Operationel leasing samler dine udgifter i én månedlig ydelse. Alt du skal fokusere på, er at køre i din fabriksnye Porsche.

Når du privatleaser din Porsche gennem Porsche Leasing, får du mulighed for at sammensætte din leasingaftale, så den passer til dine behov i forhold til udstyr, farve og kørselsbehov. Du får den største frihed i din leasingperiode, hvor vi står for vedligeholdesle og service.

 

 

 

 

 

Porsche

Dine fordele ved operationel leasing:

  • Ny bil hvert 3. år
  • Dit Porsche Center afholder driftsudgifter i form af service
  • God budgetsikkerhed
  • Ingen hæftelse af restværdi efter endt leasing
  • Leasingperiode på 36 måneder
  • Én udbetaling

 

 

Porsche

Du bruger bilen - vi tager risikoen.

Operational leasing tilbydes til privatkunder på nye biler. Du har fuld råderet over bilen i leasingperioden, hvor en serviceaftale som udgangspunkt er en del af leasingkontrakten.

Når du laver en operationel leasingaftale med Porsche Financial Services, er denne som udgangspunkt inklusive service, reparation, sommer- og vinterdæk, vejhjælp samt lånebil ved værkstedsbesøg

Ønsker du forsikring inkluderet, så tilføjer vi den gerne til en fordelagtig pris. Dette er også gældende for grøn ejerafgift, som opkræves via centralregisteret for motorkøretøjer direkte hos dig, fordi du er den registrerede bruger af bilen.

 

 

 

Porsche

100% Porsche. 100% Tryghed.

Med Porsche Leasing får du en bil, der byder på tidens mest avancerede teknologi, assistancesystemer og udstyrspakker. Når du leaser din Porsche gennem Porsche Financial Services, kan du tilpasse din leasingaftale, så den matcher dine behov. Det har det aldrig været nemmere og mere trygt at lease en Porsche.

 

Læs mere om Porsches leasingkoncepter

 

 

Porsche Center København

Banevingen 6, 2200 København N

Kontakt os i København

Porsche Center Aarhus

Ravnsøvej 5, 8240 Risskov

Kontakt os i Aarhus