På vej mod fremtiden med fuldt elektriske og E-Hybrid modeller.

Performance, G-kræfter, adrenalinsus. Det er vores traditionelle værdier. Men hvad tænker vi hos Porsche om i dag, når vi kigger på i morgen? Vi tænker naturligvis på fremtidens sportsvogn. Totalt kompromisløs. Med et helhedskoncept, der udgøres af en kombination af maksimal køreglæde, en sofistikeret opladningsinfrastruktur og banebrydende opkoblingsmuligheder. Og som giver dig førerrollen bag rattet i din sportsvogn.

 

 

Porsche

E-Performance modeller.

Udforsk vores Porsche E-Performance modeller, der tager udgangspunkt i to forskellige drivteknologier.

Fuldt elektrisk.

Vores fuldt elektriske (BEV) modelprogram tæller Taycan, Taycan Sport Turismo og Taycan Cross Turismo, som alle er udstyret med elmotorer.

E-Hybrid.

Cayenne og Panamera har også et E-Hybrid (PHEV) modelprogram, hvor den traditionelle forbrændingsmotor er blevet suppleret med en elmotor.

 

 

De fuldt elektriske Porsche modeller.

Oplev fremtidens sportsvogn. Porsche Taycan-familien leverer den nyeste drivteknologi med sit innovative helhedskoncept, der sikrer rendyrket emotionalitet og maksimal køreglæde.

 

 

Porsche

Taycan.

Den firedørs sportssedan er en unik konstruktion, som byder på Porsches typiske performance og opkoblingsmuligheder i kombination med anvendelighed i dagligdagen. Samtidig sætter de yderst avancerede produktionsmetoder og Taycans features nye standarder inden for bæredygtighed og digitalisering.

 

Oplev mere
Porsche

Taycan Sport Turismo.

Porsche Taycan Sport Turismo er den tredje karosserivariant af den elektriske sportsvognsfamilie. Elbilsvarianten deler sin sportslige silhuet og taglinje med Taycan Cross Turismo, men uden offroad-looket. Sport Turismo byder på et større og mere praktisk bagagerum med plads til over 1.200 liter bagage, og på bagsædet er der 45 millimeter ekstra hovedhøjde.

 

Oplev mere
Porsche

Taycan Cross Turismo.

Porsche Taycan Cross Turismo er den første fuldt elektriske CUV (cross utility vehicle) i Porsches modelprogram. Denne model har firehjulstræk og luftundervogn samt Performancebatteri Plus, der giver dig ekstra rækkevidde. Den ekstra plads, øgede frihøjde og højere siddeposition skaber en Porsche, som er lige så kompetent og dynamisk i byen og på de snoede landeveje, som når asfalten slipper op. Taycan Cross Turismo er en praktisk, elektrisk allrounder.

 

Oplev mere
Porsche

Beregn din rækkevidde.

Rækkevidden på Porsche Taycan (WLTP) påvirkes af din personlige køreprofil, dine rejseforhold og det respektive modelustyr.

Brug rækkeviddeindikatoren til at afstemme den estimerede rækkevidde for din kørsel i en specifik model.

 

Prøv rækkeviddeindikatoren her

 

 

Porsche E-Hybrid modellerne.

Vores e-hybrid modeller er udstyret med en kombination af to drivlinjer, som supplerer hinanden på perfekt vis. Forbrændingsmotoren opbygger mere kraft og drejningsmoment i takt med, at hastigheden øges. Elmotorens maksimale drejningsmoment er tilgængeligt omgående. Det er lig med optimale præstationer for dig. Med et tryk på en knap.

 

 

Porsche

Cayenne E-Hybrid.

Hybridteknologi til racerbanen. Med plads til hele teamet. En af de førsteE-Hybrid modeller i segmentet. Og en af de mest kraftfulde. 462 hk og en tophastighed på 253 km/t presser op til fem sportsvognsentusiaster tilbage i sædet.

 

Oplev mere
Porsche

Cayenne E-Hybrid Coupé.

Porsche Cayenne E-Hybrid-modellerne kombinerer effektiv køreglæde med den ydelse og køredynamik, som du forventer af en ægte Porsche. Oplev hybridteknologi fra racerbanen – med plads til hele familien. Blandingen af bæredygtighed og køredynamik bringer et smil frem til enhver sportsvognsentusiast.

