Porsche

Tid til ny leasingaftale?

Og en grundig gennemgang af din Porsche?

Ville du købe et hus uden en tilstandsrapport? Formentlig ikke, men måske du kører rundt i en Porsche, som du ikke kender 100%. Derfor vil vi gerne byde nye kunder hos Porsche Leasing velkommen med et 111-punktstjek (værdi 4.369 kr.), så du foruden en attraktiv leasingaftale kan blive lidt klogere på din bil og bringe den tilbage i teknisk perfekt stand, hvis den ikke allerede er det. Biler op til 14 år, som har kørt maks. 200.000 km kan tegne Porsche Approved ved positivt resultat af 111-punktstjek.

Tilbuddet gælder t.o.m. den 30. juni 2023 hos Porsche Center Aarhus og Porsche Center København.

 

Få tilbud på leasingaftale

 

 

Porsche

Porsche Leasing er mere end blot en leasingkontrakt

Hos Porsche Leasing får du en skræddersyet aftale, der tilgodeser dine behov uanset om det omhandler sæson, privat, erhverv eller splitleasing. Du vil have track- og transportforsikring inkluderet, hvis du bliver forsikret via os, og glasskadeforsikring kan tilkøbes til en attraktiv pris.

 

Læs mere om Porsche Leasing

 

 

 

 

Porsche

Porsche Approved – garanteret dækning

Med Porsche Approved får du rendyrket køreglæde i en bil, der er i teknisk perfekt stand. Porsche Approved gælder overalt i verden, og den dækker alle komponenter ekskl. servicedele inkl. løn- og materialeomkostninger. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af en skade, og der er heller ingen kilometerbegrænsninger i løbetiden.

 

Læs mere om Porsche Approved

 

 

Porsche

Mangler du din drømmebil?

Vi hjælper dig med at finde den helt rigtige Porsche. Designelementerne og de mange personificeringsmuligheder understreger Porsches unikhed og passion, som er drivkraften bag mærket. Om du leder efter en bil med mere plads, elbil eller bare flere muligheder for ekstraudstyr, så finder vi, hvad du skal bruge. 

 

Se udvalget af pre-owned biler