Sign-up til vores Porsche nyhedsbreve

Hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbreve på mail fra Porsche om bl.a. events, åbent-hus-søndage etc., så tilmeld dig via nedenstående kontakt formular:
Når du henvender dig behandler vi dine personoplysninger. Læs mere om behandlingen her.

Følgende felter er ikke udfyldt:

Jeg giver hermed samtykke til at modtage nyheder og tilbud, herunder indkaldelse til service fra Skandinavisk Motor Co. A/S samt autoriserede Porsche-forhandlere (2) og autoriserede Porsche-servicepartnere (2) i Danmark via post, e-mail, SMS, App, push beskeder, widgets, notifikationer, private beskeder og besvarelse af kommentarer på Facebook, Messenger, YouTube, LinkedIn og Instagram. Nyheder og tilbud vil vedrøre biler, reservedele, biltilbehør, livsstilsprodukter fra Porsche AG, leasing, leje og mobilitetsydelser, værkstedsydelser til biler, herunder reparation/service, relaterede tjenesteydelser, events, åbent hus og konkurrencer.

Du giver samtidig samtykke til, at autoriserede Porsche-forhandlere og Porsche-servicepartnere må ringe til dig med henblik på at indgå en aftale om service og reparation af din bil, køb af ekstraudstyr og tilbehør til biler, leasing af en ny bil samt køb af en ny eller brugt bil.

Du giver også samtykke til, at dine personoplysninger må deles mellem og behandles af ovennævnte selskaber til markedsførings-, drifts- og informationsformål. Personoplysningerne behandles i overensstemmelse med databeskyttelseslovgivningen og vores privatlivspolitikker, som du kan læse mere om her.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage og bede os ophøre behandling af dine personoplysninger til markedsføringsformål.