 

Oplev mere
Porsche

Panamera E-Hybrid.

Performance, effektivitet og komfort. Uden at gå på kompromis. Vores ingeniører har med Panamera E-Hybrid-modellerne bevist, at mod er den vigtigste drivkraft af dem alle. At bryde med konventionerne. At skifte perspektiv. Og at få store ting til at ske.

 

Oplev mere

 

 

 

 

Opladning hjemme og ude.

Porsche E-Performance tilbyder dig en bred vifte af produkter og tjenester for at sikre, at du altid er klar til rejsen forude - derhjemme, undervejs og når du er fremme.

 

 

 

Porsche

Opladning hjemme.

Oplad din fuldt elektriske eller E-Hybrid model nemt og hurtigt derhjemme. For at kunne give den mest optimale oplevelse tilbyder vi en række opladningsløsninger med Clever, så du kan forberede dit hjem til din opladningsoplevelse.

 

Sådan får du en ladeboks derhjemme
Porsche

Opladning ude.

Hos Porsche sikrer vi en problemfri og fleksibel oplevelse, når du oplader udenfor hjemmet. Porsche tilbyder en omfattende opladningsinfrastruktur i hele Europa for at sikre at du kan oplade din Porsche på farten. Få et overblik over alle tilgængelige ladestandere med Porsche Charge Map. Du skal blot vælge din placering, og så viser vi dig, hvor du bekvemt kan oplade din Porsche.

 

Porsche Charge Map

 

 

Porsche

Porsche Charging Service.

Porsche kunderne kan nyde godt af kompromisløs mobilitet, når de er på farten. Ved købet af en Taycan får man 3 års fri adgang til lynopladningsnetværket fra vores samarbejdspartner IONITY, hvor man kan lade sin bil op til fordelagtige priser. Dit kort til Porsche Charging Service bestilles via Porsche Connect. Sammen med IONITY arbejder vi hele tiden på at udvikle en effektiv lynopladningsinfrastruktur langs hovedfærdselsårerne i Europa.

Find en prisliste med oversigt over afregningstyper for Porsche Connect-tjenesten under tilgængeligheden for Porsche Charging Service.

 

Se tilgængeligheden for Porsche Charging Service

 

 

Porsche

Opladning med Clever.

Clever tilbyder opladningsabonnementer til E-Hybridbiler og elbiler fra Porsche, der gør det nemt, enkelt og ligetil at køre på strøm. Clever er nemlig der, hvor du også er – hjemme, på arbejdet, hvor du handler, i byerne og langs motorvejsnettet.

Clever Unlimited er til dig, der ønsker en Clever-ladeboks installeret hjemme og adgang til Danmarks største ladenetværk.

Clever Unlimited Network er til dig, der ønsker at lade på Clevers ladenetværk, og ikke har mulighed for at få en ladeboks installeret hjemme.

Når du har bestilt Clever Unlimited eller Clever Unlimited Network, tager Clever hånd om:

1. Afdækning af dine installationsforhold
2. Opsætning af ladeboks på valgfri privatadresse
3. Levering af velkomstpakke med din personlige ladebrik
4. Automatisk tilbagebetaling når du lader hjemme på en del af dine strømomkostninger, som du betaler til din elleverandør. Satsen er beregnet på baggrund af et gns. af strømpris i tiden kl. 23-06.

Bestil dit Clever abonnement hos dit Porsche Center, når du køber din nye Porsche Taycan eller E-Hybrid model.

 

Læs mere

 

 

 
Abonnementspris fra 01.01.23
 
Abonnementspris frem til 31.12.22
 
Installation af Clevers ladeboks*
Mindstepris i bindingsperioden (2 mdr.)
Adgang til hele Clevers offentlige ladenetværk
Intelligent opladning hjemme med mulighed for personlig ladeplan
Automatisk tilbagebetaling på en del af dine strømomkostninger, når du lader hjemme. Satsen beregnes som et gns. af pågældende måneds strømpris i DK kl. 23-06**
24/7 kundesupport
 
Grundabonnement
Variabelt og forbrugsbaseret energitillæg. Beregnes som den del af den gns. md. strømpris, som overstiger 2,25 kr. x dit kWh-forbrug***
Grundabonnement
Energitillæg****
 
