Regeringens forlængelse af Covid-19-restriktionerne betyder, at vi hos Porsche Center Aarhus og Porsche Center København fortsat ikke kan tage imod besøgende i vores showrooms – foreløbigt frem til den 8. februar.

Men det betyder ikke, at vi holder lukket. Både i Aarhus og København sidder vores salgsafdeling klar til at modtage henvendelser på telefon og mail indenfor normal åbningstid, og vi tilbyder også virtuelle fremvisninger af biler via eksempelvis FaceTime – ligesom vi gerne hjælper med at sammensætte din nye Porsche i vores online-konfigurator.

Ønsker du at prøvekøre en ny eller brugt Porsche, kan vi så vidt muligt arrangere dette fra din hjemmeadresse. Når du har indsendt formularen, vil dit valgte Porsche Center tage kontakt til dig med henblik på at aftale nærmere omkring modelvariant og tidspunkt. Vi forbeholder os retten til at udskyde prøveturen indtil vi igen kan tage imod besøgende i vores showrooms, hvis afstanden til din adresse er af en given distance. Vi glæder os til at høre fra dig!

Vi bestræber os altid på at finde en tid, der passer dig og din travle hverdag. Hvis du udfylder vores formular nedenfor, har vi et godt udgangspunkt for at imødekomme dit ønske. Den endelige bestilling af din prøvetur er først bekræftet, når dit valgte Porsche Center har kontaktet dig.

Bestil prøvetur

Vælg dit foretrukne Porsche Center og udfyld nedenstående felter, så vil du blive kontaktet snarest muligt.