Tekniske Data
Akselafstand: 2.895 mm
Længde: 4.855 mm Højde: 1.702 mm
Oversigt over tekniske data
Topatlet blandt SUV'er

Porsche Cayenne Turbo S’ 4,8-liters V8 biturbo motor udvikler nu 570 hk og 800 Nm. Et chassis, der er tunet til maksimal køredynamik som indeholder en bred vifte af styresystemer, gør også Cayenne Turbo S til en ægte topatlet. Den kører en omgang på Nürburgrings Nordsløjfe på 7:59,74 minutter. Porsche Cayenne sætter ny rekord for SUV'er her, og det viser også, at hver Porsche er en ægte sportsvogn - også i SUV segmentet.

Modelinformation
Ideen bag Cayenne

Ideen bag Cayenne

Vi stifter familier. Vi bygger huse. Vi bestiger bjerge. Næppe er et mål nået, før det næste venter. Kan vi ikke bare prøve at stoppe op indimellem?

Læs mere
Karakter

Karakter

Både udvendigt og indvendigt signalerer denne bil først og fremmest én ting: begejstring. For livet, for vejen. Fronten udstråler imponerende dynamik. 

Læs mere
Motorer

Motorer

Cayenne sprudler af glæde over at blive anvendt. Altid og overalt. Grundlaget herfor udgøres af dens 3,6-liters V6-motor. Hele 300 hk ved et omdrejningstal på 6.300 omdr./min. 

Læs mere
8-trins Tiptronic S

8-trins Tiptronic S

Takket være en stor spredning af gearene reducerer den 8-trins tiptronic S-gearkasse brændstofforbruget – og øger samtidig komforten og sportsligheden. 

Læs mere