Fordi der ikke er forskel på en ny og en brugt Porsche.

Når du kører Porsche handler livet om ikke at gå på kompromis, og så gør det ingen forskel, hvis din nye Porsche er brugt. Vi har det på samme måde, og det vil vi gerne skrive under på. Vi kalder det Porsche Approved.

Porsche Approved er en ekstra sikkerhed, der kan tilkøbes til enhver brugt Porsche der falder ind under nedenstående vilkår*. Det betyder, at den er gennemgået af vore teknikere ved hjælp af en checkliste med 111 individuelle punkter. Alt som ikke lever op til Porsches standarder bliver udskiftet, og naturligvis benyttes kun 100% originale reservedele.

Skulle der alligevel opstå et teknisk nedbrud i løbet af de første 12 måneder på mekaniske eller elektriske dele, så udbedrer vi fejlen og dækker omkostningerne med samme selvfølgelighed, som havde det været en ny Porsche. Slid, sliddele og normal ældning samt akustiske og optiske skader er dog ikke omfattet af Porsche Approved.

*Porsche Approved kan tilkøbes enhver brugt Porsche, der er solgt fra et af vores autoriserede Porsche Centre i enten Aarhus eller København, er mindre end 9 år gammel og har kørt under 200.000 kilometer (excl modellen Porsche Carrera GT). Er din Porsche under 8 år gammel, kan der tilkøbes en 24 måneders dækning med Porsche Approved. Med Porsche Approved følger i øvrigt også Porsche Assistance, der er Porsches egen mobilitetsservice.

Porsche Approved med enten 12 eller 24 måneders gyldighed, kan også tilkøbes til en ny Porsche allerede ved leveringen, og træder på den måde automatisk i kraft efter nyvognsgarantiens udløb.

En Porsche er skabt til at forene berusende køreglæde, overlegne præstationer og smukt design med suveræn kvalitet og Porsches enestående anvendelighed. Porsche Approved er skabt med den samme grundighed, som indtil videre har givet os 18 Le Mans-sejre.