Tekniske Data
Akselafstand: 2.895 mm
Længde: 4.855 mm Højde: 1.705 mm
Oversigt over tekniske data
Cayenne S E-Hybrid

Med plug-in hybrid teknologi i den nye Cayenne S E-Hybrid, fortsætter Porsche med at gå videre ind i fremtiden. Økologisk ansvar er ikke noget nyt for Porsche, som det kan ses i vores effektive drivsystemer, letvægtskonstruktion og optimeret aerodynamik. Vi har vist, at selv højtydende sportsvogne kan opnå moderate udstødningsemissionsværdier. Den nye Porsche Cayenne S E-Hybrid kører 29,4 km/l.

Modelinformation
Ideen bag Cayenne

Ideen bag Cayenne

Vi stifter familier. Vi bygger huse. Vi bestiger bjerge. Næppe er et mål nået, før det næste venter. Kan vi ikke bare prøve at stoppe op indimellem?

Læs mere
Karakter

Karakter

Både udvendigt og indvendigt signalerer denne bil først og fremmest én ting: begejstring. For livet, for vejen. Fronten udstråler imponerende dynamik. 

Læs mere
Motorer

Motorer

Cayenne sprudler af glæde over at blive anvendt. Altid og overalt. Grundlaget herfor udgøres af dens 3,6-liters V6-motor. Hele 300 hk ved et omdrejningstal på 6.300 omdr./min. 

Læs mere
8-trins Tiptronic S

8-trins Tiptronic S

Takket være en stor spredning af gearene reducerer den 8-trins tiptronic S-gearkasse brændstofforbruget – og øger samtidig komforten og sportsligheden. 

Læs mere