Regeringens forlængelse af Covid-19-restriktionerne betyder, at vi hos Porsche Center Aarhus og Porsche Center København fortsat ikke kan tage imod besøgende i vores showrooms – foreløbigt frem til den 8. februar.

Men det betyder ikke, at vi holder lukket. Både i Aarhus og København sidder vores salgsafdeling klar til at modtage henvendelser på telefon og mail indenfor normal åbningstid, og vi tilbyder også virtuelle fremvisninger af biler via eksempelvis FaceTime – ligesom vi gerne hjælper med at sammensætte din nye Porsche i vores online-konfigurator.

Vi udleverer også fortsat biler – naturligvis under sikre forhold – og såfremt du gerne vil undgå møde fysisk op i vores butikker, tilbyder vi at levere din nye bil på din hjemmeadresse.

Også vores serviceværksteder, skadecentre og reservedelsafdelinger er tilgængelige på telefon om mail indenfor normal åbningstid – og du har fortsat mulighed for at aflevere og afhente din bil efter aftale.

Vi bestræber os altid på at finde en tid, der passer dig og din travle hverdag. Hvis du udfylder vores formular nedenfor, har vi et godt udgangspunkt for at imødekomme dit ønske. Den endelige booking af dit digitale møde først bekræftet, når dit valgte Porsche Center har kontaktet dig.

Book et digitalt møde med en salgsrådgiver

Vælg dit foretrukne Porsche Center og udfyld nedenstående felter, så vil du blive kontaktet snarest muligt.