Porsche

Hvad er On Track?

Der er få oplevelser, som er mere intense, end når du mærker adrenalinen pumpe gennem blodårerne, og du tager din bil til den yderste grænse på en rigtig racerbane. I 2021 planlægger vi en serie af fantastiske events på flere forskellige racerbaner. Her vil du være i fabelagtigt selskab med alle dem, der deler din passion, samt vores instruktører, der tæller nogle af Danmarks mest erfarne racerkørere. Med vores instruktørers hjælp, vil du blive fortrolig med ideallinjer, bremsepunkter, apex, hvordan du bruger speederen progressivt og udnytter bremserne bedst.


Porsche On Track handler ikke om at sætte den hurtigste omgangstid, men om at lære at håndtere de mange kræfter under sikre forhold og forfine din køreteknik. Derudover handler det naturligvis om at tilbringe en herlig dag med ligesindede, hvor du får mulighed for at prøve kræfter med din bil under sikre forhold. For på en racerbane får en hurtig bil nemlig en helt ny dimension.

 

Læs mere om On Track på Porsche Magasin

 

 

Coronavirus - Vi tager alle nødvendige forholdsregler

Vi forventer at afholde sæsonens Porsche On Track arrangementer som planlagt.
Det er altså muligt at købe billetter, men hvis vi bliver nødt til at aflyse, så får alle kunder naturligvis refunderet sit køb.

 

 

Porsche

Hvem kan deltage?

Porsche On Track er forbeholdt alle kunder med track-egnede biler. Der er et begrænset antal deltagerpladser til hvert kørearrangement. Der vil være mulighed for at have gæster/ledsagere med mod betaling.

For at sikre dig plads gælder det om at få tilmeldt dig hurtigst muligt og senest to uger før eventet. Vi stiller et passende antal instruktører til rådighed. Det er ikke tilladt selv at medbringe instruktør til vores On Track events.

Ved tilmelding til vores On Track bliver du bedt om at vælge holdfarve. Blåt hold er for kørere, der ikke har kørt på den pågældende bane før og/eller er begyndere/let øvede kørere med behov for instruktion. Rødt hold er for kørere, der har kørt på den pågældende bane og er rutinerede kørere med begrænset behov for instruktion.

Af sikkerhedsmæssige årsager kan børn under 16 år desværre ikke deltage på On Track events - heller ikke som ikke kørende ledsager eller tilskuer.

Det påhviler den enkelte deltager at sikre, at ens deltagerbil overholder banens støjgrænse.

Det er påbudt at køre med hjelm og sommerdæk på alle vores On Track events.

 

 

Porsche

Løbskalender 2021

 Event

 Dato / Overnatning

 Ring Knutstorp i Sverige

 11. maj

 Padborg Park i Danmark

 22. juni

 Bilster Berg i Tyskland

 6. august / Hotel

 Ring Knutstorp i Sverige

 22. september

 

 

Mød vores instruktører

Nicolas Kiesa (42 år) er i disse dage mest kendt som Formel 1 eksperten fra TV3s Formel 1 transmission. Med en baggrund fra karting sporting er han en af de blot fire danskere, der har kørt sig til en Formel 1 kontrakt, hvor højdepunktet på vejen var sejren i Monacos Grand Prix i 2003. Nicolas har været fast instruktør for Porsche On Track siden 2012 og er instruktør på alle On Track events i 2021, hvor han, udover at komme med tips til køreteknik, rådgiver om hvordan banerne med fordel kan takles.

Jesper Ø. Carlsen (45 år) har tidligere deltaget i Porsche Supercup, F3 og VM for sportsvogne. Jesper er relation manager for Kevin Magnussen og HAAS F1, hvor han rejser med til alle F1 løb. Jesper følger i 2021 Kevin Magnussen i IMSA serien i USA. Desuden laver Jesper diverse TV jobs, og har blandt andet været TV-vært sammen med Dar Salim og Felix Smidt for den danske version af Top Gear, og fornyligt på den sidste sæson af 5. Gear der sendes på Kanal 5 og D-play.

Michel Nykjær (41 år) startede som niårig med at køre gokart og er i dag racerkører. På hans CV står bl.a. to danmarksmesterskaber og to europamesterskaber indenfor standardvogne. Derudover har Michel, som den første og eneste dansker, vundet flere afdelinger af verdensmesterskabet WTCC. Michel driver desuden Djævlerace Sydsjælland.

 

 

Porsche On Track

2020-sæsonens sidste On Track-event blev kulminationen på et år, hvor selv ikke en pandemi kunne afholde Porsche-entusiasterne fra at komme ud på racerbanerne. Få en forsmag ved at se videoen her!

Ring Knutstorp i Sverige

Tirsdag den 11. maj 2021

Tilmeld dig eventet | Banens hjemmeside

Padborg Park i Danmark

Tirsdag den 22. juni 2021

Tilmeld dig eventet | Banens hjemmeside

Bilster Berg i Tyskland

Fredag den 6. august 2021

Tilmeld dig eventet | Banens hjemmeside

Ring Knutstorp i Sverige

Onsdag den 22. september 2021

Tilmeld dig eventet | Banens hjemmeside

 

 

Porsche

Priser for sæson 2021

 Aktivitet: Heldagsevent

 Pris for event / Pris for transport

 Bilster Berg i Tyskland

 9.995 kr. / 5.000 kr.

 Ring Knutstorp i Sverige

 3.995 kr. / 3.000 kr.

 Padborg Park i Danmark

 1.995 kr. / 3.000 kr.

Tilmeld dig et heldagsevent

 

 

Porsche

Er din bil klar til On Track sæsonen?

Race Inspection

Et originalt On Track Race Inspection skal der til, når man kører On Track.

Få kontrolleret:

  • Motor
  • Bremser
  • Styretøj
  • Hjulophæng
  • Dæk
  • Transmission
  • Lys og lygter

Pris: 1.995 kr.

Kontakt dit lokale Porsche Center
Porsche

Race Parts

Husk det rette fodtøj! Friske dæk er en forudsætning for en god og underholdende track day. Bremserne skal også være i orden. Kontakt dit lokale Porsche Center for et tilbud.

Kontakt dit lokale Porsche Center
Porsche

Race Clean

En ren racerbil er en hurtig racerbil! Med On Track Race Clean* sørger vi for, at din On Track bil bliver optimalt klargjort og gummirester, skidt og snavs effektivt renses væk. Race Clean består af:

• Vask og rengøring
• Rengøring af fælge
• Rudepudsning
• Støvsugning og afvaskning indvendig
• Afrensning af tjære- og gummirester

Pris: 1.495 kr.
* Tilbuddet er ikke gældende hos Porsche Servicecenter Vejle. 

Kontakt dit lokale Porsche Center

 

 

Porsche On Track arrangeres af Porsche Danmark, Banevingen 6, 2200 København N. 
Spørgsmål til arrangementet bedes sendes via e-mail til porscheinfo@porsche.dk