Sign-up til vores Porsche nyhedsbreve

Vi udsender månedligt nyhedsbreve med invitationer til udvalgte arrangementer og informationer omkring vores modeller, nye lanceringer eller andre spændende nyheder fra Porsche.

Hvis du ønsker at modtage disse nyhedsbreve, bedes du tilmelde dig via nedenstående kontaktformular.

Når du henvender dig, behandler vi dine personoplysninger. Læs mere om behandlingen her.

Følgende felter er ikke udfyldt:

Jeg giver hermed samtykke til at modtage nyheder og tilbud, herunder indkaldelse til service fra Skandinavisk Motor Co. Premium Import A/S samt autoriserede Porsche-forhandlere (2) og autoriserede Porsche-servicepartnere (3) i Danmark via post, e-mail, SMS, App, push beskeder, widgets, notifikationer, private beskeder og besvarelse af kommentarer på Facebook, Messenger, YouTube, LinkedIn og Instagram. Nyheder og tilbud vil vedrøre biler, reservedele, biltilbehør, livsstilsprodukter fra Porsche AG, leasing, leje og mobilitetsydelser, værkstedsydelser til biler, herunder reparation/service, relaterede tjenesteydelser, events, åbent hus og konkurrencer.

Du giver samtidig samtykke til, at autoriserede Porsche-forhandlere og Porsche-servicepartnere må ringe til dig med henblik på at indgå en aftale om service og reparation af din bil, køb af ekstraudstyr og tilbehør til biler, leasing af en ny bil samt køb af en ny eller brugt bil.

Du giver også samtykke til, at dine personoplysninger må deles mellem og behandles af ovennævnte selskaber til markedsførings-, drifts- og informationsformål. Personoplysningerne behandles i overensstemmelse med databeskyttelseslovgivningen og vores privatlivspolitikker, som du kan læse mere om her.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage og bede os ophøre behandling af dine personoplysninger til markedsføringsformål.