Tekniske Data
Akselafstand: 2.450 mm
Længde: 4.499 mm Højde: 1.298 mm
Oversigt over tekniske data
Form følger funktion

I de sidste 50 år har vi haft en 911 på programmet. At kalde den et ikon ville være en underdrivelse, for 911 er selve Porsches sjæl og inspirationen bag alt, hvad vi gør.

Modelinformation
Den nye 911 Carrera

Den nye 911 Carrera

Endnu en gang er alt på spil. Det handler om en bil, der sætter nye standarder. Om en sportsvogn, som er noget helt særligt. Og som har fascineret i flere generationer. Og står vores hjerter nær. Det handler om fremtidens 911.

Læs mere
Porsche Communication Management (PCM)

Porsche Communication Management (PCM)

Infotainment til en ny generation: Det videreudviklede Porsche Communication Management (PCM) inklusive navigationsmodul med live-trafikinformationer er den centrale betjeningsenhed til audiosystem, navigationssystem og kommunikation – og så er det standardudstyr i alle modeller.

Læs mere
Turboladere

Turboladere

Med de nye 911-modeller reduceres slagvolumenen markant med det mål at reducere brændstofforbruget. For som sportsvognsproducent har vi et stort ansvar. Alligevel har de nye motorer en væsentligt højere ydelse. Årsagen: de helt nyudviklede turboladere til 911.

Læs mere
Design

Design

Designet af 911 viser, hvor vi kommer fra, og hvor vi har vores rødder. Men det viser også, i hvilken retning vores tanker går, og hvordan vi ser på fremtiden. Formsproget, proportionerne og linjeføringen følger 911-traditionen. Med skærme, der er højere end motorhjelmen, runde forlygter, en bagudhældende taglinje og tilspidsede sideruder. Det samlede indtryk: lav, bred, flad. 

Læs mere