Alle modeller, som ikke er ældre end 14 år, og som vi har givet kvalitetsstemplet Porsche Approved, er så vidt muligt blevet bragt tilbage til deres oprindelige stand. Og det udelukkende ved anvendelse af originale Porsche dele og med fagligt kompetent klargøringsarbejde udført af vores Porsche teknikere. Det kalder vi for Porsche standarder. Du kan også kalde det opretholdelse af bilens værdi. Takket være bilhistorik med dokumentation, Porsche Approved-garanti og Porsche Assistance (vejhjælp) kan vi nemlig andet og mere end bare at give et kvalitetsstempel. Vi kan skabe tillid.

Vi giver dig følgende løfter:

  • Som minimum 12 måneders Porsche Approved-garanti og Porsche Assistance
  • Din Porsche er blevet gennemgået på baggrund af vores 111-punkts-tjekliste.
  • Din Porsche lever op til Porsches klargøringsstandarder.
  • Der er anvendt originale Porsche dele.
  • Alt arbejde er blevet udført af Porsche teknikere.
Porsche Approved – brugte biler

Kvalitet

Porsche standarder er ensbetydende med, at der udelukkende anvendes originale Porsche dele, og at klargøringen udføres af Porsche teknikere. Du kan også kalde det opretholdelse af bilens værdi.

15 års Porsche Approved-garanti

Porsche Approved-garantien omfatter alle komponenter på din Porsche og byder på en service på niveau med vores nybilsgaranti. Vi sikrer din Porsche i op til 15 år.

Assistance

Porsche Assistance byder på mobilitet og sikkerhed for din brugte Porsche Approved-bil, uanset hvor du befinder dig i Europa. 365 dage om året. 24 timer i døgnet.