Vi holder åbent med respekt for Coronavirus.

Vi er fortsat klar til at hjælpe kunder i salgslokalet og på værkstedet – ligesom vi er klar ved telefon og mail.

Vores services og ydelser fortsætter som vanligt, men vi tager naturligvis vores forholdsregler og efterlever myndighedernes anbefalinger i henhold til COVID-19 og udviser ekstra stor opmærksomhed i forhold til bemanding, rengøring og hygiejne.

Nedenstående information opdateres løbende.

 

 

Kunde på værkstedet

Du og din Porsche er fortsat meget velkommen på vores tre værksteder, hvor vi som sædvanligt udfører reparationer og service.

For alles skyld tager vi vores forholdsregler, og elementer såsom bilnøgle, rat, håndtag og gear dækkes enten af eller renses grundigt under og efter bilens værkstedsbesøg.

Hvis du ønsker afhentning og levering af din Porsche på hjemmeadressen, tilbydes dette så vidt, det er muligt.

Har du spørgsmål eller ønsker til ovenstående, er du meget velkommen til at kontakte os.

Kontakt dit Porsche Center

 

 

Afhentning af ny eller brugt bil

Skal du hente din nye Porsche, kan du fortsat gøre det som planlagt. Det vil dog være en forkortet gennemgang af bilen. I tillæg kan vi tilbyde, at en sælger foretager en dybere gennemgang via videoopkald. Når den nuværende Coronavirus-situation er overstået, vil vi gerne tilbyde den dybe gennemgang af bilen på en af vores lokationer.

Ønsker du din Porsche leveret på hjemmeadressen, tilbydes det så vidt, det er muligt. Hør mere om mulighederne ved at kontakte dit Porsche Center.

Kontakt dit Porsche Center

 

 

Oplev eller prøv ny eller brugt bil

Du kan fortsat opleve og prøvekøre nye og brugte biler hos os. Vi afspritter og rengør alle biler før prøveture.

Ønsker du fremvisning eller prøvekørsel af en ny eller brugt bil på din hjemmeadresse, tilbyder vi at en sælger kører bilen hjem til dig.

Hvis du ønsker at besøge Porsche Center København på en søndag, bedes du aftale dit besøg med en medarbejder i forvejen, så vi undgår for mange gæster samtidigt.

Kontakt dit Porsche Center