Kan du lide at give den gas bag rattet? Kan du lide at få pulsen i vejret og udfordre dig selv? Og har du lyst til at blive en bedre bilist, forbedre din køreteknik og flytte grænserne? Så bliver 2022 året, hvor du igen får mulighed for at udleve dine drømme, når Porsche Experience løber af stablen på FDM Jyllandsringen i Silkeborg.

Porsche Experience blev afviklet i uge 24, 25 og 40 på FDM Jyllandsringen. På kurset vil du kunne opleve en formiddag eller en eftermiddag i et spændende udvalg af Porsches nyeste modeller, mens professionelle instruktører guider dig gennem forskellige adrenalinpumpende køresessioner.

Et kørekursus udover det sædvanlige.

Porsche

Optimér din køreteknik.

Porsche Experience sender dig ud i følgende udfordringer: Slalomkørsel, glatbanekørsel, accelerationsøvelser samt kørsel på bane med stopuret som konkurrent. Med blot 12 deltagere på hvert hold og seks biler til rådighed er du sikret masser af køretid. Vores mål med kurset er nemlig, at du får så meget ud af dagen som muligt – og frem for alt bliver en bedre bilist.

 

Tid og program

Formiddagsholdet starter klokken 08.00 og afsluttes klokken 12.00. Vi lægger ud med velkomst og morgenmad, og slutter af med frokost samt overrækkelse af præmier.

Eftermiddagsholdet starter klokken 12.30 og afsluttes klokken 16.30. Her begynder vi med velkomst og frokost, og slutter af med eftermiddagskage samt overrækkelse af præmier.

 

Læs mere om Porsche Experience her

 

 

Porsche

Køb af billetter.

Billet til Porsche Experience købes i Porsche Shop.

Pris pr. deltager: 4.500 kr.

Bemærk: Vi har et begrænset antal pladser til Porsche Experience, og billetterne sælges efter ‘først til mølle-princippet’. Du skal være fyldt 25 år for at deltage i arrangementet samt være i besiddelse af et gyldigt kørekort.

 

Billetterne er udsolgt. Nåede du ikke at købe billet? Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så du kan være blandt de første til at få besked om Porsche Experience 2023.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

 

 

Porsche

Ønsker du dig flere Porsche oplevelser?

Med ubegrænset køreglæde og maksimal sikkerhed, byder Porsche Track Experience på oplevelser rundt omkring i verden.

Porsche Track Experience fokuserer på udviklingen af ét aspekt frem for alt andet: Føreren. Ved princippet 'learning by doing' kan du arbejde dig igennem forskellige træningsniveauer og finpudse dine køreevner - trin for trin.

Læs mere her