Afhænger af startdato og beregnes som 2 x abonnementspris + 2 x energitillæg + installation
 
 
 
 
Elbil: Clever Unlimited
749 kr./md. frem til 31.03.23. Herefter 799 kr./md.
Variabelt
799 kr./md.
690 kr./md.
7.500 kr.
Variabelt
Elbil: Clever Unlimited Network
625 kr./md. frem til 31.03.23. Herefter: 799 kr./md.
Variabelt
799 kr./md.
690 kr./md.
-
Variabelt
-
-
Hybrid: Clever Unlimited
369 kr./md. frem til 31.03.23. Herefter: 449 kr./md.
Variabelt
449 kr./md.
390 kr./md.
7.500 kr.
Variabelt
Hybrid: Clever Unlimited Network
245 kr./md. frem til 31.03.23. Herefter 449 kr./md.
Variabelt
449 kr./md.
390 kr./md.
-
Variabelt
-
-

Abonnement udbydes af Clever A/S uafhængigt af Skandinavisk Motor Co. Premium Import A/S. 14 dages fortrydelsesret. Forudsætter BS-betaling. Læs mere her.

*Installation: privatadresse i DK; ekstraomkostninger kan forekomme, fx. ved behov for gave- eller stilladsarbejde mv.

**Tilbagebetaling: hver md. tilbagebetaler Clever et beløb til dig for den mængde strøm, du har brugt på opladning via ladeboksen hjemme: Tilbagebetaling = dit kWh-forbrug x gns. strømpris/kWh (dvs. spotpris, afgifter, tariffer og moms) i DK kl. 23-06 den pågældende md. Du betaler for hele din husstands strømforbrug til din elleverandør, inkl. forbruget på Clevers ladeboks. Dækningen af dine strømomkostninger til opladning afhænger af din elaftale og tidspunktet du lader. Se mere her.

***Variabelt og forbrugsbaseret energitillæg fra 01.01.23: pålægges hvis den gns. strømpris/kWh (dvs. spotpris, afgifter, tariffer og moms) er over 2,25 kr./kWh i DK den pågældende md. Tillæg = den del af den gns. md. strømpris/kWh, som overstiger 2,25 kr./kWh x dit md. kWh-forbrug. Se mere her, hvor du også kan beregne dit energitillæg.

****Midlertidigt energitillæg frem til 31.12.22: pga. høje strømpriser. Se mere her.

 

 

Porsche

Porsche Connect.

Med apps og tjenester fra Porsche Connect kan du nemt betjene forskellige køretøjsfunktioner fra din smartphone. Du kan blandt andet styre opladningsprocessen, kontrollere bilens batteri ladetilstand eller justere temperaturen, inden du sætter dig ud og kører i den.

Integreret i Porsche Connect-appen er Porsche Charging Service, som giver dig ubegrænset adgang til et bredt offentligt opladningsnetværk på over 200.000 ladepunkter i Europa. Når du aktiverer Ladetjenesten i Connect Store, får du tilsendt et Ladekort, som kan bruges til at få adgang til ladepunkter. Planlæg din næste rejse og ønskede stop optimelt med Porsche Connect.

 

Læs mere om Porsche Connect

Batteri

Tjek den aktuelle ladetilstand for dit batteri.

Opladning

Start eller afslut opladningsprocessen når som helst.

Afgangstidspunkt

Indstil op til tre alarmer til ønkset afgangstidspunkt.

Temperaturregulering

Sørg for den perfekte temperatur i din Porsche inden afgang.

Opladningsprofil

Sikret nødvendig minimums opladning med lokationsbaseret opladningsprofil.

 

 

Porsche

Service & Support.

Vil du vide mere? Find FAQs, manualer og video tutorials om E-Performance hos Porsche. Hvis du har yderligere spørgsmål, er du også altid velkommen til at kontakte dit foretrukne Porsche Center her.

 

Læs mere

 

 

Porsche E-Performance i Porsche Magasin.

Fordyb dig i en verden af elektromobilitet: Læs om Porsche E-Performance i Porsche Magasin for spændende artikler og eksklusive interviews omhandlende Porsches elektriske køretøjer, trends og udvikling inden for elektromobilitet.