Porsche Lifestyle

Porsche Lifestyle giver dig muligheden for at udleve din Porsche fascination. Det brede udvalg af produkter giver dig utallige måder, hvorpå du kan lave din passion for sportsbiler om til en Porsche livsstil.

Porsche Esports Carrera Cup Danmark 

Porsche Danmark står bag et nyt digitalt motorsportsmesterskab, hvor 40 hurtige esport-kørere skal kæmpe om en samlet præmiepulje på 100.000 kroner.

 

 

Porsche Classic

Hos Danmarks Porsche Centre er vi specialister i at handle og servicere Porsche - også de modeller, der har status af Classic. Med vores rabatstruktur tror vi på, at vi kan gøre det attraktivt også for dig at lære os at kende.

Porsche E-Performance

Fremtidens sportsvogn. Totalt kompromisløs. Med et helhedskoncept, der udgøres af en kombination af maksimal køreglæde, en sofistikeret opladningsinfrastruktur og banebrydende opkoblingsmuligheder.

 

 

Porsche Nyhedsbreve

Vi udsender månedligt nyhedsbreve med invitationer til udvalgte arrangementer og informationer omkring vores modeller, nye lanceringer eller andre spændende nyheder fra Porsche.

Porsche Webshop

Porsche Webshop har alt hvad hjertet begærer - fra livstilsprodukter, børnelegetøj og hundehalsånd til eventsbilletter. Udforsk alle de spændende Porsche produkter på vore webshop.

 

 

Porsche On Track 2022

I 2022 planlægger vi en serie af fantastiske events på flere forskellige racerbaner. Her vil du være i fabelagtigt selskab med alle dem, der deler din passion, samt vores instruktører, der tæller nogle af Danmarks mest erfarne racerkørere. 

Porsche Experience 2022

Porsche Experience afvikles i uge 24 og 25 på FDM Jyllandsringen. På kurset vil du kunne opleve en formiddag eller en eftermiddag i et spændende udvalg af Porsches nyeste modeller, mens en professionel instruktør guider gennem forskellige adrenalinpumpende køresessioner.

 

 

WLTP FAQ

På grund af overgangen til WLTP (Worldwide Harmonized Light-Duty Vehicles Test Procedure), der er en ny kontrolmetode, som fastlægger bilens forbrug, vil de modeller, der er vist i vores konfigurator kunne ændre sig i tekniske detaljer, udstyr og pris.

Om os

Ferry Porsches drøm om den perfekte sportsvogn har altid drevet os gennem hele vores historie. For hver dag der går, når vi tættere på målet. Med hvert koncept, hver udvikling og hver model. På vejen dertil, følger vi en plan, et ideal der forener os alle - vi kalder det for Porsche Princippet.