Performance, G-kræfter, adrenalinsus. Det er vores traditionelle værdier. Men hvad tænker vi hos Porsche om i dag, når vi kigger på i morgen? Vi tænker naturligvis på fremtidens sportsvogn. Totalt kompromisløs. Med et helhedskoncept, der udgøres af en kombination af maksimal køreglæde, en sofistikeret opladningsinfrastruktur og banebrydende opkoblingsmuligheder. Og som giver dig førerrollen bag rattet i din sportsvogn.

 

 

Porsche Charging Service

Porsche kunderne kan nyde godt af kompromisløs mobilitet, når de er på farten. Ved købet af en Taycan får man 3 års fri adgang til lynopladningsnetværket fra vores samarbejdspartner IONITY, hvor man kan lade sin bil op til fordelagtige priser. Dit kort til Porsche Charging Service bestilles via Porsche Connect. Sammen med IONITY arbejder vi hele tiden på at udvikle en effektiv lynopladningsinfrastruktur langs hovedfærdselsårerne i Europa.

Læs mere

 

 

Clever Unlimited

Clever Unlimited giver dig ubegrænset opladning hjemme og ude til din Porsche Taycan eller Porsche E-Hybrid model.

Clever Unlimited Network er til dig, der ønsker at lade ubegrænset på Clevers landsdækkende ladenetværk, men ikke har mulighed for at få opladning hjemme.

Når du har bestilt Clever Unlimited, tager Clever hånd om:

1. Afdækning af dine installationsforhold
2. Opsætning af ladeboks på valgfri privatadresse
3. Levering af velkomstpakke med din personlige ladebrik
4. Kvartalsvis tilbagebetaling af strømmen, du har brugt til opladning hjemme - helt automatisk via Betalingsservice

Bestil Clever Unlimited eller Clever Unlimited Network hos dit Porsche Center, når du køber din nye Porsche Taycan eller E-Hybrid model.

Læs mere

 

 

Service & Support

Find FAQs, manualer og forklarende videoer om E-Performance hos Porsche.

Læs mere

 

 

Taycan - den første fuldelekstriske Porsche.

Taycan er klar til fremtiden med sit innovative helhedskoncept. Den er præget af de kendetegn, som altid har været afgørende for enhver Porsche: rendyrket emotionalitet og maksimal køreglæde.

 

 

Porsche

Taycan modeller

Den firedørs sportssedan er en unik konstruktion, som byder på Porsches typiske performance og opkoblingsmuligheder i kombination med anvendelighed i dagligdagen. Samtidig sætter de yderst avancerede produktionsmetoder og Taycans features nye standarder inden for bæredygtighed og digitalisering.

Oplev mere

 

 

Plug-in hybrid modeller.

Vores plug-in hybrid modeller er udstyret med en kombination af to drivlinjer, som supplerer hinanden på perfekt vis. Forbrændingsmotoren opbygger mere kraft og drejningsmoment i takt med, at hastigheden øges. Elmotorens maksimale drejningsmoment er tilgængeligt omgående. Det er lig med optimale præstationer for dig. Med et tryk på en knap.

 

 

Porsche

Cayenne E-Hybrid modeller

Hybridteknologi til racerbanen. Med plads til hele teamet. En af de første plug-in-hybrider i segmentet. Og en af de mest kraftfulde. 462 hk og en tophastighed på 253 km/t presser op til fem sportsvognsentusiaster tilbage i sædet.

Oplev mere
Porsche

Panamera E-Hybrid modeller

Performance, effektivitet og komfort. Uden at gå på kompromis. Vores ingeniører har med Panamera E-Hybrid-modellerne bevist, at mod er den vigtigste drivkraft af dem alle. At bryde med konventionerne. At skifte perspektiv. Og at få store ting til at ske.

Oplev mere
Ladeinfrastruktur

Oplad din Porsche uanset hvor du er. Porsche Charge Map giver dig et overblik over et stort antal ladestationer - i nærheden af dit hjem, men også under rejsen. Find det ønskede sted i Europa på kortet.