Tekniske Data
Akselafstand: 2.895 mm
Længde: 4.918 mm Højde: 1.696 mm
Oversigt over tekniske data

En sportsvogn til fem.

Fem døre, der er åbne over for ethvert eventyr. Med et nyt, dynamisk design og nye effektive turbomotorer. Med en fremragende digital opkobling, der bringer hele verden ind i cockpittet. Med alsidighed, kvalitet og nye retningsvisende assistentsystemer, der giver fører og passagerer en usædvanlig komfort.

På denne måde gør Cayenne "Porsche oplevelsen" endnu mere alsidig. Og bliver på samme tid ved med at være det, den altid har været: en sand sportsvogn.

Mere tid til det væsentlige.

Med nye, praktiske tjenester og smartphoneapps, der på mange måder gør dit liv lettere.

Fx den nye Porsche Connect-app, Apple® CarPlay, My Porsche eller Porsche Connect Store.

Dynamisk formsprog. Typisk Porsche.

Det viser kendetegn som fx de fremhævede skærme, den lange motorhjelm, der falder i niveau frem mod bilens front, med powerdome og de karakteristiske tredelte luftindtag, der er blevet endnu større og mere dominerende.

Mere performant, dynamisk og effektiv. Den nye motorgeneration.

Cayenne-motorgenerationen er komplet nyudviklet og er endnu mere ydelses- og momentstærk. Samtidig med en yderligere optimeret effektivitet.

Et bagagerum på op til 1.710 l.*

Ligesom forsæderne er bagsædet konstrueret enten ekstra komfortabelt eller ekstra sportsligt, altså med højere sidestykker. Og så er det blevet endnu mere variabelt. Det kan klappes frem i forholdet 40 : 20 : 40 og kan forskydes med 160 mm i længderetningen og er udstyret med ti indstillingspositioner til ryglænshældningen (op til 29 grader). Afhængigt af modellen rummer bagagerummet mellem 745 l og 1.710 l.
*Med fremklappet bagsæde i Cayenne og Cayenne S. Op til 1.680 l i Cayenne Turbo.

Alt under kontrol. Takket være 4D-Chassis Control.

Nogle gange er der flere veje, der kan føre en frem til destinationen. Det sørger blandt andet nyheder som fx den adaptive luftaffjedring med trekammerteknologi eller bagakselstyringen for.
En anden nyhed er også den integrerede undervognsregulering Porsche 4D-Chassis Control. Den analyserer kørselssituationen i alle tre rumdimensioner – nikke-, krængnings- og drejebevægelser – centralt. På baggrund af det beregner den de optimale kørselstilstande og synkroniserer undervognssystemerne i realtime.

Livet er en holdsport: Man skal kunne stole på hinanden.

Jo bedre det hele er afstemt efter hinanden, desto mere dynamisk, komfortabelt, effektivt og sikkert, kommer man fremad. Porsche assistentsystemerne er konfigureret til en sportslig og aktiv kørestil og giver dig den køreglæde, du forventer af en Porsche.
For at du kommer frem til din destination mere sikkert, komfortabelt og effektivt, er Cayenne udstyret med mange assistentsystemer, der anvendes i mange forskellige kørselssituationer. Assistentsystemerne aflaster og understøtter dig ikke kun i et bredt omfang, de kan herudover også identificere farer og advare dig mod dem rettidigt. Så kan du koncentrere dig fuldt ud om det, der gør Porsche så enestående – den rendyrkede køreoplevelse.

Man skal ikke være alene om at glæde sig over store lydoplevelser.

Med soundsystemerne fra Burmester®, BOSE® og Sound Package Plus vil du opleve den bedste lyd. På alle fem siddepladser.

Fordi enhver sportsvognsdrøm er unik: Porsche Exclusive Manufaktur og Tequipment.

Vi tilbyder dig et stort antal individualiseringsmuligheder. Visuelle og tekniske. Til udvendigt og indvendigt. Fra den punktuelle ændring til omfattende forandringer.

Galleri