner. OBS! Alle dage i uge 23 og 24 er udsolgt.

Optimér din køreteknik

Porsche Sport Driving Experience sender dig ud i følgende udfordringer: Slalomkørsel, glatbanekørsel, accelerationsøvelser samt kørsel på bane med stopuret som konkurrent. Med blot 12 deltagere på hvert hold og seks biler til rådighed er du sikret masser af køretid. Vores mål med kurset er nemlig, at du får så meget ud af dagen som muligt – og frem for alt bliver en bedre chauffør.

 

Tid og program

Formiddagsholdet starter klokken 8.00 og afsluttes klokken 12.00. Vi lægger ud med velkomst og let morgenmad og slutter af med frokost og overrækkelse af præmier og diplomer.

Eftermiddagsholdet starter klokken 12.30 og afsluttes klokken 16.30. Her begynder vi med velkomst og frokost og slutter af med eftermiddagskaffe og overrækkelse af præmier og diplomer.

 

Køb af billetter

Billet til Porsche Sport Driving Experience købes i Porsche Shop.

Pris pr. deltager: 3.995 kr.

 

 

Bemærk: Vi har et meget begrænset antal pladser til Porsche Sport Driving Experience, og billetterne sælges efter ‘først til mølle-princippet’. Du skal være fyldt 25 år for at deltage i dette arrangement samt være i besiddelse af et gyldigt kørekort.

 

 

Stage_bund_Sport_Driving_2020.jpg